troojka 10.12.04, 12:03 Melduje się mama trójki małych dzieciaczków (córcia 07.00, i synkowie: 07.02 i 03.04), zona pastora i dzielna kobieta )) ciesze sie, ze sie tu znalazlam pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isma Re: witajcie! 10.12.04, 12:24 Hej, zono pastora )). Mam nadzieje, ze nie tylko sluzbowy obowiazek )) Cie tu przygnal )). Odpowiedz Link
troojka Re: witajcie! 10.12.04, 12:49 ja w służbie męża, nie zboru )) szukam bratnich dusz, niełatwo mieć dziecko "inne" i go w tym wspierać, córka pierwszy raz w tym roku poszła do przedszkola, nie chodzi na religie i na razie, dzięki Bogu, jest dobrze. gosia Odpowiedz Link
mama_kasia Re: witajcie! 10.12.04, 12:39 Witaj wśród nas - my też wszystkie dzielne )) Odpowiedz Link
kramla Re: witajcie! 10.12.04, 12:50 Jakoś ciepłem powiało od Twojego powitania! Swoją drogą mój mąż grzesznik) swego czasu ubolewał, że nie może zostać duchownym.Nawet myślał żeby zostać greko-katolikiem, bo oni mogą miec żony.Cóż póki co jesteśmy rzymskimi katolami)).Z wyboru.Pozdrawiam! Odpowiedz Link
marzek2 Re: witajcie! 10.12.04, 14:50 Witaj troojka! Melduje się mama trójeczki (najmłodszy "rodzynek" wśród 2 sióstr w środę właśnie skończył... tydzień!), żona nie pastora wprawdzie, ale "brata-skarbnika", choć w przyszłości kto wie )) no i mam nadzieję dzielna kobieta... mam nadzieję, że jednak bliżej mi do dzielnej kobiety z Przypowieści niż do Matki-Polki z jej stereotypami... Nasza najstarsza też w tym roku poszła do przedszkola, nie chodzi na religię, bo chodzi na szkółkę nie mamy z tym na razie większych problemów. Witamy serdecznie! Marzek - członkini mniejszości protestanckiej na tym forum - choć w mniejszości ale nie czuję się uciskana bynajmniej raczej często wirtualnie uściskiwana przez siostry w wierze Odpowiedz Link
troojka Re: witajcie! 10.12.04, 15:52 marzek! pisalam do Ciebie chcac wspolredagowac Boze Kobiety, ale potem z roznych zrodel (internetowych dowiedzialam sie, ze bedziesz i potem ze juz jestes mama! Chyba jestesmy nawet w jednym Kosciele, o ile dobrze kojarze. pozdrawiam cieplo i duzo wytrwalosci zycze, bycie mam trojki dzieci to ogromne wyzwanie... gosia Odpowiedz Link
marzek2 Re: witajcie! 10.12.04, 17:09 Wiesz co, od dłuższego czasu nie odbierałam maili na BożejKobiecie, poza tym nie byłam w stanie redagować z powodu tej trudnej ciąży... więc napisz może po prostu na mtokarska@fideltronik.com tam odbieram i z radościa nawiążę z starszą pewnie w wierze siostrą Odpowiedz Link
marzek2 Re: witajcie! 10.12.04, 17:10 O! Właśnie zauważyłam, że masz dzieci w identycznym wieku co nasze rocznikowo znaczy się! Fajnie! Odpowiedz Link
jol5.po Re: witajcie! 15.12.04, 19:26 bocznymi drogami w witalnym wątku tez się przywitam - mama 5 dzieci, katolik rzymski, raczej Was podczytuję, bo czasu mało, ale właśnie te podczytywanie jest dla mnie bardzo cenne. Witaj Gosiu - troojko, w XI.03 czytałamw "Dziecku" rewelacyjny pamiętnik - mamy 2 dzieci z opcją na trzecie, żony pastora, podpisanej Gosia. Tam było tak dużo ciepła i humoru, że zostawiłam sobie gazetę na półce, tak więc mogłam szybko sprawdzić, czy podpis sie zgadza Czy tamta ciepła i rewelacyjnie pisząca mama to Ty?? pozdrawiam bardzo (oczywiście nawet w wypadku gdyby pamietnik w "D" nie był Twój Jola Odpowiedz Link
troojka Re: witajcie! 16.12.04, 11:41 sie muszę nieskromnie przyznac, że to ja pisałam... o ile się nie mylę gdzies na stronie internetowej dziecka jest pełna wersja mojego pamietnika pozdrawiam ciepło! Gosia Odpowiedz Link
troojka Re: witajcie! 16.12.04, 11:50 poszukałam i znalazłam- dla tych, któzy chcieliby mnie blizej poznac kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,55002,1876385.html pozdrawiam ))))))))))))))))))))) G. Odpowiedz Link
marzek2 Re: witajcie! 16.12.04, 13:06 Ha! Gosia, tylko kuknęłam na pamiętnik i chyba S. to Sergiusz? Nie znam Twojego męża osobiście, znam z artykułów w Słowie Prawdy itp. Jak się odrobię z maluchem weźmiemy się razem za Bożą Kobietę OK? Odpowiedz Link