gopio1 08.05.08, 21:21 Nusia i baranie łby juz do kupienia - czy ktoś widział, czytał i się pozachwyca? A wiecie, że jesienią ma być trzecia część - Nusia i bracia łosie :)))) Wiem stąd: www.miastodzieci.pl/wydarzenie.php/id,15013.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abepe Re: Nusia 08.05.08, 23:44 Ja widziałam już w październiku (październik to był? śnieg padał:)) i się zachwycałam:)) Odpowiedz Link
i2h2 Re: Nusia 08.05.08, 23:46 Ja w lutym ;-) Nusia jest bardzo lubiana przez Młodszą, często zastaję je razem. Odpowiedz Link
gopio1 Re: Nusia 16.05.08, 19:26 Oglądałam ją sobie na targach, oglądałam i się zachwycałam, ale w końcu kupiłam Piaskowego wilka. Potem wyszłam z Pałacu Kultury i... wróciłam. Normalnie słyszałam jak mnie ta Nusia woła głosem mojej Mai. No i kupiłam. I mam. Oglądam sobie teraz rozanielona (dzieci nie ma w pobliżu), zaraz muszę schować, bo Majuta dostanie ją dopiero na Dzień Dziecka. Baaardzo mi się w tej drugiej części podoba barani język. Oj coś czuję, że wejdzie na stałe do użycia :) Odpowiedz Link
katrio_na Re: Nusia 16.05.08, 21:30 Wiemy, wiemy. O tutaj jest zdjecie: tnij.org/nusia tnij.org/nusia2 Nusia do tej pory wg mojej orientacji ma dopiero 3 czesci. O tutaj: tnij.org/nusia3 Odpowiedz Link
mamalilki Re: Nusia 18.05.08, 21:50 Ja dlugo przyzwyczajalam sie do Nusi w przciwienstwie do moich dzieci, ktore pokochaly ja od pierwszego wejrzenia. Nowa Nusie obiecalam sredniej w nagrode za zrobienie kupy do nocnika. Zrobic kupe? Dobrze - powiedzialo dziecko, ktore do tej pory nie dawalo sie posadzic na nocnik. Poszla, zrobila co trzeba - widac dla Nusi jest gotowa do czynow straszliwych. Teraz sie zachwyca nowa Nusia i kaze ja co dzien czytac. A mnie chyba nawet bardziej sie ta nowa podoba niz stara. Odpowiedz Link