i2h2 08.02.05, 08:23 Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć? Widziałam ofoliowaną :-( Verdano, wiesz może, jak ma się dalej rozwijać ta seria? Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 08.02.05, 12:14 Skąd wiedziałaą, że to do mnie pytanie? Ja nie jestem obiektywna - Irena Landau to moja mama. 6 tomików już jest napisanych, reszta w negocjacjach. Dalej będą inne przygody Kasi i Kubusia, co dwa miesiace jedna. Następne to "Hipopotam i lody", "Prezent od babci Celiny". W pierwszej dzieci robią urodzinową niespodziankę dla tatusia. Rysunki są fajne, szczególnie proszę zwrócic uwagę na czarnego mopsa, wybitnego członka naszej rodziny. Inne postacie są przypadkowe. Pozdrowienia od autorki! Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 11:12 verdana napisała: > Skąd wiedziałaą, że to do mnie pytanie? Po prostu od dawna jesteś u mnie "zielona", Verdanko- lubię Cię czytać, więc wyłapuję tego typu szczegóły;-) Nawet omal nie kupiłam Twojego dziełka, zachęcona recenzją w Tygodniku Powszechnym. Mam nadzieję, że się nie gniewasz za to zdemaskowanie :-) No i oczywiście podziękuj Mamie za pozdrowienia. Odpowiedz Link
verdana Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 11:46 Brawa za zdolnosci detektywistyczne!!! A myslałam, że dobrze się ukrywam! Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 11:52 verdana napisała: > Brawa za zdolnosci detektywistyczne!!! A myslałam, że dobrze się ukrywam! W sieci nie ma tajemnic... A zresztą archeolog w końcu jestem i nauczyli mnie wykopywać wiadomości choćby spod ziemi ;-))) Odpowiedz Link
nchyb Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 12:52 widam, czy można niedyskretnie spytać, czy owo dziełko, jak piszesz, ma coś wspólnego z historią sztuki? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 19:27 Z socjologią i historią. I raczej nie będę kontynuować tej akcji demaskowania Verdany, bo za blisko mnie mieszka ;-))) Pozdrawiam Odpowiedz Link
agnieszka_azj Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 20:06 Skończ, skończ, bo Verdana już wrzuca w wyszukiwarkę hasło "i2h2" i zaczyna głodzić swojego mopsa ;-))) Verdano, pozdrowienia dla Mamy i podziękowanie za hasło "Babcia też człowiek" - czasem warto to dzieciom przypomnieć :-))) Odpowiedz Link
verdana Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 22:37 Aaaaa!!!! To i adres się zna? Skąd? Ratunku! Ale mopsy mam dwa i głodzić się nie dadzą! Odpowiedz Link
i2h2 Re: "Kasia i Kubuś" Ireny Landau 10.02.05, 22:59 Zaraz adres... Dzielnicę tylko ;-) Ale rób teraz rachunek sumienia, rób, co tam jeszcze pisałaś... A psów boję się panicznie- jak na moje wymagania to nawet głodzić ich nie musisz. Ja zresztą też jestem łatwa do namierzenia :-) Tak pryska złudzenie o "samotności w sieci". Odpowiedz Link
dafnezielona Gratulacje 11.02.05, 13:41 I2h2, widze ze zrobilas dokladnie to, co ja. Tez juz jakis czas temu "znalazlam" Verdane.. Najpierw "na zielono", potem w wyszukiwarce, dalej po sieci.. W sprawie adresu sie powstrzymalam, zeby za bardzo nie osaczac.. Verdana, mamy wszyscy szczescie, to medium pozwala nam sie odnalezc, poznac swoje poglady.. Normalnie nie bardzo mozliwe, a szkoda by bylo! Mozesz byc dumna ze swojego osobistego fan-clubu, wiem, ze jest calkiem spory :) Mozesz byc dumna, ze wyroslas na realnego guru dla matek. Wbrew temu, ze podobno juz nic sie nie da zrobic bez akcji promocyjnych i zaawansowanych technik sprzedazy i w ogole pieniedzy.. Odpowiedz Link
i2h2 Re: Gratulacje 11.02.05, 14:00 E, tam- pomyśl w o ile gorszej sytuacji są te internautki, które zdjęcia na "Zobaczcie" umieszczają. Tobie się przynajmniej nikt na szyję na ulicy nie rzuci z okrzykiem "Verdanko, widziałam Twoją fotkę w necie! Wyglądasz dziś tak samo!". Bo jeszcze operację plastyczną trzeba by zrobić. A tak to tylko spacerowiczkom z dwoma mopsami będą się przyglądać... Oczywiście, jeśli chcesz, mogę ten wątek wykasować. Nie spodziewałam się takiego fanklubu ;-) Odpowiedz Link
verdana Re: Gratulacje 11.02.05, 16:45 Nie, nie kasuj i tak mnie już namierzyli... Mopsy przebiorę za dobermany i bedzie OK. Odpowiedz Link