Dodaj do ulubionych

Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK

16.05.06, 21:44
Jakoś dopiero odkryłam, że Świat Książki ma w swoich księgarniach coraz
bogatszą ofertę książek innych wydawnictw, i to w cenach sporo niższych niż
okładkowe (w większości przypadków przynajmniej 20%). Są także dobre książki
dla dzieci. Nie wiem, czy ceny sa tylko dla członków klubu. Raczej dla
wszystkich, ale nie pytałam. Warto sprawdzić.
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 17.05.06, 08:03
      > dla dzieci. Nie wiem, czy ceny sa tylko dla członków klubu.
      Niższe ceny są dla cżłonków klubu. Dla pozostałych - normalne ceny okładkowe.
      Jako przykład cen - A wszystko przez faraona i Koty pustyni - cena okładkowa
      27,50 zł, cena sprzedaży dla osób z kartą ok. 22 zł.
      • abepe Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 17.05.06, 16:20
        Ok, ale to sa chyba książki wydane przez ŚK. A jak jest z innymi wydawnictwami?
        Chociaż, masz rację - też pewnie dla członków klubu taniej. Bo, niby dlaczego
        nie:)
        • spacey1 Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 23.05.06, 18:09
          Zgłasza się osoba odpowiedzialna za ofertę innych wydawnictw w księgarniach SK.
          Niższe ceny są dla członków klubu. Tak na zachętę :)
          Cieszę się, że moja praca została zauważona. Oferta dziecięca to mój konik :)

pozdrawiam
          agata
          • abepe Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 24.05.06, 19:26
            Agato, gratuluję pomysłu. Ceny są naprawde interesujące:)
            Tyle,że ja ostatnio przejrzałam wszystkie chyba książki ale w związku z tym, że
            wzięłam wreszcie wielki słownik frazeologiczny, na który od dawna miałam chrapkę
            - inne książki odłożyłam na potem:)Potem będzie wkrótce:)

Agato - może Ty będziesz w stanie podpowiedzieć dziewczynom, zainteresowanym
            "Listami od Feliksa", czy jeszcze gdziekolwiek można je zdobyć? My mamy i
            dłuuugo były przebojem:)
            • spacey1 Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 25.05.06, 16:32
              Dowiedziałam się, że Feliks jest jeszcze w śladowych ilościach w księgarniach SK
              w Gdyni, Sosnowcu i na Dobrej w Warszawie.
              Niestety książka nie znalazła uznania wśród naszych klubowiczów (naprawdę słabo
              się sprzedawała). Obecnie rozważamy kolejne z tej serii i zdania są podzielone.
              Niestety wiem z doświadczenia, że większość klientów pragbie książek zupełnie
              innych, których ja bym chyba nie pokazała moim dzieciom :(
              pozdrawiam
              agata
              • abepe Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 25.05.06, 17:12
                W Gdyni nie ma, pytałam niedawno, chyba, że się zawieruszył w magazynie:) Jak to
                Feliks:)
                • spacey1 Re: Niskie ceny w księgarniach klubowych ŚK 25.05.06, 17:16
                  przykra sprawa, ale czasem coś widnieje w "systemie", a tym czasem dawno jest
                  już ukradzione :(

pozdrawiam
                  a.
                  • pia_ do spacey1 01.07.06, 15:31
                    Mam wielką prośbę, czy może Pani jeszcze raz sprawdzić w systemie, czy są
                    gdzieś "Listy od Feliksa". Poszukuję dwóch egzemplarzy: dla mnie i dla leigh4.
                    Leigh4 sprawdziła Warszawę, ja Wrocław, no a w Gdyni też brak. Zostaje jeszcze
                    Sosnowiec, ale nie będę tam specjalnie jechać, aby przekonać się, że i tam nie
                    ma. Byłabym bardzo wdzięczna za sprawdzenie.
                    • spacey1 Re: do spacey1 01.07.06, 21:10
                      sprawdzę w poniedziałek
                    • spacey1 Re: do spacey1 03.07.06, 13:48
                      Niestety, Sosnowiec ma Listy, ale bardzo zniszczone, gdyż służą dzieciom do
                      zabawy w kąciku dziecięym :( Nikt więcej nie ma tej książki.
                      • abepe Re: do spacey1 10.08.06, 23:40
                        No, naprawdę super ceny - kupiłam "Pyzę..." za 29,60 i "...pechowego nosorożca"
                        za 24,60. Hehe, warto być klubowiczem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka