gopio1 17.06.16, 16:35 Rzuciły mi się w oczy Mapy do kolorowania - pierwsza myśl - że to kontynuacja Map Mizielińskich. Otóż wcale nie. Czy tylko mi trąci to plagiatem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gopio1 Re: Mapy do kolorowania 17.06.16, 16:37 Tu więcej podglądu: www.kreatywniewdomu.pl/2016/03/mapy-inne-niz-wszystkie.html Odpowiedz Link
angazetka Re: Mapy do kolorowania 17.06.16, 16:39 Na oko bardzo podobne są, więc owszem, trąci jak cholera. Odpowiedz Link
kazia4 Re: Mapy do kolorowania 17.06.16, 18:24 Pozycja autorstwa Mizielińskich jest bardziej "kreatywna" - trzeba wiele rzeczy dorysować, można nieco podziałać wyobraźnią, jakieś zadania. Obejmuje też szerszą tematykę, inną. W tych książkach z Olesiejuka bazuje się na kolorowaniu. Widzę więcej różnic niż podobieństw. Co ciekawe - autorką "Map do kolorowania" jest Natalie Hughes, a ta informacja jest chyba nie do znalezienia na polskim wydaniu;) www.nataliehughes.co.uk/portfolio/the-map-colouring-book-4/ Odpowiedz Link
sylwina76 Re: Mapy do kolorowania 18.06.16, 16:41 Podobne tylko na "pierwszy rzut oka". Widziałam dziś w Biedronce za 9,99 zł. Odpowiedz Link