herbarium 10.03.05, 13:02 Tak egocentrycznie zrobię z tego cały wątek... Miło mi się znaleźć w Waszym towarzystwie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kasia Re: Powitanie:) 10.03.05, 13:40 Witam Cóż za smakowity nick Właśnie zasiadłam przy monitorze z kubkiem dobrej ziołowo-owocowej herbaty przy boku... Odpowiedz Link
glupiakazia Re: Powitanie:) 10.03.05, 14:29 Witam! oj, zapachnialo, zapachnialo, magicznie sie zrobilo Odpowiedz Link
mader1 Re: Powitanie:) 10.03.05, 15:51 Witam Grypa mnie meczy. Kaszel... chyba pluca wypluje. Herbarium wyglada jak balsam. Odpowiedz Link
isma Re: Powitanie:) 10.03.05, 16:26 Herbarium, my sie juz znamy z innego forum )). Mader, dbaj o siebie. Odpowiedz Link
maika7 Re: Powitanie:) 11.03.05, 09:46 Witam z niesmiałością niejaką - bo z racji poglądów rzadko zabieram głos, ale sympatyzuję z tym forum od dawna. M. Odpowiedz Link
maika7 Re: Maika7 11.03.05, 10:17 Dzięki serdeczne, ale... nie umiem. Większość wątków dotyczy interpretacji słów Pisma, wyrażania wiary w życiu codziennym, problemów z dziećmi, ale w kontekście wiary. Czytam często te wątki z zainteresowaniem, ale wypowiadać się nie umiem - bo "nie jestem z tej bajki". Czasem włączam się wątki poruszajace sprawy "na styku" wierzących i niewierzących. Lubię do Was zaglądać M. Odpowiedz Link
sion2 witajcie 11.03.05, 13:04 i ja sie przyłaczam do powitań nowych członkow forum zyczę wielu wpisów ;0))))))) Odpowiedz Link
maika7 Re: witajcie 11.03.05, 13:39 Ja nie jestem nowa Witałam Herbarium - bo się spotkałyśmy już na "Kościół, religia". A tutaj mam już "aż" 52 wpisy (w/g wyszukiwarki) ) M. Odpowiedz Link
mader1 Re: maika :) 11.03.05, 14:02 Pisz czesciej mimo wszystko. Czy ta inna bajka jest ci bardzo obca ? Odpowiedz Link
maika7 Re: maika :) 11.03.05, 14:18 Obca nie - bo to prawie połowa (pierwsza) mojego życia. Wiara to również treść życia kilku bliskich mi osób. Ale: - nie chciałabym zabierać głosu, tam, gdzie mogłabym niepotrzebnie naruszyć swoim sceptycyzmem atmosferę, która jest dla Was ważna - w sprawach wiary mam niewiele do powiedzenia - czytam Was bo lubię się przyglądać innemu widzeniu świata, bo pozwala mi to bardziej rozumieć tych, których chcę zrozumieć w moim otoczeniu A więc jestem tu raczej obecna hm... duchem... Z życzliwością ogromną i dobrymi myślami towarzyszę Wam w radościach i smutkach, ale z boku I dlatego pozwoliłam sobie na powitanie Herbarium, której "rozmydlam" wątek M. Odpowiedz Link
herbarium Re: Powitanie:) 11.03.05, 14:10 Zbiorowo dziękuję... Poznałam z "widzenia" wszystkie kwiaty z tego ogródka, zanim mi pozwolono zapachnieć między nimi... I bardzo chciałam się tu zasadzić Odpowiedz Link
glupiakazia Re: Powitanie:) 11.03.05, 15:30 hmm, toz to czysta poezja ) Widywalam i ja niektore z Was na "Kosciele i religii" i musze powiedziec, ze szczerze podziwiam. Bo zdarzaja sie tam tematy i dyskusje ciekawe, ale jakos tam dla mnie zbyt agresywnie bywa... Po prostu tchorze (ja tchorze - czasownik, nie oni tchorze - rzeczownik, ach te polskie literki)), a sa czasami posty, na ktore naprawde trzeba by odpowiedziec... Odpowiedz Link