Dodaj do ulubionych

Podryw....

20.09.05, 22:23
nie chce kolejnego wątka zamulać o tym że mnie ukochany facet rzucił ( bo
rzucił) a więc : siedzę sobie w pubie, widzę fajnego faceta przy barze ( z
kolegami bądź nie, najczęściej jednak z) i co zrobić żeby go poznać? Oprocz
oklepanego "czesc, jestem kasia/asia/basia , chcialabym Cie poznac" na ktore
w zyciu sie nie zdobędę ? Nie to zeby bylo mi to potzrebne na jutro, ale mam
nadzieje ze z czasem sie przyda:) Pzdr!
Obserwuj wątek
    • pink.girl Re: Podryw.... 20.09.05, 22:31
      Nie wiem co ci poradzic..ja zwykle na gościa zerkałam, a on sam podszedł:)
      • agnieszka_ka Re: Podryw.... 20.09.05, 22:34
        Najwazniejsze to uchwycic jego spojrzenie.
        Potem tylko pare usmiechow, i sam przyjdzie. :))
        PS. Pokazanie jezyka tez dziala :)) Sprawdzone!
        • pinup Re: Podryw.... 20.09.05, 22:42
          mozesz zobaczyc co pije i nastepna kolejke zamowic dla siebie i jego. jak
          spojrzy w twoja strone to kiwnij kieliszkiem/kuflem w jego strone, co oznacza
          ze pijesz do niego ;).
          moze:
          zarechotac i wypic - burak i szkoda na niego czasu
          odwdzieczyc sie tym samym - zjęty albo niesmialy
          wykorzystac okazje do kontaktu - ZAINTERESOWANY:)
          no a wszystko poprzedz wymownymi spojrzeniami i dzialaj jak wyczujesz
          zainteresownie
          hmmmm sama tak zrobie natepnym razem :P
          • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:04
            No żeby dziewczyna facetowi stawiała...
            • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:06
              Co jest migdalek, myslalem ze ty teraz godzisz sie z facetem... a ty dalej na
              forum...
              • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:08
                To była wirtualna kłótnia z wirtualnym facetem;))) ile masz lat jeśli można???
                • agnieszka_ka Re: Podryw.... 20.09.05, 23:10
                  Ma 28.
                  A w realu 45 :)))
                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:11
                    On wie że lubię starszych więc na pewno nie będzie się odmładzał;))
                    • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:12
                      cos w tym przedziale... ale blizej dolnej granicy
                      • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:13
                        Czyli trafiłam???;))
                • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:14
                  Eeee tam.. wirtualni faceci sie nie licza...
                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:16
                    Ale pokłócić się zawsze można;)))) i paru fajnych rzeczy się dowiedzieć;)))
                    Dzisiaj chociażby jaką lekcję miałam;)))
                    • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:17
                      a jaka lekcje mialas?
                      • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:18
                        Na temat związków małolat z dojrzałymi mężczyznami;)))
                        • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:21
                          Aaaa... ale mi cos sie wydawalo ze dzis twoj real facet odwiedzil ciebie...
                          • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:23
                            Nie!!:) nie czytałeś dokładnie;)) nic nie działo się w realu;))
                            • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:24
                              jak zwykle mam bujna wyobraznie...
                              • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:25
                                To akurat zaleta;))) coś bardziej smutny jesteś???czy zmęczony??
                                • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:27
                                  Nice trick... na dbajaca i czula...

Nie, siedze sobie wygodnie na dwoch fotelach w bibliotece, laptop na
                                  kolanach... mialem pracowac... a zaczelem flitrowac...
                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:30
                                    Zapytałam, bo o tej porze ludzie nie zawsze mają ochotę rozmawiać. A nie
                                    chciałam, żeby głupio wyszło.
                                    • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:31
                                      I jeszcze na delikatna... LOL

U mnie srodek dnia.
                                      • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:33
                                        Na taktowną chciałam.
                                        • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:35
                                          Zawsze milo jak dziewczyna jest taktowna... ale pewnosc siebie tez nie
                                          zaszkodzi.
                                          • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:36
                                            A mi jakoś brakuje czy coś??
                                            • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:37
                                              Te pytania... jakbym nie chcial rozmawiac, czy bylbym zmeczony to powiedzialbym
                                              albo znknal... prawda?
                                              • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:39
                                                Tak. Ale niektórzy tu smęcą a nie powiedzą.
                                                • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:40
                                                  Ale mimo wszystko to moj problem a nie twoj...
                                                  halo halo... czyzbym zaczal smecic?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:43
                                                    Wiesz przecież o co mi chodziło;))) i stąd też te pytania że wcześniej pisałeś
                                                    znacznie dłuższe posty.
                                                  • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:44
                                                    Good point. Teraz zmienilem miejsce pobytu, wiec i styl.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:47
                                                    A się mówi, że kobieta zmienna jest..:)
                                                  • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:49
                                                    Wierze w balans pomiedzy meskimi i kobiecymi cechami...
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:50
                                                    Ja nie;)) z kobietą bym Cię raczej nie pomyliła;))
                                                  • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:54
                                                    Teraz nie, ale czesto mnie biora tu za kobiete. Chyba ze wzgeldu na wypowiedzi.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:54
                                                    Raczej ze względu na nicka;))
                                                  • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:56
                                                    jak go wybieralem, nie przyszlo mi do glowy ze jest kobiecy.. mial byc ktorki i
                                                    nie miec zadnego zabarwienia emocjonalnego. Pierwsze odpowiednie slowo, ktore
                                                    znalazlem w papierach na biurku....
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:58
                                                    A teraz zauważyłeś że jest kobiecy??;)) i ładny w sumie;))
                                                  • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:59
                                                    Tak, zauwazylem. I nie przeszkadza mi to, nawet wydaje mi sie odpowiedni tutaj.
                                                    Taki subtelny kamuflaz.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:01
                                                    Nawet nie zasugerowałam, że powinno przeszkadzać;)) czym się zajmujesz?
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:03
                                                    Ogolnie
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:05
                                                    A branża? technika, ekonomia...???
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:08
                                                    Wszystko po trochu, przemysl lotniczy, modelowanie zarzadzaniem sytuacjami
                                                    wyjatkowymi, troche militarnych zastosowan.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:11
                                                    Poważne to dość.
            • pinup Re: Podryw.... 20.09.05, 23:15
              eee no daj spokoj potem on bedzie stawial :)
    • juleczka4 Re: Podryw.... 20.09.05, 23:12
      Ja obstawiam , że node ma około 30 !!
      • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:13
        Ja że 35-6;)))
        • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:15
          juleczka trafila lepiej....
          • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:17
            Czyli ok 33??? no nie gadaj.., mój ideał;))))
            • juleczka4 Re: Podryw.... 20.09.05, 23:18
              Migdałek proszę mi sie tu nie podlizywać :ppppp
              • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:19
                Nie... mam 30...
                • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:20
                  No to i tak się łapiesz;)) bo granice są od 30-35;))
                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:21
                    No może nawet od 28;))
                    • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:22
                      Emocjonalnie bylem zawsze starszy od wieku kalendarzowego... zasluga
                      towarzystwa kobiet.
                      • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:24
                        Właśnie wydałeś mi się starszy;)) czyli teoretycznie też trafiłam;))
                        • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:29
                          Tak, trafilas... czyli na ile mnie ocenilas?
                          • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:31
                            Na 35 ale mentalnie;))
                            • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:32
                              Dobrze, bo gdyby kolo 40, to wiedzialbym ze jestem zalosnym zalotnikim... LOL
                              • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:35
                                No i mnie 40 by raczej przeraziło;))
                                • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:35
                                  A ile ty masz lat?
                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:36
                                    A na ile mnie oceniasz?
                                    • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:38
                                      24.
                                      • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:39
                                        :) 23
                                        • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:41
                                          studentka?
                                          • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:44
                                            Chwilowo nie;))
                                            • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:46
                                              Znaczy wakacje?

Bardzo mi sie podoba twoj podpis... juz wczesniej na niego zwrocilem uwage,
                                              zanim zwrocielm uwage na osobe.
                                              • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:49
                                                Znaczy dłuższe wakacje;) skończyłam jedne i żeby dostać się na drugie muszę
                                                zdać egzamin, więc się do niego uczę i troszkę pracuję;))
                                                Ja ogólnie bardzo lubię alicje i jak łatwo się domyślić matrixa;))
                                                • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:52
                                                  Interesujace, matrix girl. Nie skojarzylem matrix'a z alicja. Ale przyznam, ze
                                                  nigdy nie wnikalem w matrix'a. Wtedy bylem zajety innymi rzeczami i nie mialem
                                                  wolnego czasu na rozrywki. A szkoda... a za pare miesiecy planuje to zminic.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:57
                                                    Bo w sumie takich oczywistych skojarzeń to chyba nie ma;)) tylko ten królik i
                                                    to że nie wiadomo co jest prawdą;))
                                                  • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:58
                                                    w matrixie mogli zaczerpnac pomysl z alicji... za slabo pamientam matrix'a aby
                                                    wiedziec czy bylo tego wiecej.
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:59
                                                    Ale królik na pewno jest z alicji;)) też lubisz??
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:01
                                                    Podoba mi sei przeslanie ktre niesie.. niekoniecznie z alicji. Chodzi o
                                                    podazane za celem...
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:09
                                                    Miłego dnia, pewnie wiesz która u mnie godzina więc zmykam spać (do Ciebie
                                                    strach milej napisać;)
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:10
                                                    Dlaczego do mnie strach milej napisac?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:12
                                                    Wiesz przecież. Zaraz powiesz że nice trick.
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:12
                                                    Nie powiem.. zartowalem... lubie gierki...
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:14
                                                    Gierki to ja też lubię więc dlatego mnie to dotknęło;))
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:15
                                                    I zainteresowalo... nie chcialem dotknac!
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:18
                                                    A skąd wiesz, że zaintresowało???
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:19
                                                    A nie?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:20
                                                    A tak;) ale nie to;)
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:20
                                                    A co?
                                                  • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 21.09.05, 00:21
                                                    ;)) masz zadanie domowe;))) chociaż pewnie dobrze wiesz co;))) pa pa
                                                  • node Re: Podryw.... 21.09.05, 00:22
                                                    pa pa
              • migdalek.niebieski Re: Podryw.... 20.09.05, 23:19
                Ależ to szczera prawda!!;))) i nigdy tego tu nie ukrywałam;))) a że akurat
                pasuje do sytuacji..;))
    • juleczka4 Re: Podryw.... 20.09.05, 23:16
      wydedukowałam z twoich wypowiedzi :))))
      • node Re: Podryw.... 20.09.05, 23:24
        bystra dziewczyna!
    • node Film szkoleniowy... 20.09.05, 23:26
      Uwaga, dla odwaznych i zaawonsowanych.. ale jak na moj gust metoda dziala w
      100%..

www.big-boys.com/articles/winelover.html
      PS
      • juleczka4 Re: Film szkoleniowy... 20.09.05, 23:31
        :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD może koleżanka skorzysta z tego pomysłu:pp
    • sumire Re: Podryw.... 21.09.05, 10:15
      Nie wiem, mnie to wychodzi niechcący ;)
      Pogapić się trochę. Przejść obok niego. Uśmiechnąć się wdzięcznie... ale co ja
      w ogóle gadam, jeśli ostatni chłop został poderwany przez moją okrutną
      czkawkę ;)
      • ofelia1982 jaaaaa.... 21.09.05, 15:42
        juz mnie zaczyna wkurzac to forum..dziewczyna zadala pytanie, a zamiast tego
        jest 768 wypowiedzi jednozdaniowych albo 1-slownych, bo sobie
        ktos "zartuje"...i ja po kolei otwieram wypowiedzi, co by sobie poczytac i
        tylko sie wkurzam, jak znow widze np:
        :P
        jako wypowiedz!
        halo - to jest FORUM DYSKUSYJNE ponoc...
        • tekla_14 POPIERAM 21.09.05, 17:42
          Popieram Ofelie. Zartujcie miedzy soba na priva :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka