Dodaj do ulubionych

szkoła AUTEK

• Gość: alka Re: szkoła AUTEK IP: *.jelonki.robbo.pl 26.09.12, 17:36
      Najgorsza szkoła jazdy na Bemowie, ale dobrze zlokalizowana. W biurze fatalna obsługa, niekompetentna osoba i niezbyt grzeczna. Byłam świadkiem, że instruktor się nie pojawił, ale ona nie będzie przepraszała, bo to nie jej wina. Generalnie, to klient ich nie interesuje. Nie polecam, bo są lepsze szkoły. Czasem lepiej zapłacić 50 złotych więcej ale nie tracić nerwów na czcze gadki z dziuniami w biurze, które nie potrafią czytać ze zrozumieniem.
      • Gość: krzyś Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.chello.pl 14.12.12, 20:26
        Ciekawe czy Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem. Ja robiłem tam kurs i p. Justyna dla mnie nawet sama dzwoniła i prosiła, żeby instruktor zostawał dłuzej w pracy i żebym mogł wyjeździć godziny jak najszybciej......wiec ja nie wiem o co Ci kolego, koleżanko chodzi..... Widocznie tej Pani podpadłeś czymś
        • Gość: ilayla Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.13, 14:34
          A ja się z tym zgadzam - trzeba mieć min. 50% jazd z jednym instruktorem i tłumaczę babie - proszę mnie zapisywać teraz do p. Macieja, bo już MUSZĘ z nim jeździć. Przychodzę na jazdy i za każdym razem miałam kogoś innego. Zostały mi dwie ostatnie godziny z p. Maćkiem. Przychodzę i co? Z jakimś innym gościem mam. Po czym się okazuje, że z nim mam tylko jedną godzinę, drugą będę miała z kimś innym. Wracamy do ośrodka, czekam na instruktora kolejnego, przychodzi do mnie ten poprzedni i mówi, że tamten mnie olał, nie przyszedł do pracy :)

Swoją drogą pan Maciej to jakieś nieporozumienie, ciągle wszystkiego się czepia, a nie raczy powiedzieć jak powinno się coś zrobić, ciągle tylko głupie docinki w stylu "chcesz nas zabić? jedź normalnie" - i dalej gada z jakąś babą przez telefon.
          • Gość: Krecik Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 21:58
            Baby to masz w nosie , hm...kobieto? babo? A moze nie czepia się tylko stara się w sposób luźny zwięzły i krótki żartobliwy zwrócić uwagę ? On ma nauczyć Cię jeździć a nie uważać na każde słowo, a telefon ? Pomyśl sobie że Ci ludzie pracują non stop , nawet kanapki jedzą przy kursantach więc i czasem dzwoni żona/matka/ córka . Jesteś mocno nie sprawiedliwa , trochę empatii i zrozumienia dla innych...Pozdrawiam
            • Gość: Karol Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.13, 18:22
              Egzaminator (z jego kalendarza wynikało, że wszystkie 4 poprzednie osoby oblał) skomentował mój egzamin: "Widać świetną robotę instruktora." za co podziękować muszę przede wszystkim Panu Robertowi, ale również Panu Michałowi (Bemowo).
              Instruktorzy są w tej szkole różni, w sumie większość nie przypadła mi do gustu. Jestem wyrozumiały, dlatego nie będę się czepiał rozpoczęcia zajęć 2 minuty później, bo instruktor poszedł do toalety czy chciał dopalić papierosa. To też są ludzie. Ja bym nie miał takiej cierpliwości do kursantów jaką oni mają :)
              Wielkim plusem jest możliwość wyboru instruktora po 10h kursu. Ciekawie prowadzone są zajęcia teoretyczne, niewiele musiałem się dokształcać w domu.
              Jedynym zastrzeżeniem jakie mam to problem zapisów na zajęcia, o którym już ktoś wspominał. Dowiadywałem się, że jestem na ostatnie 6h zapisany tylko do instruktora prowadzącego (miałem z nim mało godzin). Skończyło się na 2h z moim instruktorem.
              Niemniej szkołę polecam, do egzaminu przygotowali mnie świetnie - od kontrolek w samochodzie po pokazanie miejsc, na których egzaminatorzy często nas oblewają.
            • Gość: rozczarowany Re: szkoła AUTEK IP: 78.133.191.* 31.08.13, 15:28
              Stanowczo odradzam! Instruktorzy pracuja calymi dniami,poniewaz malo zarabiaja. Jak sie zarabia 7 zl za godzine to nie dziwne ze nie przykladaja uwagi do szkolenia. Zalatwiaja prywatne sprawy, rozmawiaja przez telefon trzymajac telefon w reku przez co wjechalbym w inny samochod bo instruktor nie zareagowal. Biuro to kompletna porazka, zajete wlasnymi sprawami i najswiezszymi ploteczkami zero zainteresowania kursantami. Chamskie odzywki brak kultury osobistej i ogolny syf.
              • Gość: porlt Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 13:08
                Zgadzam się, lenistwo instruktorów, spóźnienia to codzienność u AUTKU! Stanowczo NIE POLECAM !
      • martinnn Re: szkoła AUTEK 10.03.22, 20:30
        Zapraszam wszystkie Panie do sklepu z odzieżą damską www.luckystylebutik.pl
    • Gość: grzesiek Re: szkoła AUTEK IP: 109.206.193.* 24.10.12, 10:41
      Ja to jestem zadowolony. Jeździłem najwięcej z p. Piotrem, bo to prowadzący i dużo mnie nauczył. Na wykładach tez spoko. Przed egzaminem wykupiłem 2 doszkalające z p.Piotrem i zdałem za pierwszym.
      • Gość: tomasz Re: szkoła AUTEK IP: 109.206.193.* 24.10.12, 11:19
        Ja robiłem prawko na motocykl. Jeździłem głównie z Panem Andrzejem. Świetny instruktor dwa tygodnie temu zdałem. Dzięki wielkie. Pozdrawiam.
    • Gość: ilonka Re: szkoła AUTEK IP: 109.206.193.* 25.10.12, 12:20
      Wykłady są świetnie prowadzone
      • Gość: oburzona żałosna osobo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.12, 21:37
        Żenujące jest to ,że ktoś JEDEN podaje się za różne osoby i z numeru IP: IP: 109.206.193.* wypisuje w przeciągu kilku minut jak to "cudownie" jest w Autku.
        No bez przesady...! po co stwarzać sztuczne opinie? trochę rozwagi i inteligencji !!!
        Każdy chce czytać prawdziwe opinie , a nie te napędzane zapewne przez pracowników Autka!
    • Gość: ppp Re: szkoła AUTEK IP: 109.206.193.* 25.10.12, 16:37
      Mi osobiście najlepiej jeździ się z p.Grzegorzem. Pozdrawiam
    • Gość: nieśka Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.11.12, 10:49
      Witam, właśnie ukończyłam kurs w nowym biurze Autka na Żoliborzu. Wykłady na konarskiego z panem Marcinem muszę przyznać, że są rewelacyjne. Bez problemu zdałam egzamin wewnętrzny. Jeżeli chodzi o jazdy to nie było żadnego problemu z zapisaniem się , jeździłam po parę dni w tygodniu. Jazdy są wprawdzie z jednym instruktorem, ale codziennie i także w weekendy. W biurze spokojnie, przyjazna obsługa , mniejszy tłok. Naprawdę gorąco polecam biuro na elbląskiej.
    • Gość: kaka Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.12, 17:45
      Szkołę można oceniać różnie. Teoria z Panem Marcinem bardzo dobrze prowadzona, instruktor Robert jest rewelacyjny, dobrze również jeździło mi się z Panem Andrzejem i Grześkiem. Stanowczo odradzam Piotra! Jazdy z nim kosztowały mnie wiele nerwów, co negatywnie wpływało na jazdę samochodem. Moim znajomym też nie przypadł do gustu.
      W tej szkole nie podobało mi się również to, że w większości zapisują na jazdy tylko po 1h, więc jeśli komuś zależy żeby szybko wszystko załatwić to odradzam. Dopiero gdzieś po 15h zaczęli mnie zapisywać po 2 i więcej się wtedy zaczęłam uczyć. Zdarza się też, że na jazdy trzeba czekać tydzień czy półtora, bo jest strasznie dużo ludzi, a Pani z biura ma humorki i czasami nie chce zapisywać wcześniej, zanim nie wyjeździ się rozpisanych jazd.
      Szkoła ogólnie nie jest zła, jeśli trafi się na dobrego instruktora to można się wiele nauczyć, szkoda tylko że w takim wolnym tempie.
    • Gość: gosciu Re: szkoła AUTEK IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 13:06
      NIE POLECAM tej szkoły, totalna żenada, spóźnienia i lenistwo instruktorów, brak tłumaczenia podstawowych rzeczy to u nich codzienność. Zanim weźmiecie jakąs szkołę jazdy, zastanówcie się, nie bierzcie na pewno Autka!!
    • Gość: ŁAZUR Re: szkoła AUTEK IP: 148.81.117.* 27.05.14, 21:24
      Instruktorzy jak najbardziej kompetentni i doświadczeni. Podchodzą do sprawy bardzo poważnie. Co najważniejsze są obiektywni i spokojnie wszystko tłumaczą w razie ewentualnego błędu. Samo to, że wykłady są rygorem koniecznym i dwa egzaminy wewnętrzne przeprowadzane tuż przed i po zakończeniu jazd, jest bardzo motywujące i pozwalające się przygotować w stopniu bardzo dobrym. Jak najbardziej polecam szkołę jazdy AUTEK. Osobiście zdałem za 1. podejściem i twierdzę, że sukces tkwi we właściwym podejściu do sprawy. Jak najczęściej zadawajcie pytania w czasie jazd, jeżeli uznacie coś za niejasne. Instruktorzy profesjonalnie i zrozumiale Wam to wyjaśnią. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!! Pozdrawiam.
    • rusavusedi Re: szkoła AUTEK 27.06.18, 10:51
      Tak, żeby się zapisać na jakiekolwiek kursy, troleje itp trzeba osobiście specjalnie podjechać do szkoły w godiznach pracy. Nie ma możliwości zapisania się przez telefon, mailowo. Z terminami to jest tak - teraz nie, ale sie pan dowiaduj.
      Jak ktos lubi biurokracje to polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka