kasia07l 01.04.08, 11:07 zapłaciłam za prwko prawie tydzień temu- w środę, a jak wpisuje swoje dane na stronce, którą ktos tu podał to pokazuje mi się: Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany. Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 12:09 A zaniosłaś dowód wpłaty do wydziału komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 22:10 To dobrze. ;) Czekaj cierpliwie. Jak po dwóch tygodniach nie będzie komunikatu na stronie to przejdź się do Urzędu, albo zadzwoń. Mogę cię pocieszyć, że na prawko można czekać nawet miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: prawko 01.04.08, 22:30 kazali mi przyjść za 2 tygodnie czyli mniej więcej 09.04. A u mnie podobno długo się nie czeka- tydzień, półtora no i zdziwiłam się, że ja muszę czekać 2 tygodnie. Ale jak trzeba to się poczeka;) Odpowiedz Link Zgłoś
depresyja Re: prawko 01.04.08, 23:56 kasia, ja też długo czekałam na prawko, bo zdałam kilka dni przed Bożym Narodzeniem. U mnie jednak nie trzeba było płacić za jego wydanie zaraz po egzaminie. Na stronie pojawił się ten dłuuuuugo wyczekiwany komunikat, zadzwoniłam do starostwa dla pewności, uiściłam opłatę i dopiero odebrałam dokument. Cierpliwości życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia07l Re: prawko 02.04.08, 15:37 (2008-03-31) Prawo Jazdy: przyjęto wniosek, trwa postępowanie administracyjne. Fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 16:07 Szerokiej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: prawko IP: *.ols.vectranet.pl 02.04.08, 16:52 tą stroną radzę się jednak za bardzo nie sugerować, bo ja już ze dwa tygodnie miałam prawo jazdy a na stronie była informacja " trwa postepowanie ....." Za jakieś pięć dni radzę zadzwonić do wydziału komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś