obrotowy 26.07.18, 12:48 to potem nie trzeba sie odkochiwac i nie ma sie wontku na 1000 wpisow. wystarczy zwykla SYMPATIA (podobanie sie) w porywach nutka pozadania... i jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 12:51 Biedaku, wiem, wiem, próbujesz zwrócić na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 13:06 alpepe napisała: > Biedaku, wiem, wiem, próbujesz zwrócić na siebie uwagę. na ciebie ? a po co mialbym ? przypuszczalem, ze 1000 porad ci wystarczy i grzecznie podziekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 13:16 piekna prostota internetu - takie proste pytanie i tysiac postow... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nosz wlasnie...... 26.07.18, 17:44 znana.jako.ggigus napisała: > piekna prostota internetu - takie proste pytanie i tysiac postow... nosz wlasnie. i zadnego podziekowania. - "prostota - to nie prostactwo" (autor uwagi - Seweryn Krajewski) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: nosz wlasnie...... 26.07.18, 19:35 Ten Seweryn Krajewski, który nie uznał własnego dziecka, a potem zwiał do Hameryki od żony czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ano nosz wlasnie...... 26.07.18, 20:00 - tak to ten. a dziecko z czasem uznal. tyle, ze potem jedno (kolejne) mu umarlo... mnie zreszta tez - zatem w przeciwienstwie do ciebie niczego sie nie boje. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 13:59 ja też ja też poproszę tyle matczynej czułości...o oo i tu ... pogłaskać poproszę....a mogę się pobawić z pajączkiem? proooszę... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 14:13 nawet z trzema, tylko uważaj, jeden z nich to chyba lady. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 14:17 myślisz, że coś mi grozi ze strony tamtych dwóch? ...hmmm ... masz rację wezmę muchozol na wszelki słuczaj Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zakochane (w sobie) kobiety sa grozne. 08.08.18, 10:16 mariuszg2 napisał: > myślisz, że coś mi grozi ze strony tamtych dwóch? ...hmmm ... masz rację wezmę > muchozol na wszelki słuczaj zakochane (w sobie) kobiety sa grozne. jedna taka znam od 30-tu lat. nie wiem, czy muchozol tu wystarczy. prendzej Azotox. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 26.07.18, 18:58 Lepiej zakochać się i potem żałować, niż żałować, że się nie zakochało. Jakiś klasyk to powiedział. Święta prawda. Jest potem co wspominać.... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy nie... 26.07.18, 20:01 do milych wspomnien nie trzeba "zakochania" wystarczy SYMPATIA i to jest (tu) moje przeslanie. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: nie... 27.07.18, 04:27 Mówię o młodzieńczych emocjach. Wtedy czasem sympatię uważa się za zakochanie. Dorośli tez czasem nie rozeznają się w tym, co w ich głowach siedzi (bo przecież amerykańscy naukowcy odkryli, że uczucia, to sprawa głowy, a nie serca). Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 27.07.18, 06:25 Zakochac sie jest fajnie! Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tia... 27.07.18, 17:09 znana.jako.ggigus napisała: > Zakochac sie jest fajnie! tia... tylko po co potem tyle samobojstw ? - Przez te zawiedziona milosc ? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 27.07.18, 20:17 jesteś już taki stary, że ci to nie grozi ale po co wypominasz stary wątek dużo młodszym koleżankom? nie masz lepszych pomysłów na wątki? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a po "kiego" sie czepiac ? ? 27.07.18, 20:29 wontku pepi nawet nie tknalem, dziewojo, ale smieszy to, ze niektorzy obrazaja sie za zlozenie im gratulacji za osiagniecie 1000 wpisow. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 27.07.18, 20:34 Babunia poszła wyspowiadać się . Mówi do księdza o swoich grzechach: przespałam się z mężęm kuzynki, a z sąsiadem całą noc spędziłam w stodole. Ksiądz wychyla się z konfesjonału, przygląda się kobiecie i pyta: - a kiedy to było? - 50 lat temu - odpowiada kobieta. -I nie spowiadała się pani z tego ? - spowiadałam, ale to tak miło powspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 28.07.18, 10:27 katolicki ageistowski dowcipasik Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gratulujemy babci... 28.07.18, 15:24 nie tyle poczucia potrzeby szczerosci i wyrzutow sumienia - ale dobrej pamieci. Alzheimer na tym Swiecie dzis zatrwazajaco szaleje... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_zesz Re: a po "kiego" sie zakochiwac ? 11.08.18, 16:22 Jak sie jest narcyzem to faktycznie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś