cromwell1 12.12.08, 18:12 slucham sobie starych winyli louisa armstronga i edith piaf i tak sie kurde zastanawiam czy mieliby szanse u wojewodzkiego;) pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: mam talent 12.12.08, 19:50 Może Louis, bo lubił i umiał zrobić show. A Edith, w tej marnej czarnej sukienczynie, własciwie nieruchoma na scenie, no i z jej brakiem urody - pewnie by przepadła... Odpowiedz Link
woman-in-love Re: mam talent 13.12.08, 12:14 jeśli chodzi i talent, to zastanawiam się, jakie szanse miałby Chopin we współczesnej polskiej szkole muzycznej. Myslę że uciekałby od fortepianu gdzie pieprz rośnie. Odpowiedz Link
cromwell1 Re: mam talent 14.12.08, 15:18 co by nie mowic chopin i piaf sa malo "medialni" trza sie wyrozbierac do majtek zeby osiagnac sukces;) pzdr. Odpowiedz Link
woman-in-love Re: mam talent 15.12.08, 12:51 tu już nie tylko o medialność idzie, ale o przeżycie. Taki dzieciak, jak Chopin, który poszedłby w łapy nauczycieli myzyki umarłby chyba z nudów w młodym wieku. Jego nauczyciel, Wojciech Żywny nie musiał przygotowywać go do wyścigu w graniu gam na wyrywki - im szybciej, tym lepiej. Biedne te zdolne dzieciaki. Lepiej być mułem Odpowiedz Link
uyu Re: mam talent 23.12.08, 13:23 Piaf malo medialna? Hm... dzis jej zycie prywatne byloby sie na pierwszych stronach gazet. Co do sztuki, to w tej marnej sukienczynie i nieruchoma na scenie byla o wiele bardziej ekspresyjna od miotajacych silikonowe biusty i zadki panienek. Odpowiedz Link
ewa9717 Re: mam talent 23.12.08, 14:09 Oj, uyu, uyu...No i co z tego, że tej ekspresji (stojąc nieruchomo) miała więcej niż szwadron panienek z piórkiem w pupie. Dziś taki rodzaj ekspresji zupełnie nie w cenie w szołbyznesie. Popatrz, taka Steczkowska, cokolwiek o niej mówić, głos ma jak armia Dod, nawet wspomaganych elektrodami, a jakich kretyństw się chwyta, żeby w szołbyznesiku nadal się kręcić... Odpowiedz Link