Gość: elvirka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 20:32 Jestem juz dwa miesiące po zdanym egzaminie. Kiedy na miescie zobacze moja eleczke i instruktora to az mi sie łezka w oku zakręci...wspomnienia bezcenne. Czy wy tez tak macie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: Wspomnienia.... IP: *.idk.net.pl 08.05.08, 20:55 też tak mam :) jadę po mieście i wypatruję "elki" z moim instruktorem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margarita86 Re: Wspomnienia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:07 Wspomnienia sa swietne, ale nie wypatruje juz L-ki bo mój instruktor juz nie pracuje w tym fachu ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Wspomnienia.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 22:26 a ja sobie zdaję egzamin na mieście, stoję na światłach, a na lewy pas obok mnie podjeżdża... moja Eleczka:0 Co za zbieg okolicznosci. Wiedziałam, że to dobry znak! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvirka Re: Wspomnienia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 08:26 hehe na moim egaminie widzialam eleczke z mojej OSK, nie z moim instruktorem ale znalam go, no i on zadzwonil do mojego i zdał mu relacje ze mnie widzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
linia.frontu Re: Wspomnienia.... 09.05.08, 08:49 Gość portalu: elvirka napisał(a): > hehe na moim egaminie widzialam eleczke z mojej OSK, nie z moim > instruktorem ale znalam go, no i on zadzwonil do mojego i zdał mu > relacje ze mnie widzi :) Ech, zawsze jak się gdzieś mijaliśmy, zaraz były telefony, albo smsy: "widziałam Cię na Żabie:DDDD"*. Zresztą teraz też tak jest, więc niby nie ma czego wspominać. Ale teraz to już nie to samo. * rondzie Żaba w okolicach tras ehzaminacyjnych w Warszawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Wspomnienia.... IP: 217.98.251.* 09.05.08, 08:22 tak elvirka wspomnienia są bezcenne..;)) ja to jeszcze raz bym chciałam robiś kurs ;p teraz prawko robi mój bracik i z lekka mu zazdroszcze hehe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvirka Re: Wspomnienia.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 08:39 no tez bym chciala robic kurs...ale zeby nie bylo egzaminy na koniec ;p Odpowiedz Link Zgłoś