10.12.04, 12:03
Melduje się mama trójki małych dzieciaczków (córcia 07.00, i synkowie: 07.02 i 03.04), zona pastora i dzielna kobieta wink))
ciesze sie, ze sie tu znalazlam
pozdrawiam
Gosia
Obserwuj wątek
    • isma Re: witajcie! 10.12.04, 12:24
      Hej, zono pastora wink)). Mam nadzieje, ze nie tylko sluzbowy obowiazek wink))
      Cie tu przygnal wink)).
      • troojka Re: witajcie! 10.12.04, 12:49
        ja w służbie męża, nie zboru wink))
        szukam bratnich dusz, niełatwo mieć dziecko "inne" i go w tym wspierać, córka pierwszy raz w tym roku poszła do przedszkola, nie chodzi na religie i na razie, dzięki Bogu, jest dobrze.
        gosia
    • mama_kasia Re: witajcie! 10.12.04, 12:39
      Witaj wśród nas - my też wszystkie dzielne wink))
      • kramla Re: witajcie! 10.12.04, 12:50
        Jakoś ciepłem powiało od Twojego powitania! Swoją drogą mój mąż grzesznikwink)
        swego czasu ubolewał, że nie może zostać duchownym.Nawet myślał żeby zostać
        greko-katolikiem, bo oni mogą miec żony.Cóż póki co jesteśmy rzymskimi
        katolamiwink)).Z wyboru.Pozdrawiam!smile
        • neogobbo Re: witajcie! 10.12.04, 13:06
          Tu grzesznik. Jakże dzielny!!! Witaj.
    • marzek2 Re: witajcie! 10.12.04, 14:50
      Witaj troojka!
      Melduje się mama trójeczki (najmłodszy "rodzynek" wśród 2 sióstr w środę właśnie
      skończył... tydzień!), żona nie pastora wprawdzie, ale "brata-skarbnika", choć w
      przyszłości kto wie smile)) no i mam nadzieję dzielna kobieta... mam nadzieję, że
      jednak bliżej mi do dzielnej kobiety z Przypowieści niż do Matki-Polki z jej
      stereotypami... Nasza najstarsza też w tym roku poszła do przedszkola, nie
      chodzi na religię, bo chodzi na szkółkę smile nie mamy z tym na razie większych
      problemów.

Witamy serdecznie!

Marzek - członkini mniejszości protestanckiej na tym forum - choć w mniejszości
      ale nie czuję się uciskana bynajmniej smile raczej często wirtualnie uściskiwana
      przez siostry w wierze smile
      • troojka Re: witajcie! 10.12.04, 15:52
        marzek!
        pisalam do Ciebie chcac wspolredagowac Boze Kobiety, ale potem z roznych zrodel (internetowych wink dowiedzialam sie, ze bedziesz i potem ze juz jestes mama!
        Chyba jestesmy nawet w jednym Kosciele, o ile dobrze kojarze.
        pozdrawiam cieplo i duzo wytrwalosci zycze, bycie mam trojki dzieci to ogromne wyzwanie...
        gosia
        • marzek2 Re: witajcie! 10.12.04, 17:09
          Wiesz co, od dłuższego czasu nie odbierałam maili na BożejKobiecie, poza tym nie
          byłam w stanie redagować z powodu tej trudnej ciąży... więc napisz może po
          prostu na mtokarska@fideltronik.com tam odbieram i z radościa nawiążę z starszą
          pewnie w wierze siostrą smile
          • marzek2 Re: witajcie! 10.12.04, 17:10
            O! Właśnie zauważyłam, że masz dzieci w identycznym wieku co nasze smile rocznikowo
            znaczy się! Fajnie!
            • jol5.po Re: witajcie! 15.12.04, 19:26
              bocznymi drogami w witalnym wątku tez się przywitam - mama 5 dzieci, katolik rzymski, raczej Was podczytuję, bo czasu mało, ale właśnie te podczytywanie jest dla mnie bardzo cenne.
              Witaj Gosiu - troojko, w XI.03 czytałamw "Dziecku" rewelacyjny pamiętnik - mamy 2 dzieci z opcją na trzecie, żony pastora, podpisanej Gosia. Tam było tak dużo ciepła i humoru, że zostawiłam sobie gazetę na półce, tak więc mogłam szybko sprawdzić, czy podpis sie zgadza
              Czy tamta ciepła i rewelacyjnie pisząca mama to Ty??
              pozdrawiam bardzo (oczywiście nawet w wypadku gdyby pamietnik w "D" nie był Twójsmile Jola
              • troojka Re: witajcie! 16.12.04, 11:41
                sie muszę nieskromnie przyznac, że to ja pisałam...
                o ile się nie mylę gdzies na stronie internetowej dziecka jest pełna wersja mojego pamietnika wink
                pozdrawiam ciepło!
                Gosia
                • troojka Re: witajcie! 16.12.04, 11:50
                  poszukałam i znalazłam- dla tych, któzy chcieliby mnie blizej poznacsmile
                  kobieta.gazeta.pl/edziecko/1,55002,1876385.html
                  pozdrawiam wink)))))))))))))))))))))
                  G.
                  • marzek2 Re: witajcie! 16.12.04, 13:06
                    Ha! Gosia, tylko kuknęłam na pamiętnik i chyba S. to Sergiusz? Nie znam Twojego
                    męża osobiście, znam z artykułów w Słowie Prawdy itp. Jak się odrobię z maluchem
                    weźmiemy się razem za Bożą Kobietę OK?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka