Dodaj do ulubionych

do biologów

28.05.05, 20:15
klucz dla poziomu rozszerzonego zawiera wiele sprzecznych odpowiedzi, ale
zazzyczaj sa one rozpatrywane na niekorzyść dla nas maturzystów niestety.
wiem bo moja mama jest egzaminatorem i sprawdzała dzisiaj prace. często
odpowiedz sa dobre ale brakuje w nich jednego słowa np. zawsze w zadaniu z
gałązką i geotropizmem i już nie przyznają punktu. Dlatego podobno wyniki nie
są rewelacyjne np. w okręgu z którego były prace spr dzisiaj najwyższy wynik
to 46 punktów
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzi7 Re: do biologów IP: *.chello.pl 28.05.05, 20:23
      O kurcze to niedobrze :(
      • Gość: ff Re: do biologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 20:51
        jeśli to prawda to co mówisz to nieźle...kurcze tylko się załamac. a na
        początku tak się cieszyłam :(
        zdradzisz który to okreg?chociaz wojewodztwo
        • anakolut Re: do biologów 29.05.05, 00:48
          no i po cholere ludzi stresujesz? co ma byc to bedzie, nic nie poradzimy..
          • Gość: .... Re: do biologów IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 29.05.05, 00:57
            Czego sie dziewczyny czepiasz mysle ze nie to bylo jej zamierzeniem.Nie ona
            jest winna Twojej frustracji.
            • anakolut Re: do biologów 29.05.05, 07:43
              nie jestem sfrustrowany, co najwyzej znudzony kolejnym postem ktory ma na celu
              jedynie poglebienie nerwow co niektorych ludzi.. bo co innego moglo byc jej
              zamierzeniem? ;) jakby chciala ludzi uspokoic to powinna raczej swoje rewelacje
              zataic :P
              a to ze klucze [nie tylko do bioli] sa skopane wiemy wszyscy nie od dzis, nie
              ma sensu przypominac :P
    • Gość: Weronika Re: do biologów IP: *.elex.pl / *.elex.pl 29.05.05, 11:11
      Dobrze, ze napisałas jak jest bo niektorzy to wypisuja ze beda mieli prawie po
      100% ze wszytskiego:// zaczyna mnie to juz denerwowac bo to co co my myslimy ze
      napisalismy a to co napisalismy to dwie rozne sprawy i nie wydaje mi sie (
      zlwaszcza biorac pod uwage mature probna) ze beda takie rewacyjne wyniki...
      troche rozsadku ludzie.
    • Gość: m Re: do biologów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:12
      nie miałam na celu straszyć ludzi tylko uświadomić niektórym osobom że nie
      zawsze obiektywnie oceniamy siebie, co przecież zniechęca innych. Wszysyc piszą
      że mają po 90% a takich prac jest naprawadę nie wiele. Sama zdawałam biologie i
      ta wiadomość nie jest pocieszająca, ale pozwala inazej spojrzeć na swoje szanse
      i mozliwości
      • Gość: elios Re: do biologów IP: *.gdynia.mm.pl 29.05.05, 17:49
        Sam teraz mam watpliwosci po tym co przeczytalem. Jesli jeden wyraz ma przesadzac o nadaniu punktu to mzoe byc kiepsk, bo sorry lae ja nie mysle identycznie jak jest podane w kluczu. Jak sam sprawdzalem, staralem sie byc obietywny i wlsciwie zanirzalem sobie jeszcze punkty, ale i tak z podstawy wychodzilo mi wtedy 80% a z rozszerzonego 70%. Ale teraz zaczalem sie zastanaiwaci, czy tak bedzie?? Xd.

Choc z drugiej strony torche mnie to cieszy, bo jak czytaem te wyniki po 90% z rozserzonego to i tak wierzyc mi sie nie chcialo Xd. Wiec dbrze tym co tak pisali Xd lol
        • Gość: Riannona Re: do biologów IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 29.05.05, 23:06
          popieram
        • Gość: mar Re: do biologów IP: *.czajen.pl 30.05.05, 09:53
          No wreszcie jakies mądre słowa.. ja tez sie juz przerazilam ze wszyscy beda
          miec po 90%:P Faktycznie przydaloby sie troche wiecej krytycyzmu wobec wlasnej
          osoby.. ja z moich przeliczen z bioli podst. bede miec ok 88% a z rozszerz. ok
          78% wg mnie to naprawde dobre wyniki choc wiadomo moglo byc lepiej;) a jak sie
          wam wydaje?? pozdrawiam:))
          • Gość: elios Re: do biologów IP: *.gdynia.mm.pl 30.05.05, 10:37
            na u mnie tak jak pisalem. podstawowy na 80, rozszerzony na 70, ale nic nie wiadomo nigdy do konca, jakie wyniki beda ... . Szczerze powiedziawszy to zanizalem sobie wyniki przy sprawdzaniu ..., aby potem wlsnie sie nie rozczarowac, wiec jak bedzie kazdy punkt wiecej to bede mile rozczarowany ^^.
    • misiowampirek Re: do biologów 31.05.05, 12:46
      co do tego geotropizmu to przecież wyraźnie w kluczu jest napisane, że terminu
      jako takiego podawać wcale nie trzeba było. coś tu się nie zgadza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka