Dodaj do ulubionych

autoszkoła łódź??

• Gość: zbyszek Re: autoszkoła agra łódź?? IP: 193.151.115.* 16.01.10, 16:08
      Wszystko byle nie extreme, znajomy mi odradzał.mnie szkoli autoszkoła agra i jak na razie jest ok.
      • Gość: poprawka Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.vicszpl.com 19.01.10, 14:50
        Także odradzam Extreme(!!!), bo niestety ciężko tam się czegoś nauczyć... Ci, którzy zdali po tej szkole musieli mieć dużo szczęścia albo duże predyspozycje do jazdy,bo normalny człowiek, który nie miał styczności z samochodem, jeżdżąc jedna trasa i najlepiej wykonując jakikolwiek manewr raz na godzinę, niewiele może się nauczyć.Tylko ktoś, kto nie ma porównania myśli, że tam się nauczył dobrze jeździć...Pozdrawiam przygotowujących się do egzaminu;-)
      • Gość: ... Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.pzu.pl 29.11.12, 12:23
        Autoszkoła Agra to jedno wilekie badziewie. Sama ogranizacja jeszcze ujdzie ale zachowania pewnego instruktora są karygodne. zamiast uczyć i tłumaczyć prowadzi nieodpwiednie rozmowy z kursantkami ( spotkałam sie z takimi opiniami również wśród moich koleżanek) sugerując nieodpowiednie rzeczy. Także dziewczynom jak najbardziej nie polecam chyba że szukacie przygód .
        • Gość: 123456 Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 21:00
          A TO NA BAŁUTACH CZY RETKINI TEN INSTRUKTOR ???
        • Gość: chorion Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.toya.net.pl 11.12.12, 16:24
          Jeśli chodzi o auto-szkołę Agra to bardzo polecam. Od połowy kursu zaczęłam jeździć z Paweł Lachowiczem i uważam,że zapisując się na kurs do tej szkoły najlepiej od samego początku zapisać się do niego i nie marnować czasu u innych instruktorów. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z nim, pełny profesjonalizm i mega zaangażowanie w to co robi, zwraca uwagę na każdy nawet najmniejszy błąd, dzięki temu bez problemu zdałam egzamin :) Cały kurs musiałam zrobić w ekspresowym tempie, co bez problemu udało się zrobić :)
          • Gość: marek Re: autoszkoła juszczak polecam IP: *.yolau.net 07.01.13, 13:28
            polecam bez zdędnej reklamy ...naprawdę warto zdałem za pierwszym!!!!!
          • Gość: marcin Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.net-partner.pl 31.01.13, 10:18
            Jeździłem z panem Lachowiczem juz dawno ale dobrze pamiętam bardz o wymagający i konsekwenty instruktor.Pamiętam lusterka,lusterka!! Przycisnol mnie nie raz ale efekt był taki ze zdałem bez problemu A teraz juz jeżdżę sam po europie ...wielkie dzieki dla p.lachowicza i agry
          • Gość: Anja Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.13, 20:13
            Miałam przyjemność mieć jedną lekcję z tym panem. Rzeczywiście solidny, czego niestety nie mogę powiedzieć o jego niektórych kolegach.Ogólnie nie wiem skąd się wzięła ta dobra opinia o szkole. Może ludzie nie zdają sobie sprawy, że może być lepiej.Niektórzy z instruktorów w miarę ok, ale kilku to absolutna pomyłka.
            • Gość: kursant Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.net-partner.pl 20.04.13, 10:57
              JEZDZIŁAEM W ROZNYCH SZKOŁACH I MUSZE NAPISAC ZE AGRA TO ZWYKŁA SZKOLA JAK INNE NIC REWELACYJNEGO W BARDZO DROGA WSZEDZIE 1GODZ 35 ZL A TAM 45 ZL PYTAM ZA CO WOLE ISC GDZIE INDZIEJ I MIEC WIECEJ CZASU NA JAZDY A NIE JAK TU 20 MIN NA REKAWIE. ZAAAAAA 45 ZL SZOK.
              • Gość: wojtek polecam autoszkole Juszczak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.13, 08:28
                siemka ja też bardzo podobnie kurs skończyłem w szkole gdzie nie było tanio a jazdy wykupiłem w auto szkole juszczak gdzie ceny były przyzwoite(średnie) a poziom szkolenia był naprawdę wysoki po czterech godzinach nauczyłem się odruchów i zachowań których nie na byłem na kursie podstawowym ?oczywiscie zdałem egzamin praktyczny i bardzo cieszę sie że trafiłem do auto szkoły juszczak bo nauczyli mnie bardzo waznych żeczy które są niezbędny by bezpiecznie jeździć .....siemka siemka
              • Gość: ania334 Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.toya.net.pl 23.05.13, 18:47
                hej,jezdziłam z p.Rafałem i p.Kwiatkowskim pan Kwiatkowski o niebo lepszy polecam zdecydowanie
              • Gość: gosc90 Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.dynamic.mm.pl 09.07.13, 08:13
                co do cen w agrze to mogę się zgodzić są dość wysokie-ale bez przesady. ja dzięki agrze zdałam za pierwszym razem, na smutnej-chociaż z łodzi nie jestem i większość znajomych odradzała mi egzamin w łodzi- bo niby najniższa zdawalność. Przynajmniej teraz nie boję się wjechać do większego miasta. Kurs teoretyczny miałam z pania grażyną i panem łukaszem-potrafili wszystko wytłumaczyć- dzięki temu teoria za I i to na 100%. Wszystkie godziny jeździłam z panem rafalem i nie narzekam- wszystkiego pilnował, począwszy od ułożenia stóp na pedałach do myślenia w czasie jazdy. Dlatego polecam agrę, a jako instruktora pana rafała.
                p.s.
                od koleżanki słyszłam , że fajnie się jeździ z panem kwiatkowskim
              • Gość: Gość Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.centertel.pl 13.08.13, 11:52
                Ja wykupiłam pakiet 20h za 780zł i dzięki temu zdałam bez problemu! Miałam trzy lata przerwy w robieniu kursu. Trafiłam na instruktora p. Łukasza, który kiedyś pracował jako egzaminator. Super, polecam!
            • Gość: Gość Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.centertel.pl 13.08.13, 11:59
              Polecam i żałuję, że nie poszedłem do nich od początku na kurs. Robiłem w innej szkole kurs, zapłaciłem tak mało, że teraz wiem dlaczego u nich jest trochę drożej! Biorąc w AGRZE 4godziny nauczyłem się więcej niż przez cały kurs tam. Jeździłem z Łukaszem na retkini.
        • Gość: lili Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.ibd.gtsenergis.pl 24.01.13, 12:37
          Czytałam te wpisy i musze powiedzieć ,że to prawda.Jezdeziłam i instruktorem panem Rafałem chyba nazwisko Jankowski nie pamietam nigdy nie wpisywał sie w karte zajęć dziwne?!?! O co chodzi!! całe zajecia chciał sie ze mna umówić ale ja dyskretnie nie chciałam,co był póżniej !!! był dla mnie bardzo chamski .Przeciez to jest auto szkoła, a nie dyskoteka?!! Wiem ,ze jest młody itd dlatego nie polecam tej Autosz Szkoły.. póżniej miałam kilka godzin z p.Jackem kwiatkowskim ten pan usnoł, 3 razy na światłach, TAKI !!! był zmęczony....raz z nim jezdziłam o 7 rano a potem tego samego dnia o 19 ej !!! to chyba za długo jezdzi ,chyba po 12-14 godzin to sie nie Dziwie dlaczego Spi ale za co ja płace!!!!! pożniej kazał mi dokupić 100 godz dodatkowo jakaś parodia ta szkoła...DODATKI WZIEŁAM W eXTREME...
          • Gość: ~anet Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.204.78.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.13, 22:17
            brednie wyssane z palca :) z Panem Kwiatkowskim nie miałam przyjemności jeździć, natomiast cały kurs robiłam u Rafała. Nie zauważyłam, żeby nie wypełniał karty bądź się pod nią nie podpisywał. Podobało mi się natomiast to, że jazdy przebiegały jak egzamin - to może koleżanka lili odebrała jako chamstwo?? Mianowicie p. Rafał ożywał inst. typu na następnych światłach, zawróć z użyciem infrastruktury w najbliższym możliwym miejscu. Nauka pod egzamin i myślenia - jak dla mnie to plus!! Jeżeli chodzi o ogólne podejście to jeżeli ktoś ma choć ksztę poczucia humoru nie powinien narzekać. Jazdy wspominam miło i co najważiejsze z pozytywnym skutkiem.
          • Gość: KURSANTKA AGRY Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 23:41
            JA POTWIERDZAM OPINIE TEZ USLYSZALAM OD PANA KWIATKOWSKIEGO ZE MOZE PO 100 GODZINACH .... WIDOCZNIE CHYBA SIE WYPALIL JAKO INSTRUKTOR I POTWIERDZAM TEZ ZE PRACUJE PO 12-14 GODZIN PARANOJA CI INSTRUKTORZY ZA DUZO SOBIE POZWALAJA.... POWINNI ZAJAC SIE UCZENIEM KURSANTOW BO TO NAUKA JAZDY ZA KTORA PLACIMY NIE MALE PIENIADZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: jacek Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.13, 17:35
              zamiast pisać na forum może warto zastananowić się nad sobą i swoimi predyspozycjami.Zapraszam do dyskusji Mój adres jacek_60@.op.pl
            • Gość: Basia Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.astral.lodz.pl 10.02.13, 16:57
              Jeździłam z P. Jackiem jak i z Rafałem i absolutnie nie zgadzam się ze wszystkimi negatywnymi opiniami, są kompletnie wyssane z palca. Uważam że są to jedni z najlepszych instruktorów jazdy, którzy świetnie przygotowują nie tylko do egzaminu ale i do jazdy samochodem w ogóle. Egzamin udało mi się zdać za pierwszym podejściem i jest to zasługa obu panów, za co jestem im wdzięczna. Co do nauki był to miło spędzony czas, a nie nudne jeżdżenie i cisza w samochodzie (dzięki temu nauczyłam się podzielności uwagi). Nie wiem kto wypisuje takie żałosne opinie, może zamiast wypisywać takie głupoty, powinni zastanowić się nad sobą czy to w nich nie leży problem. Co do autoszkoły to bez wahania polecam wszystkim.
              • Gość: Iza Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.astral.lodz.pl 10.02.13, 17:05
                Praktycznie cały swój kurs przejeździłam z Rafałem i jestem z tego bardzo zadowolona. Nauczył mnie bardzo dobrze jeździć, jak zachowywać się na drodze, wszystkich manewrów i przede wszystkim myślenia i przewidywania sytuacji na drodze. Wszystko było dokładnie tłumaczone i powtarzane dopóki się nie nauczyłam. Miałam okazję jeździć też z innymi instruktorami, jednak zawsze miałam coś do zarzucenia bo odnosiłam wrażenie, że to instruktor jeździ za mnie. Rafał pozwala zrobić coś samemu, ale oczywiście pod jego kontrolą i myślę, że ta "swoboda" sprawia, że masz ochotę jeździć i czujesz się bezpiecznie. Instruktor daje Ci kredyt zaufania, a więc nie ma cię za "debila", który nigdy nie nauczy się jeździć. Czytałam zdania typu "100 godzin i nauczysz się jeździć", według mnie to zależy od człowieka, jeden złapie szybciej, a drugi przejdzie kurs i dalej będzie się czuł niepewnie. Ale jak ktoś nie odróżnia przejścia kursu żeby mieć z głowy i iść na egzamin od nauczenia się jeździć i podejścia do egzaminu, no to cóż... Dla mnie Rafał jest instruktorem, który cię nauczy, a nie tylko przeprowadzi z tobą kurs.
                • Gość: szczęśliwy kursant Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.52.net-kontakt.com.pl 12.02.13, 19:37
                  witam,skończyłem kurs w agrze i bardzo serdecznie polecam wszystkim którzy szukają profesjonalnego przygotowania do egzaminu,wielkie dzięki dla pana Pawła,super atmosfera,naprawdę świetny instruktor,dziękuje bardzo za zaangażowanie :)
                • Gość: Magda Lasocka Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.iwacom.net.pl 17.02.13, 20:56
                  Czytam i czytam i naprawdę nie mogę pojąć tego zakłamania, chamstwa i jakiegoś dzikiego jadu... Autoszkołę AGRA wybrałam - w sumie to wybrał za mnie mój mąż, bo ja nigdy bym się nie zdecydowała iść w ogóle na prawko (!) - dzięki tej szkole on zrobił prawko, mój brat, jego siostra, moja koleżanka, dwóch moich kolegów - jakoś wszyscy byli zadowoleni. Ja koniec końców - też zdałam, mam ten fajny plastik. Jeździłam z Michałem Rymarczykiem - niezwykle subtelny, opanowany i kulturalny chłopak. Kiedy poszedł na urlop (uczyłam się jeździć w wakacje) - zostałam przepisana do Rafała, o którym tu bardzo głośno i niepochlebnie jedna z moich przedmówczyń opowiedziała - zupełnie inne są moje odczucia, co do niego - świetny instruktor, pokazał mi inne "wyjścia" i rozwiązania problemów drogowych. Byłam bardzo zadowolona z jego lekcji. Egzamin wewnętrzny miałam z Pawłem Lachowiczem - chyba najbardziej wymagający, skrupulatny i mądry instruktor - dodatkowo z ogromnym poczuciem humoru! Każdy z tych instruktorów wniósł w moje szkolenie coś innego, co złożone "do kupy" dało upragnione słówko na formularzu: POZYTYWNY.

Z czystym sumieniem polecam AGRĘ. Nie wiem, jak jest w innych autoszkołach, ale wiem, jak jest tu. JEST BARDZO POZYTYWNIE!

Pozdrawiam!
                  • Gość: rafał jank. Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.toya.net.pl 20.02.13, 16:26
                    witam wszystkich i dziekuje rodzinie ,znajomym i sam sobie za tak dobre wpisy teraz napewno jestem NAJLEPSZYM INSTRUKTOREM. NIE wpisujcie juz z tych samych IP i tak czesto bo kazdy sie kapnie ze to MY.
            • Gość: mar Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.icpnet.pl 18.07.13, 11:22
              hahaha pozdrawiam :D ja po 29 godzinach wzielam jazdy z nim (bo nie bylo nikogo innego wolnego, a chcialam to odbebnic szybko) i objechal mnie od gory do dolu za to, ze nie potrafie prawidlowo siedziec w samochodzie i ze to niemozliwe, ze przez 29 godzin nikt mi nie pokazal jakiegos tam kata odchylenia siedzenia etc. - i ze jestem klamczucha (;d). wyznal mi jeszcze, ze wszyscy go tak szanuja, ze jeszcze nikt nie poskarzyl sie na jego jakze nienaganne maniery. z pewnoscia, wlasnie widze w internecie.
          • Gość: jacek Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.01.13, 17:43
            panienko lili napisz kiedy jeździłaś w Agrze i napisz do mnie(podpisując się imieniem i nazwiskiem jeżeli tego nie zrobisz zgłoszę do moderatora naruszenie regulaminu jak również do prokuratury o naruszenie dóbr osobistych) jacek_60@op.pl
            • Gość: Monika Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.toya.net.pl 03.02.13, 21:03
              Jeździłam z Panem Jackiem Kwiatkowski jak i z Rafałem, obu Panów serdecznie polecam. Dużo cenny rad, super przygotowanie do egzaminu i nie rozumiem kto wypisuje takie dziwne, niestworzone rzeczy!!!
              • Gość: Marta Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 08:26
                Jeździłam z kilkoma instruktorami z różnych szkół i powiem szczerze, że najlepszym z nich jest właśnie Rafał. Uczy myślenia, zachowuje spokój, ma poczucie humoru. Są ludzie, którzy nie nadają się na kierowców i skoro nie zdają egzaminu to z braku predyspozycji a nie przez instruktora. Zawsze wypisywał kartę, spokojnie przypominał jak o czymś zapomniałam, np o światłach, nie wciskał za mnie sprzęgła jak to niektórzy robią. Ćwiczył ze mną wszystko co mogłoby zostać sprawdzone na egzaminie. Najpierw to opisał, pomagał przy wykonaniu i ćwiczył aż do skutku. Po źle wykonanym manewrze np zawracania powtarzał ze mną ten manewr w tym samym miejscu tłumacząc i poprawiając błąd, po czym na podobnym skrzyżowaniu sprawdzał czy zrozumiałam. Instruktor dokładny, cierpliwy, uczący myślenia i uprzejmy. Jak ktoś nie zdał to niech szuka przyczyny u siebie a nie zrzuca winę na instruktora.
          • Gość: Ania Re: Uwaga -Agra -Uwaga IP: *.toya.net.pl 10.02.13, 11:26
            Śmiać mi się chce jak czytam komentarze nadętych panienek z zerowym poczuciem humoru ( czyt. np. lili). Ja jeździłam z P. Jackiem i Rafałem i nie wiem skąd się biorą te opinie. Otóż obaj Panowie nauczyli mnie jeździć bardzo dobrze i zdałam za drugim razem ( spokojnie mogło mi się udać za pierwszym ale popełniłam głupi błąd na egzaminie). Moim zdaniem na jazdach bardzo ważna jest luźna atmosfera i swoboda i tak tez było. Dlatego nie bałam się pytać i przekomarzać. Dawali mnóstwo dobrych rad jak się zachować w różnego rodzaju sytuacjach na drodze, poprawiali wiele wiele razy moje błędy, tłumaczyli dlaczego powinnam tak a nie inaczej robić. Z rękawem i z górką nie miałam najmniejszych problemów na egzaminie. Ogólnie bardzo polecam P.Jacka i Rafała jeśli chcecie nauczyć się jeździć. A opinie tych "pokrzywdzonych" laluni radze wyrzucić do śmieci. Sądzę że są to zakompleksione panie, które zwyczajnie nie mają predyspozycji do prowadzenia auta.
            Pozdrawiam obu Panów i czekam na odbiór prawka:)))))
          • helenkak Re: Uwaga -Agra -Uwaga 12.11.14, 16:01
            Ten kto to napisał jest śmieszny . Po 1 .Nauka w Agrze to czysta przyjemność - chcesz do niej iść i tyle . . Po 2 tak się składa , że jeżdziłam również z p.Rafałem i nigdy nie było sytuacji , że nie wpisał się w kartę , wręcz przeciwnie - dopóki jej nie pokazałam nie było opcji żeby zacząć jazdy.
            . Po 3 nie poznałam tam ani jednego chamskiego instruktora !! Każdy jest tam uśmiechnięty , pozytywnie nastawiony i chce pomóc . Instruktorzy naprawdę podchodzą do kursantów bardzo osobiście .
            Po 4 nikt nigdy nie usnął . Przynajmniej podczas moich jazd.

Ja zrobiłam prawo jazdy w tej auto szkole i poleciłabym ją każdemu kto chce się nauczyć jeździć .

Polecam p. Maćka , p. Łukasza i p. Rafała :) Wspominam REWELACYJNIE ! <3
        • Gość: Ella Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.gdynia.mm.pl 01.02.13, 20:08
          Chyba wiem o którego pana chodzi;) Podczas jazdy z kursantami nie odrywa się niemal od telefonu flirtując z jakimiś małolatami. Na dodatek to arogant, żeby nie powiedzieć zwykły cham, który mógły też nieco douczyć się przepisów.
        • Gość: ble Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.lodz.mm.pl 20.10.13, 12:01
          Zgadzam się. Z pozoru wszystko OK ale tak naprawdę jakieś rozgrywki między instruktorami, które odbijają się na kursantach (instruktorzy krytykują się nawzajem). Jeden z instruktorów: R.K. nie dość, że niedouczony to jeszcze cham i prostak.Potrafi skutecznie zniechęcić do jazdy samochodem. Podczas jazd non stop rozmawia przez telefon lub smsuje z panienkami.Rzeczywiście pełen profesjonalizm i miła atmosfera;), czym się chwalą na swojej stronie.
          • Gość: saba Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.net-partner.pl 11.11.13, 12:01
            Możliwe ,że i tak jak piszesz ja jezdziłem z p.Kwiatkowskim i p.Rafałem Jankowskim rewelacyjnie.Pan Rafał na duże doświadczenie wszystko tłumaczy dokładnie naprawde jak do Agry to tylko do tych panów!!!!!!
            • Gość: Patrycja Re: autoszkoła agra łódź?? IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.14, 12:42
              zgadzam się, Agra jest wspaniała i nie zamieniłabym jej na żadną inną autoszkołę :) Wszyscy instruktorzy z którymi jeździłam (pan Jarek, pan Maciek i pan Rafał) są świetni! i super atmosfera :) Pooolecam!
    • Gość: edzia Re: autoszkoła łódź?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 17:05
      JA POLECAM AGRĘ sama kursy robiłam w innej szkole a w AGRZE brałam godziny
      dodatkowe pełny profesionalizm
      • Gość: tomek Re: autoszkoła łódź?? IP: 188.33.163.* 01.10.10, 14:24
        a ja polecam LUNE wszysko super i szybko
    • Gość: ja Re: autoszkoła łódź?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.10, 11:24
      a może girls school wyjatkowe warunki jak na auto szkoły mi się to bardzo podoba
      sama oceń strona Girls school i
      jeszcze tu
      Auto
      szkoła
    • Gość: rafi Re: autoszkoła łódź?? IP: 188.33.163.* 01.10.10, 14:23
      Ja polecamauto szkole LUNA super atmosfera i dobrze przekazuja wiedze
      • Gość: Rozeznanie Re: autoszkoła łódź?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.03.12, 20:58
        Może ktoś się wypowie o auto szkole LUNA z Piotrkowskiej 55? Mają ofertę na gruponie, chciałam kupić córce.. ale w ogóle nie znam tej szkoły jazdy... :( Może ktoś napisze swoją opinię, lub kogoś z bliskich znajomych, czy z rodziny :) Z góry dziękuję :)
    • Gość: xxx Re: autoszkoła łódź?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.11, 14:34
      16L Driver na Sienkiewicza.
    • Gość: jeż_jerzy Re: autoszkoła łódź?? IP: *.tktelekom.pl 12.07.12, 11:37
      hmmm ja na twoim miejscu zaczerpnalbym wiedzy z jakiegos obiektywnego zrodla informacji, np. autoq.pl - masz tam ranking lodzkich szkol i zobaczysz, ktora szkola z tych dwoch ma wyzsza zdawalnosc i ogolnie atrakcyjniejsza oferte!
    • sylwiagwarante12 Re: autoszkoła łódź?? 29.08.12, 08:38
      ja bym wybrała Wotę :D
      • Gość: szcząśliwa Re: autoszkoła Juszczak IP: *.static.hostnoc.net 01.09.12, 18:11
        Obiecałam sobie że po zdanym egzaminie podzielę się na forum swoim doświadczeniem związanym z kursem prawa jazdy. Kurs skończyłam w kwietniu 2011r. w auto szkola kostulski. Z perspektywy czasu poziom mojego przygotowania do egzaminu oceniłabym jako mierny.. sposób uczenia, podejścia instruktora powiedzmy poprawny, ale po samym kursie z tym instruktorem o zdaniu egzaminu mogłam co najwyżej pomarzyć. Po długiej przerwie postanowiłam wrócić do "tematu" prawa jazdy i poprzez właśnie takie fora odnalazłam szkołę JUSZCZAK. Tutaj dopiero nauczyłam się jak należy jeździć (opanowałam technikę jazdy, panowania nad samochodem) na co zwracać uwagę na drodze, zostałam doskonale przygotowana do egzaminu. Wynikiem wspólnej pracy (mojej i mojego instruktora) jest zdany egzamin za pierwszym razem:))))))))))) Ach a "ojcem" sukcesu jest (instruktor jacek ) Mój wpis to laurka dla autoszkoły 'juszczak', bo z tą szkołą przygotowywałam się do egzaminu, ale należy pamiętać że to nie szkoła jest Twoim nauczycielem ale przede wszystkim INSTRUKTOR!!! Pozdrawiam wszystkich obecnych i przyszłych kierowców:))
    • Gość: ula Re: autoszkoła łódź?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.12, 21:44
      nie polecam experta choć jeden instruktor zaskoczył mnie na plus ma na imię Bartek jego polecam pa.
    • Gość: kuba Re: jaka szkoła? IP: *.vfserver.com 02.09.12, 21:55
      hej czekam na podpowiedz jaka szkoła jest godna polecania oprócz agry i extrem ?
    • Gość: zuza Re: agra nie IP: *.yolau.net 02.09.12, 22:01
      nie polecam - chamstwo
      • Gość: ving Re: agra nie IP: *.icpnet.pl 18.07.13, 11:15
        podpinam się. straszne chamstwo czesci instruktorow. szkola starala sie to jakos co prawda wyprostowac, ale co z tego, skoro przez miesiac balam sie wsiadac do samochodu nawet w charakterze pasazera? nie mam nerwow na siedzenie obok typa, ktory nonstop sie na mnie drze i uzywa wulgarnych slow, no nie mam.
        prawka tez nie mam i nie bede miec. nie skonczylam kursu, to nie na moje nerwy. troche niemilo, ze musialam wydac 1.5 klocka na przekonanie sie o tym (i ze bylam na tyle glupia, aby zaplacic z gory), no ale na pewno bede dzieki temu bezpieczniejsza ;].
        a osobom, ktore nie sa przygotowane psychicznie na odpowiadanie chamstwem na chamstwo, nie polecam instruktorow z tej szkoly.
    • Gość: expert pijany inst Re:a,s,Expert jeżdzi po pijaku IP: 68.233.229.* 18.10.12, 15:13
      35-letni instruktor nauki jazdy z Auto szkoły Expert w trakcie kursy miał ponad promil alkoholu w organizmie.

Według wstępnych ustaleń, w rejonie ulicy Zgierskiej przy al. Włókniarzy w Łodzi doszło do kolizji aut. Kursantka nauki jazdy siedząca za kierownicą toyoty yaris podczas zmiany pasa nie ustąpiła pierwszeństwa i doprowadziła do kolizji z renault megane.

W trakcie rozmowy policjantów z instruktorem nauki jazdy wyczuli od niego woń alkoholu. Badanie wykazało ponad promil alkoholu w organizmie. 18-letnia uczestniczka kursu na prawo jazdy oraz kierujący renault byli trzeźwi.omijajcię tę pseudo szkołe ...zgroza
    • Gość: fiodor Re: autoszkoła łódź?? IP: *.play-internet.pl 18.10.12, 17:33
      polecam Wota - mają naprawdę cierpliwych i sympatycznych instruktorów, dobrze tłumaczą! jak jeszcze nie jesteś pewna to zerknij sobie na stronę: www.autoq.pl - jest to porównywarka szkół nauki jazdy, znajdziesz tam wszystkie niezbędne info, które umożliwią Ci wybór najlepszej szkoły!
    • Gość: revolver Re: autoszkoła łódź?? IP: *.play-internet.pl 08.11.12, 12:27
      hmmm najłatwiej Ci będzie porównać te szkoły, ale to wymagałoby trochę czasu, dlatego na twoim miejscu zajrzałbym na stronę z rankingiem szkół np. www.autoq.pl - zebrane i zestawione masz wszystkie informacje na temat poszczególnych szkół :)
    • Gość: Beata Re: autoszkoła łódź?? IP: *.142.citypartner.pl 18.01.13, 11:57
      Polecam auto szkołę Andrzeja Magina automagin.prawojazdy.com.pl/index.php
      To nieduża auto szkoła, ale dzięki temu podejście jest indywidualne i profesjonalne.
      Miałam nieprzyjemność nauki w dużych szkołach (np. Sztaba) i uważam, że to są maszynki do robienia pieniędzy. Dlatego wybierajcie małe auto szkoły. Pan Andrzej prowadzi swoją od 20 la, ale nadal twierdzi, że ma satysfakcję z każdego zdanego egzaminu swoich uczniów! Tak powinno być w każdej szkole!:)
    • Gość: paweł Re:polecam auto szkołe juszczak IP: 27.50.70.* 29.01.13, 21:50
      ja polecam auto szkołe juszczak naprawdę dają rade ....jestem zadowolony zdałem za pierwszym i teraz robie im dobra reklame narka
    • Gość: anilka Re: autoszkoła łódź?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 15:44
      Osobiście polecam szkołe DRIVER, ja chodziłam na zachodnia koło limanowskiego (numeru nie pamiętam). Ogólnie bardzo miła i bezstresowa atmosfera ;p Głównie jeździłam z Dawidem, sympatyczne instruktor i przede wszystkim dobrze tłumaczy, szybko rozwiał mój strach przed jazdą po mieście ;p czasem jeździłam z innymi instuktorami, i każdy był dobry :) dobrze uczą, ale co prawda zdałam za 2 razem, bo tak się zestresowałam egzaminem że zapomniałam o światłach ;/ polecam :)
    • Gość: Joanna Re: autoszkoła łódź?? IP: *.toya.net.pl 29.04.13, 13:22
      ZDAŁAM DZIŚ EGZAMIN!!!! ;)))))))).... Latam w przestworzach, placzę ze szczęścia;)!!!
      Moja auto szkoła nie nauczyła mnie niczego, z kolei "korepetytor" był niesamowity. Polecam wszystkim autoszkołę Grześ!!! Super instruktorzy, doświadczeni, elastyczni, ze Zgierza, ale śmigają po całej Łodzi i okolicach.
      Grzechu co chwila towarzyszy swoim kursantom na egzaminach jako osoba "wspierająca" duchowo. Po prawie 30 h w swojej szkole nie nauczyłam się tylu rzeczy co po kilku h jazdy z nimi. Drugi instruktor świetnie magluje parkowanie, zawracanie, itd. Grzechu i Robert są świetni.
      Dodam, że swoich kursantów mają głównie z polecenia. Wszystkich moich znajomych doszlifowują przed ostatecznym starciem;). Naprawdę świetnych szkół jest mało. Liczy się szacunek do klienta, elastyczność, umiejętności oraz super przyjemne zajęcia teoretyczne. Ale przysłodziłam, ale co tam... Należy się im!!!!
      • Gość: Joanna Autoszkoła Grześ ze Zgierza! IP: *.toya.net.pl 29.04.13, 13:26
        Są profesjonalni i nie naciągają klienta. Szacun.
    • Gość: kursantka Re: autoszkoła łódź?? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.08.13, 13:54
      ja znalazłam troch opinii o swojej szkole na stronie kursancik.pl, może tam znajdziesz odpowiedz
      pozdrawiam
    • Gość: Piotr Re: autoszkoła łódź?? IP: *.pai.net.pl 30.04.14, 11:29
      Polecam auto szkolę AUTO SZKOŁA Lipiński Janusz ul. Kilińskiego 177. Cena w Łodzi bardzo atrakcyjna za kurs prawa jazdy 950 zł, nawet można się umówić w ratach wybierając tą szkole miałem obawy co do jakości i ceny, ale cena przy tej szkole jest nie adekwatna pełen profesjonalizm pana Andrzeja cierpliwość podejście indywidualne do kursanta, elastyczne godziny zależne od nas!!! gdzie indziej za kurs indywidualny zapłacicie sporo sprawdźcie sobie. Jeżeli nie umiemy czegoś to i tak pan Janusz nas nauczy przy innych manewrach lub sytuacjach. Pan instruktor Janusz to profesjonalista z pasją tego co robi, zależy mu aby nas nauczyć word egzamin nawet jak zaliczycie to i tak jeszcze więcej z tej szkoły wyniesiecie jak już przyjdzie moment prowadzenia własnego samochodu . POLECAM.
    • Gość: Piotr Re: autoszkoła łódź?? IP: *.pai.net.pl 30.04.14, 12:06
      Polecam auto szkolę AUTO SZKOŁA Lipiński Janusz ul. Kilińskiego 177. Cena w Łodzi bardzo atrakcyjna za kurs prawa jazdy 950 zł, nawet można się umówić w ratach wybierając tą szkole miałem obawy co do jakości i ceny, ale cena przy tej szkole jest nie adekwatna pełen profesjonalizm pana Andrzeja cierpliwość podejście indywidualne do kursanta, elastyczne godziny zależne od nas!!! gdzie indziej za kurs indywidualny zapłacicie sporo sprawdźcie sobie. Jeżeli nie umiemy czegoś to i tak pan Janusz nas nauczy przy innych manewrach lub sytuacjach, Samochód do nauki taki sam jak na egzaminie państwowym czyli Suzuki Swift. Pan instruktor Janusz to profesjonalista z pasją tego co robi, zależy mu aby nas nauczyć word egzamin nawet jak zaliczycie to i tak jeszcze więcej z tej szkoły wyniesiecie jak już przyjdzie moment prowadzenia własnego samochodu, POLECAM
    • panalpinka Zryw Łódź - uważajcie! 31.10.14, 12:58
      Jeżeli nie chcecie stracić pieniędzy to unikajcie szkoły OSK ZRYW. Wasz kurs i tak się nie odbędzie, będą Was zwodzić, przestaną odbierać telefony, siedziba również nieczynna. Cóż, ja się nadziałam, dlatego przestrzegam każdego!
    • monia-k1234 Re: autoszkoła łódź?? 15.11.14, 11:54
      Tu masz wyszukiwarkę szkół www.twojeprawko.com.pl/student/znajdz/szkoly-jazdy . W innej zakładce możesz wyszukać instruktora w swojej okolicy i zobaczyć jak oceniają go inni.
    • kajka6969 Re: autoszkoła łódź?? 28.06.17, 11:00
      Wiebierajc szkołę jazdy trzeba zwrócić uwagę przede wszystkim na to jakie podejście ma do kursantów instruktor... Bo nie zawsze statystyki s odzwierciedleniem tego czy szkoła jest dobra czy też nie.. Jakbyś miała problem z teoria to zajrzyj na ta stronkę Prawo Jazdy 360
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka