Dodaj do ulubionych

George Tiossa

21.08.13, 09:07
Witam,
czy ktoś z Państwa słyszał o dr Tiossa?? Słyszałam, że teraz mieszka w Gdańsku i wiem, że pomagał ludziom w latach 80-tych. Czy może znajdzie się toś komu pomógł?
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • orion722 Re: George Tiossa 06.09.13, 15:09
      a.aisza napisał(a):

> Witam,
      > czy ktoś z Państwa słyszał o dr Tiossa?? Słyszałam, że teraz mieszka w Gdańsku
      > i wiem, że pomagał ludziom w latach 80-tych. Czy może znajdzie się toś komu pom
      > ógł?
      > Z góry dziękuję za wszelkie informacje.

Tak dr Tiossa mieszka w Gdańsku byłem na jego seansach,jestem zdumiony energią jaka emanuje ,to jest cos niesamowitego.Byłem w transie cos fantastycznego nie boli mnie kark ale jeden raz to za mało.Widziałem oddziaływanie dr Tiossy na innych i ich wypowiedzi na ten temat były niesamowicie pozytywne .Ma stronę ale nie pamietam teraz adresu do niej.
      Pozdrawiam Kazimierz e-mail :orion722@wp.pl
    • orion722 Re: George Tiossa 06.09.13, 15:30
      a.aisza napisał(a):

> Witam,
      > czy ktoś z Państwa słyszał o dr Tiossa?? Słyszałam, że teraz mieszka w Gdańsku
      > i wiem, że pomagał ludziom w latach 80-tych. Czy może znajdzie się toś komu pom
      > ógł?
      > Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
      Adres do strony dr TIOSSY www.lbs.info.pl w biografii jest tłumaczenie po polsku prosze poszukac Kazimierz
      • a.aisza Re: George Tiossa 09.09.13, 11:28
        dziękuje bardzo, znalazłam też film na youtube www.youtube.com/watch?v=tOsr9K4qQ5w, skontaktowałam się, zobaczymy jakie będą efekty,
        jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
    • syl.39.k Re: George Tiossa 24.09.13, 12:36
      Słyszałam o dr. Tiossa ,a nawet go widziałam. Leczyłam się u niego. Miałam operacje mózgu, prawie nie mówiłam, a dr. Tioosa mi pomógł. Właściwie to była rehabilitacja po operacji... Teraz mówię całkiem normalnie , a przy okazji pozbyłam się innych dolegliwości. 16 lat temu przesiliłam sobie bark i cały czas mi dokuczał, po kilku seansach zapomniałam o bólu. Na pewno pójdę na następny seans.
      Sylwia.
    • a.aisza Re: George Tiossa 07.10.13, 13:42
      Witam, a jednak to działa :)). Leczyliśmy się z mężem w klinice niepłodności ponad 5 lat. Wyniki mieliśmy dobre, mąż też a jednak się nie udawało. Inseminacje też nie przyniosły efektu, czyli tzw. niepłodność idiopatyczna (niewiadomego pochodzenia). Zgłosiłam się na seanse bioenergoterapeutyczne metodą transową, stosowane przez dr G.Tiossę. Po pierwszych 5 seansach miałam burzę hormonów. Później uczestniczyłam jeszcze w 7 seansach i udało się :) jestem w 6 tc. Jeszcze raz bardzo dziękuje.
      • syl.39.k Re: George Tiossa 08.10.13, 10:32
        Moje gratulacje. Jak się chce, to wszystko się uda. Niektórzy ludzie się zniechęcają i odpuszczają po 3-4 seansach, a trzeba chodzić. Te parę złotych, to nie majątek.
        • tita0 Re: George Tiossa 22.11.13, 20:21
          Obecnie doktor pracuje nie w pojedynkę ale z drugim terapeutą. Obaj Panowie prowadzą zajęcia i faktycznie mają niesamowitą moc. Nie da się tego opowiedzieć, ale trzeba to przeżyć.
          Czy kiedyś wracałaś się do domu, żeby sprawdzić czy zamknęłaś drzwi, albo wyłączyłaś żelazko lub gaz? Ja tak miałam i to dosyć często. Obecnie nie miewam już takich sytuacji. A lęki, które towarzyszyły mi przez lata odeszły gdzieś w nieznane. Łatwiej się teraz skupiam a i w pracy widzę dużą zmianę. Kiedyś jak miałam jakąś stresową sytuację lub miałam sfinalizować ważną dla mnie umowę to dosłownie strach ograniczał mnie. Obecnie czuję lekki niepokój, który nie stopuje mnie a wręcz przeciwnie napędza do działania. Ta metoda nie tylko działa na ciało ( jak widać po moim przykładzie) ale powoduje zrównoważenie umysłu.
          • lukas840 Re: George Tiossa 27.11.13, 09:25
            Witam, nazywam się Łukasz. O doktorze Tiossa dowiedziałem się przypadkiem kilka miesięcy temu i cały czas się zastanawiałem w czym może mi pomóc. Mam 29 lat i zawsze mi się wydawało, że jestem super zdrowym człowiekiem, którego nie dotykają choroby. O doktorze Tiossa dostałem dobre opinie od osób, które korzystają z jego pomocy, więc sam postanowiłem przejść się na seans z czystej ciekawości. Ku mojemu zdziwieniu już po pierwszym seansie poczułem skutki na sobie, pomimo tego, iż wszyscy mówili, że efekty przychodzą po czwartym lub piątym seansie. Dziś jestem przekonany do metody leczenia dr. Tiossa, tym bardziej, że pomógł mi w problemie, z którego nie zdawałem sobie sprawy. Dziś wiem, że dużo jest do zrobienia jeśli chodzi o moje zdrowie, uświadomiłem sobie, że nie każda choroba lub dolegliwość boli. Jesteśmy tak nauczeni, że do lekarza idziemy gdy ból przeszkadza nam w życiu, czyli gdy jakaś choroba jest już w zaawansowanym stadium. Dziś z czystym sumieniem mogę polecić seanse dr. George Tiossa wszystkim, bez względu na wiek.
            Pozdrawiam Łukasz
      • a.aisza Re: George Tiossa 09.06.14, 14:08
        Witam i ponownie serdecznie dziękuję za pomoc. Pod koniec ciąży dostałam nadciśnienia tętniczego ponad 160/120. Po porodzie zakończonym cesarskim cięciem (z synkiem wszystko oki), nie mogłam karmić piersią, ze względu na leki, które brałam. Po 5 seansach ciśnienie spadło mi do 115/90, dzięki czemu mogłam odstawić leki (oczywiście wszystko w uzgodnieniu z kariologiem). Reasumując, średnio nadciśnienie indukowane ciążą ustępują po 3 do 4 miesięcy, a ja 2 tygodnie po porodzie odstawiłam leki. Dziękuję i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka