Gość: magda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 10:22 W koncu za trzecim razem zdałam egzamin na Odlewniczej. Egzaminator super facet, miły, rzeczowy. Egzamin nie był trudny. Nareszczcie dołączyłam do grona kierowców. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princessofbabylon Re: Zdałam!!! 15.01.09, 10:29 Gratulacje :) Ja dzisiaj jeżdżę o 14:00. Mam nadzieję, że też kiedyś będę się mogła tu pochwalić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiuia Re: Zdałam!!! 15.01.09, 10:30 Gratuluję:) Ja zdałam tydzien temu - jeszcze nie mogę zapomnieć tego uczucia;) Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_32 Re: Zdałam!!! 15.01.09, 10:37 gratulacje!!! ja też zdałam 6 dni temu, to jest super uczucie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Zdałam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.09, 11:14 To jest fantastyczne uczucie. Nie myślałam że w koncu tego doświadcze. Duze podziękowania składam dla swojego instruktora, który mnie super przygotował, nawet egzaminator pochwalił mojego instruktora. Pozdrawiam i dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zdałam!!! IP: *.eranet.pl 15.01.09, 21:16 gratuluję........................................zazdroszczę,i powodzenia,pa pa na drodze kiedyś Odpowiedz Link Zgłoś
toyota08 Re: Zdałam!!! 15.01.09, 22:10 Gratulacje!!!1 A ja zdałam tydzień temu i dzisiaj przeczytałam na tej stronce "pwpw" że, przyjęto wniosek i trwa postępowanie administracyjne. A więc jednak tydzień temu to mi się nie przyśniło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staś Re: Zdałam!!! IP: *.idc.net.pl 16.01.09, 19:53 Oj Toyotka, Toyotka !!! To co, do tej pory nie wierzyłaś co zrobiłaś? Pozdrowienia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwil30-pl Re: Zdałam!!! 16.01.09, 19:59 Ja tez jeszcze jestem w ciężkim szoku i zastanawiam się czy to co wczoraj się wydarzyło to nie był sen?Bardzo śmieszne jest to,ze juz dzisiaj zaglądałam na ta stronkę,he he :)wiecie,tak dla jaj,musiałam przećwiczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
kastelka Re: Zdałam!!! 17.01.09, 19:03 moj mąż wręcz uknuł teorię, że idąc na egzamin ze stresu usnęłam na przystanku autobusowym i przysniło mi się,że go zdałąm. Niby wiedziałąm, że bredzi, ale odetchnęłam dopiero, jak w urzędzie pani przyjeła ode mnie opłatę i stwierdziłą, ze wszystko jest ok:-) Odpowiedz Link Zgłoś
permanentne_7_niebo Re: Zdałam!!! 17.01.09, 19:35 :D:D:D:D:D Mąż jest paskudny... Odpowiedz Link Zgłoś
kastelka Re: Zdałam!!! 17.01.09, 19:47 wypiera oczywistą oczywistość, staruszek kochany Odpowiedz Link Zgłoś