blue-vika 22.12.08, 11:00 witam!jutro zdaję drugi raz egzamin na wymarzone prawko.Jeśli obleję zapisuję się na clio!!!Ratujcie!!!jak uwierzyć w siebie;-))))pozdrawiam wszystkich zdających!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: jutro egzamin word wrocław IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 25.12.08, 17:37 i jak tam prawko zdane???????????????????????????????????????????????????????????????? ???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: jutro egzamin word wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.08, 13:37 chyba nie zdała-albo popełniła samobuja-ja mam egz w piątek-znając zycie obleje-ale jakoś sie tym nie denerwuje-jak coś to pujde na Clio zeby nie czekać miesiącami na pande-wszystkim zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
twisterrr Re: jutro egzamin word wrocław 31.12.08, 13:42 pewnie zdała i nie ma po co tu wlazic ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jutro egzamin word wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 13:44 Pewnie zdała,tylko jeszcze nie wytrzeżwiała. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszek.only Re: jutro egzamin word wrocław 01.01.09, 12:46 witajcie.Tak nie zdałam.Oblał mnie za to, ze jechałam za blisko prawej strony w strefie.Po 40 min przesiadłam się.Teraz 3 stycz na egzamin znowu..tym razem clio.Sił juz nie mam .Nie wiem jak jeździ to autko ale to bez różnicy.Jedzie bo jedzie;-))) Fajne uczucie jak się przesiada nie???;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jutro egzamin word wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 12:55 Wkur... się idzie,jak wszystko było na mieście ok,a nagle na ostatniej krzyżówce ,która jest może jakieś trzy minuty jazdy od WORDu zrobi się wymuszenie,no i niestety przesiadka. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszek.only Re: jutro egzamin word wrocław 01.01.09, 13:03 Ja tam zawsze rycze jak sie przesiądę.HAHAHa uczucie okropne.Tyle czekania, nerwów.ehhhhhhhhhTo mój najokropniejszy egzamin jaki muszę zdać!!!!!Zdam kiedyś!!!!!!!!;-))A ey jak idziecie to pewni , ze zdacie??Czy jak ja pesymiści??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jutro egzamin word wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 13:19 Ja jak podchodziłam pierwszy raz,to czułam,że coś spiepszę i nie zdam. Za drugim razem byłam bardzo ,bardzo pewna siebie i zdałam. Bądź wyluzowana i traktuj egzaminatora jak kolegę,to bardzo pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszek.only Re: jutro egzamin word wrocław 01.01.09, 13:38 a twój egzaminator rozmawiał???mówił coś??Ja natrafiam na skały!!!!!!!!!Nic nie mówią, 0 mimiki twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: jutro egzamin word wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 13:49 Powiem tak,mam trochę więcej,niż kat B i miałam różnych egzaminatorów. Jeden był skałą,tak wredną ,ze aż woda kapała,drugi wydawał komendy,ale bardzo miło,inny był taki dziwny,obojętny,a jednego miałam takiego artystę,ze przez cały egzamin z nim gadałam,a raczej to nie była rozmowa tylko wymiana poglądów,on gadał swoje,ja swoje. Ja mam takie podejście,że idąc do samochodu egzaminacyjnego zawsze sama coś zagadam do egzaminatora i wówczas widać,czy będzie na egzaminie miło,czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś