Dodaj do ulubionych

Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie prawka

• Gość: malymiki Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.lodz.mm.pl 27.06.12, 16:18
      Posiadane prawo jazdy kat. B

19.06 - zdany egzamin na kat. A (Łódź)
      21.06 - przyjęto wniosek - trwa postępowanie.
      27.06 - sms z zaproszeniem po odbiór prawka :)

w sumie 8 dni - jestem pod wrażeniem !
      • strachowyj Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 27.06.12, 16:39
        Ale macie szczęście, dziś mija trzynasty(!) dzień, odkąd zdałam, a na stronie wciąż "brak spraw w toku" :( :( Dzwoniłam do urzędu, pani powiedziała, że mam czekać, w mojej dzielnicy ( Warszawa) czeka się na prawko trzy tygodnie. Mówiła, żeby dzwonić na początku przyszłego tygodnia.
        • Gość: malymiki Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.lodz.mm.pl 27.06.12, 20:46
          Spokojnie. Wiem co przeżywasz. Trzynaście dni to jeszcze nie tak strasznie. Cierpliwości
          • strachowyj Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 28.06.12, 09:27
            Dzięki :)
            • strachowyj Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 28.06.12, 16:10
              JEST!!! JEST!!!! JEST!!! przyjęto wniosek!!! HURRA!!! po czternastu dniach!
          • Gość: tyhgrg Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.static.espol.com.pl 12.09.13, 16:52
            własnie ze strasznie, bo jak przepisy sie pozmienialy to nic sie nie usprawnilo w urzedach tylko dla nich jest wygodniej bo maja teraz wszystko komputerowo ogarniane i nie musza babrac sie w papierach, ceny za wszystko poszly do góry, wieksze utrudnienia do zdawalnosci, a na prawo jazdy jak sie czekalo do miesiaca tak sie czeka... i co sie ulepszylo i dla kogo?
    • Gość: Jas Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.12, 10:24
      Gdańsk:
      Zdane 19-tego, na stronie PWPW pojawiło się 25-tego. Prawo jazdy do odbioru 3-go następnego miesiąca. Razem 14 dni czekania.

Pozdrawiam
      • ezx Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 17.09.12, 09:28
        Leszno . Wielkopolska .

Ja zdałem 10.09.2012

i na stronie www.kierowca.pwpw.pl/

(2012-09-12 11:47:33) Prawo Jazdy: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

po 2 dniach juz doszło , dzisiaj jest 17 wrzesnia a 16 miałem urodziny wiec mysle ze w tym tyg dadza mi prawko czekam opró soboty i niedzieli 5 dni.
        a pani mi mowiła ze po 10dniach juz swobodnie bede miał prawo jazdy do odebrania tylko z jej ust wyglądało to tak " po 10 dniach prosze sie zgłosić po odebranie prawa jazdy " wiec zakładała ze 10 i juz na pewno bd . Pozdrawiam Brenno- word Leszno
    • Gość: Cj Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 195.187.108.* 17.09.12, 11:12
      Około tygodnia :)
      • Gość: nomJAwiem Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.nstream.pl 18.09.12, 20:50
        ja zdałem 13/09 a na stronce nic mam nadzieje ze długo to nie potrwa <podkarpacie<krosno>>
    • Gość: nati Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.cdma.centertel.pl 08.10.12, 17:00
      tydzien ;)
      • Gość: nomJAwiem Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.nstream.pl 09.10.12, 21:19

no całkiem spoko wyszło bo zdawałem 13 wrzesnia jest 09 pazdziernika a na stronie jest dalej przyjeto wniosek bla bla bla od 05 pazdziernika bez zmian moze to dlatego ze wyszła taka sprawa ze nie wiem czy tylko u mnie bo ludzie róznie pisza ale musiałem zapłacic jak najwcześniej ja myslałem ze moge przy odbiorze i papiery leżały 2 tygodnie i czekały na opłate ... tak ze nie fajnie sie złozyło no ale co poradzic ... jeszcze pewnie poczekam ale moze na dniach juz bedzie
    • Gość: Zgorzelec Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.12, 17:21
      Witam, jestem ze zgorzelca, zdawalem w jeleniej gorze. Niestety, zdalm dnia 10.10.2012r, a wniosek przyjeta na pwpw.pl dopiero dnia 17.10.2012. ZObaczymy ile bede czekac na prawko:/
    • Gość: adam Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.12, 14:17
      egzamin zdany 9 października
      15 przyjęto wniosek
      dziś prawko w ręku :)
      • Gość: Kratos Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.bogatynia.vectranet.pl 04.11.12, 19:24
        Witam, zdalem w jeleniej gorze 26 pazdziernika, dzisiaj jest juz 4 listopad i dalej brak spraw, pewnie pod koniec miesiaca wyskocze ze trwaja prace..
        • Gość: gosc Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.12, 15:49
          witam ja zdałam 16.11.2012 piątek, a w poniedziałek zapłaciłam w starostwie błagam powiedzcie ile bede musiała czekac, dodam ze w piatek po południu zdałam czyli w poniedziałek dopiero WORD wysłac mógł. ZIELONA GÓRA!!!!!
          • Gość: asia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.cdma.centertel.pl 28.11.12, 21:43
            Witam ja zdawałam 14.11.2012 i do dzisiaj nie mam ;(( Czas oczekiwania to około 3 tygodnie, od dnia egzaminu. Trochę to trwa. Ja też zdawałam w Zielonej Górze.Pozdrawiam
            • Gość: jarek gdynia Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.stargard.mm.pl 05.12.12, 22:14
              egzamin zdany 15 listopad i do dzisiaj nie mam prawka :( kupiłem juz auto i nie moge sie doczekac na pierwsza jazde. gdynia
              • 1marlena78 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 08.12.12, 12:17
                czesc ja zdalam 22 11 2012 i do tej pory dane niepoprawne tam majom taki balagan ze mimo to ze stres byl na egzaminie to teraz znowu bo az sprawdzalam na tej kartce czy aby napewno pozytywny jak dalej tak pojdzie zapomne jak sie jezdzi i tez zdawalam w Zielonej Gorze
                • 1marlena78 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 12.12.12, 08:06
                  witam ponownie niesugerujcie sie sprawdzaniem w internecie mnie do dzis tam niema to znaczy dane niepoprawne ale jak zadzwonilam do wydzialu komunikacji moje prawko ta juz czeka sie okazalo i w zielonej niejestem jedyna a place przy odbiorze chodzi o powiat nowosolski
                  • Gość: Krzychu whouse Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.12, 00:05
                    No u mnie zdany egzamin 10.12 a dalej na "magicznej"stronie pwpw.pl że brak spraw w toku.Masakra normalnie,egzaminy stres jak cholera a teraz jeszcze to czekanie[tym bardziej że autko koło domciu stoi i się uśmiecha}FUCK OFF MORD
                    • Gość: migacz Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.12, 10:26
                      ja zdane 13 i na pwpw bez zmian ciagle pisze ze niepoprawne dane, w poniedziałek dzwonie do urzedu pytac
                    • shiraz29 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 23.12.12, 18:08
                      Ja również zdałam w poniedziałek 10.12... Dopiero w pt. 21.12 pojawiła się informacja na stronie internetowej,że wniosek przyjęto... Ciekawe,czy między Świętami a Nowym Rokiem będzie,że prawo jazdy do odbioru...Pewnie też jeszcze nie..:) No nic... Czekamy dalej....:D
                      • shiraz29 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 23.12.12, 18:10
                        Dodam jeszcze,że zdawałam w Gdyni a papiery zostały wysłane do Gdańska...
                        • Gość: migacz Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.12, 14:13
                          JA zdałem 13 grudnia i 24 grudnia 9 rano dopiero przyjeto wniosek , jak mysliscie dostane po swietach?:)
                          • Gość: gosc Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 22:00
                            Wiecie moze o jakiej porze do urzedu przyjezdza prawo jazdy ? oni je wysyłaja kurierami czy jak? prosze o odopowiedz
                            • Gość: Ola Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.mtm-info.pl 29.12.12, 21:20
                              jejku jejku! zdałam wczoraj 28.12.2012r o 8.46 :D pewnie bede musiala czekac z 2 tyg na odbior:( to beda moje najdluzesze 2 tygodnie w zyciu ! tak samo jak wczoraj jak już ujrzałam word było najdłuższe dla mnie światło czerwone heh ;) trzeba czekac z cierpliwoscia.. a ta strona pwpw działa w porządku? pozdrawiam
                              • Gość: Aga Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.13, 10:04
                                Witam
                                Udało się, zdałam 27 grudnia:)
                                04.01.2013 przyjęto wniosek i trwa postępowanie, zastanawiam się ile jeszcze będę czekać.
                                • Gość: ukl Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.13, 19:32
                                  Wlasnie ta strona jest do dup* ludzie odbieraja prawka, a na niej sie pojawia wiadomosc po jakims czasie jak juz je maja... Trzeba dzwonic do swoich starostw i sie tam dowiadywac...
    • Gość: kola Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 194.181.135.* 15.01.13, 20:50
      ja dzis zdalam prawko za drugim razem w WORD Tarnobrzeg!!! w Kazimierzy Wielkiej woj.Swietokrzyskie podobno czeka sie do 10-ciu dni roboczych ,no zobaczymy!!!pozdrawiam
      • Gość: larex Re: Egzamin IP: *.cdma.centertel.pl 18.01.13, 15:25
        Egzamin 12.01.2013 ( Siedlce)
        Dziś 18.01.2013 Przyjeto wniosek, trwa postepowanie adm.
        Pewnie jeszcze około tygodnia

Z tego co słyszałem to ładne zamieszanie maja teraz z nowymi przepisami i mozna troche dłużej czekać:) Dobrze ze to juz za nami :P
        • asiunia1407 Re: Egzamin 18.02.13, 15:33
          Egzamin zdany 12.02.2013 Elbląg za pierwszym razem zapłacone od razu .
          Dziś ( 18.02.2013) Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.
          Pozostało mi tylko czekać :)
    • Gość: kamis Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.iandax.pl 22.02.13, 12:37
      po dwunastu dniach mialem informacje ze prawko mam gotowe, potem musialo zostac przeslane do urzedu miasta abym mogl odebrac, w sumie po 21 dniach mialem w rece, tutaj masz dokladne informacje odbior prawka
    • judyta1712 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 04.04.13, 22:40
      zdałam w Warszawie 26.03.13 we wtorek ,w piątek pojechałam do Starostwa w Otwocku opłacić. Do dziś na stronie kierowca.pwpw wyskakuje - ''Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany''. czyli minęło już ponad tydzień czasu a oni nie dostali moich dokumentów??
      Mam nadzieję,że to pomyłka jednak i czekam na sms który mają ze Starostwa mi wysłać z informacją by zgłosić się po odbiór.
      • judyta1712 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 05.04.13, 15:32
        judyta1712 napisała:

> zdałam w Warszawie 26.03.13 we wtorek ,w piątek pojechałam do Starostwa w Otwoc
        > ku opłacić. Do dziś na stronie kierowca.pwpw wyskakuje - ''Niepoprawne dane, br
        > ak spraw w toku lub dokument wydany''. czyli minęło już ponad tydzień czasu a o
        > ni nie dostali moich dokumentów??
        > Mam nadzieję,że to pomyłka jednak i czekam na sms który mają ze Starostwa mi wy
        > słać z informacją by zgłosić się po odbiór.

Dziś już wyświetla się - Wniosek przyjęty, trwa postępowanie administracyjne :D także krok do przodu :D
        • judyta1712 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 14.04.13, 02:22
          " Postępowanie administracyjne " trwało równiutko tydzień . ogólnie od egzaminu do odebrania prawka mineło nie całe 3 tyg.
          • Gość: ona. Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.13, 15:21
            hej, 10 kwietnia zdałam egzamin w Łomży, na stronie urzędu wyświetla się 'Niepoprawne dane, brak spraw w toku lub dokument wydany.' Czytałam wcześniejsze komentarze i zastanawiam się czy czekać na informacje na stronie czy zadzwonić do urzędu i się dopytać. Minął już tydzień, myślałam, że dokumenty z Łomży dojdą szybciej, może się mylę. Jest ktoś kto udzieli mi odpowiedniej porady?? Widzę, że niektórzy znaleźli informacje na stronie, a innym nadal wyświetlał się komunikat jw. mimo, że dokument był już do odbioru. Zniecierpliwiony kierowca
        • judyta1712 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 17.04.13, 17:21
          Mi po 10 dniach od egzaminu wyświetliło się - wniosek przyjęty , trwa postępowanie administracyjne. Do tego czasu właśnie było ciągle błąd tak jak u Ciebie :) spokojnie poczekaj , zwykle mija 2 - 3 tyg. i odbierzesz :D takie dzwonienie i pyatnie to pewnie ich denerwuje i nic nie da ....
        • Gość: BAdi xD Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.13, 14:50
          mi prawie po 2 tygodniach wyświtliło sie wniosek przyjęty i teraz czekam na prawko ale to jest paranoja tyle kasy dac i jeszcze trzeba długo czekać :(
          • Gość: zadowolona Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.tktelekom.pl 14.06.13, 09:40
            zdałam 10 czerwiec 2013 w kaliszu ile bede czekac za prawkiem odbiór w pleszewie
    • Gość: karolina poznań Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.play-internet.pl 18.04.13, 06:10
      jeżeli chodzi o poznań to trzeba czekać dwa tygodnie bite koszt samego wydania to 100,50 gr,no niestety ))
      • Gość: Asia Re: BEMOWO IP: 178.73.10.* 19.04.13, 15:59
        Hej,
        przedwczoraj dostałam informację, że najprawdopodobniej prawo jazdy będę miała do odbioru za 7 dni :) EUREKA! :)
        • Gość: Asia Re: BEMOWO IP: 178.73.10.* 23.04.13, 14:19
          Poprawiam swoją wypowiedź - prawko odebrałam wczoraj, czyli po 3-ch dniach roboczych :)
    • siwy19881 Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p 26.04.13, 21:22
      Wrocław około tygodnia
      • Gość: gość Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 00:31
        zdałam 03.07
        zapłaciłam 04.07
        a dziś jest 17.07 a tu nic nie ma jeszcze;/
    • Gość: kierowca Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 193.59.12.* 22.07.13, 12:35
      Mam pytanie nie koniecznie ile się czeka ale czy na nowym dokumencie prawo jazdy napisana jest data zdania egzaminu praktycznego. Gdyż dzisiaj odebrałam dokument(po 11 dniach roboczych) i z tyłu jest data 28.07.2013 a ja zdałam egzamin 01.07.2013?
      • Gość: kierowca Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: 193.59.12.* 22.07.13, 12:37

Nastąpił błąd data jest napisana 12.07.2013
        • Gość: shgr Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 14.08.13, 12:44
          Ja zdałem w Krośnie 1.08.2013 i na stronie wyświetla się komunikat - "trwa postępowanie administr."
          Coś długo to wszystko trwa.
          • Gość: Gosc Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.183.228.139.dsl.dynamic.t-mobile.pl 20.08.13, 16:15
            Ja zdalam 9.08, papiery ze starostwa wyszly do pwpw 13.08, codziennie dzwonie i sie dopytuje, bo komunikat, ze przyjeto wniosek mam od momentu utworzenia PKK... Paranoja
    • Gość: Sylwester95 .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.13, 17:10
      u mnie było tak że zdałem w poniedziałek a w środę już postępowanie jest w starostwie :P może odbiore za 5 dni ;P
    • nemoein ile czeka się na prawo jazdy w Częstochowie? 22.08.13, 15:13
      zdałem egzamin 23 lipca 2013,
      postępowanie Administracyjne od 26 lipca 2013 do 22 Sierpnia
      zapłata za prawo jazdy 13 Sierpnia
      prawo jazdy do odbioru 22 Sierpnia 2013 - czyli prawie miesiąc (30 dni) czemu tak długo?
      Zdawałem egzamin w Dąbrowie Górniczej, a w Częstochowie jestem zameldowany, poniesiony informacjami z internetu, że wystarczy czekać i zapłacę przy odbiorze dałem plamę, w Częstochowie trzeba zapłacić w urzędzie Miasta za wydanie dowodu jeszcze przed :P tak więc mógłbym zapłacić zaraz po pojawieniu się danych w urzędzie (26 lipca) i prawko miałbym do odbioru pewnie w okolicach 4 Sierpnia co by dało łącznie jakieś 11 dni.
    • Gość: Maciej czas IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 24.08.13, 16:42
      Wągrowiec od 3 do 4 tygodni. po wpłacie oświadczają ze czeka się miesiąc
      • Gość: SHGR Re: czas IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 26.08.13, 13:29
        A ja czekam od 1.08 2013 i .......dalej nic.
        w tym tygodniu minie miesiąc.
    • Gość: Synu Długie czekanie -_- IP: *.strong-pc.com 26.08.13, 14:18
      Egzamin zdany 08-08-2013 - Kłodzko
      Zapłacono 14-08-2013
      Trwa postępowanie administracyjne 24-08-2013
      A odbiorę kiedy w połowie września??
      • Gość: SHGR Re: Długie czekanie -_- IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 27.08.13, 12:07
        to są jaja - ośrodki egzaminowania nie pękają w szwach a i tak trzeba czekać na prawko miesiąc.
        • Gość: witek Re: Długie czekanie -_- IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.08.13, 17:59
          Word poznan potrzebował 20 dni zeby wyslac moj wniosek :)
    • Gość: anonima egzamin IP: *.neanet.pl 30.08.13, 16:24
      Egzamin20sierpień.
      22 sierpien trwa postepowanie administracyje
      30sierpien prawa jazy do odbioru.
    • Gość: dzapsik 23 prawko IP: *.ip.netia.com.pl 02.09.13, 21:51
      Witam zdałem egzamin 28.08.2013 i narazie cisza?jak i gdzie sprawdzic ktos podaje strone ale tam pisze cos takiego jak wpisze pesel i dane ze nie poprawne dane lub zostało juz wydane o co chodzi:)dziekuje za pomoc i pozdrawiam z kujaw
    • Gość: drago Re: Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie p IP: *.ip.netia.com.pl 12.09.13, 19:01
      juz mam:) 12 dni czekałem:)
    • Gość: Dżejkob prawko IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 17.09.13, 12:47
      Na Prawku zawsze będzie data dnia zdanego egzaminu , ja zdałem 11.09.13 , i dalej czekam na telefon z urzędu
      • Gość: SHGR Re: prawko IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 25.09.13, 13:49
        Nieprawda!
        Ja zdałem egzamin 1.08.br a na prawku widnieje data 21.08 czyli data wydania prawa jazdy a nie data egzaminu(uzyskania uprawnienia) tak jak na starych prawach jazdy gdzie były widoczne obie daty
        Pozdrawiam
    • Gość: ania wydrukowanie prwo jazdy IP: 193.59.75.* 17.10.13, 11:38
      Witam.Ja czekam już 15 dni.I sytem okłamuje,że mam już dokument do odbioru.Byłam w Starostwie i nie ma dokumentu.Bajzel na kółkach.Nikt nic nie wie!!!!!!!Robią sobie kpiny,Jestem z Wrocławia.Nie dość,że utrudniają nam życie ze zdaniem prawka.Jak w końcu zdasz egzamin to i tak się jeszcze umęczysz z otrzymaniem dokumentu.Porażka...
    • Gość: gosc prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.13, 16:31
      TO jest oburzające, wcale nie powinno trwać to aż tak długo:

12.11-zdane
      14.11-sprawa w toku
      28.11- dalej sprawa w toku.

UPRZEJME panie powiedzialy mi w moim wydziale, zze moze dojdzie za tydzień. Zdne: WORD Kalisz
      • Gość: Eunika Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.13, 22:08
        Ja swoje otrzymałam po 7 dniach roboczych. Egzamin zdałam 22.11.2013r. we Wrocławiu,a dziś odebrałam prawo jazdy.
        • Gość: noname Re: prawo jazdy IP: *.bestgo.pl 05.12.13, 08:49
          A to dziwne. Ja zdałam 20.11.2013 i jeszcze nie mam do odbioru,ciągle "postępowanie administracyjne". Wrocław
          • Gość: Eunika Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 09:10
            To pewnie zależy od tego, do jakiego starostwa się należy. Ja mieszkam w powiecie oławskim, więc może było mniej osób, które tu zdały.
            • Gość: noname Re: prawo jazdy IP: *.bestgo.pl 05.12.13, 09:52
              A możliwe że tak. Już doczekać się nie moge................
              Mi powiedzieli że ze względu na niską zdawalność powinnam dostać do 14 dni(roboczych) więc z niecierpliwością czekam:)
              Powodzenia na drodze:)
              Pozdrawiam
              • Gość: Eunika Re: prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.13, 15:57
                Dziękuję i wzajemnie. :) Ja też tak miałam, że nie mogłam się doczekać.
    • Gość: Tomek Prawko Poznań IP: *.serv-net.pl 27.12.13, 16:59
      Zdalem prawko E do C i czekam od 10.12.2013r nadal jest postepowanie administracyjne .
      Prawko zdawalem w Poznaniu a jestem z Gniezna
      Pozdrawiam i zycze cierpliwosci oraz dosiego nowego roku
    • Gość: Gość :))))))1 nie wiem oco chodzi IP: *.radomsko.hypnet.pl 29.12.13, 13:02
      a jak mi na stronie wyskakuje
      Urząd wydający prawo jazdy otrzymał informację o zakończeniu procesu egzaminowania. Przed rozpoczęciem procesu zamówienia i produkcji prawa jazdy , należy uiścić opłatę za wydanie dokumentu. Opłaty można dokonać na poczcie, w banku lub za pośrednictwem np. aplikacji ”Info-car”
      • Gość: Gość :))))))1 Re: nie wiem oco chodzi IP: *.radomsko.hypnet.pl 29.12.13, 13:05
        to muszę teraz wnosic opłate czy tylko przy odbiorze :)
        • Gość: gr Re: nie wiem oco chodzi IP: *.net.pl 04.01.14, 21:31
          teraz musisz zapłacić, bo nie ruszy machina
    • Gość: Niezadowolona Ile czasu od egzaminu czeka sie na wydanie prawka IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.01.14, 09:13
      Ja zdałam egzamin 11.12.2013, do dzisiaj (09.01.2014) dokumentu nie ma, dzwoniłam na zmianę do WORDu i do Wydziału Komunikacji i podobno WORD wysłał moje dokumenty do innego starostwa i one dopiero dotarły do mojej miejscowosci, uważam, że to ściema i po prostu panie z W. Komunikacji myślały w grudniu już tylko o pierniczkach, zamiast zająć się pracą. Chciałabym napisać zażalenie w tej sprawie, ponieważ wg przepisów prawo jazdy powinno zostać wydane w ciągu 30 dni. gdzie mogłabym znaleźć jakiś wzór, formularz? Dodam, że na wydanie PKK tez czekałam 2 tygodnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka