pawlinka 21.07.06, 22:34 Agnieszko! Upał rzucił mi się na mózg, zapomniałam o Twoich urodzinach(((, rano byłam tylko chwilkę, a i daty mi się pokręciły! Znów cały dzień za miastem... Niech Cię Bóg błogosławi! Wszystkiego dobrego!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysio8 Re: Aka21lipca!!! 21.07.06, 23:02 to i ja dołączę się z życzeniami))prawie spóźnionymi. Niech Pan otoczy Ciebie Agnieszko i Twoich najbliższych miłością! Odpowiedz Link
kasia_ol1 Re: Aka21lipca!!! 22.07.06, 09:09 Agnieszko przyjmij również ode mnie spóźnione życzenia, by dobry Bóg błogosławił każdy Twój dzień. p.s. jesteś mi tym bardziej bliska, ze masz urodziny w tym samym dniu co mój synek - też wczoraj świętwaliśmy Odpowiedz Link
samboraga Re: Aka21lipca!!! 22.07.06, 10:30 zapomniałam dodać, że tego dnia jest dzień imienin mojego synka Odpowiedz Link
utka Re: Aka21lipca!!! 24.07.06, 10:39 Agnieszko i ja sie dolaczam z zyczeniami goracymi wielu pieknych wakacyjnych wzruszen ... i nie tylko wakacyjnych goska Odpowiedz Link
mader1 Re: Aka21lipca!!! 25.07.06, 09:55 spóźnione, ale bardzo, bardzo serdeczne - dużo cierpliwości , pogody ducha, wiary i nadziei. Ciągłego poczucia, że Cię otacza Boża Miłość Odpowiedz Link
aka21 Dziękuję:)))) 29.08.06, 09:48 Kochane! bardzo serdecznie Wam dziękuję za tak ciepłe i trafne życzenia oraz pamięć! Pawlinko, bardzo się wzruszyłam jak zobaczyłam ten wątek), dziękuję! Właśnie od popołudnia 21 lipca byłam na urlopie, potem wycinaliśmy trzeci migdał córci, a od dzisiaj już w pracy(i trochę w sieci). Jeszcze raz serdecznie dziękuję i przepraszam, że tak późno! Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link