lunatica 17.04.09, 10:33 Jakieś ciekawe imprezy? Promocje? E? www.swiatowydzienksiazki.pl/strona.php?p=1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i2h2 Re: Światowy Dzień Książki 2009 17.04.09, 14:57 Zamierzam tego dnia obłożyć się ksiązkami, z konieczności odłożonymi z racji wiosennych porzadków, obok postawić dzbanek gruszkowo- melisowej albo śliwkowej herbatki, wyłączyć telefony, zaryglować drzwi i oddać się lekturze... Kto się przyłączy? :-) Odpowiedz Link
abepe Re: Światowy Dzień Książki 2009 17.04.09, 21:26 Ja będę dochodzić do siebie po przeżyciach związanych z drugą rocznicą pewnych narodzin:)))))))))) Piękny termin ten mój zapaleniec czytelniczy sobie wybrał na rodzenie się, prawda? Od Świąt mamy takie przekomarzanki: On: Mama Mu, Mama Mu Ja: (wskazując na siebie) Mama Mu? On: Muuu? Nie-e! Mama Ja! (Cóż, więcej "czyta", niż mówi:) Odpowiedz Link
mruu1 Re: Zakamarki - promocja 22.04.09, 07:58 Tradycyjnie w Zakamarkach promocja: 5 książek w cenie 4 :) Odpowiedz Link
ash3 Re: Zakamarki - promocja 23.04.09, 13:18 Nie mogę znaleźć info na stronie, jak obliczyć tę sumę za 5 w cenie 4. Ale chyba się skusze, tak czy tak (ponowne odkrycie Pippi). Odpowiedz Link
sniezkabiala Re: Zakamarki - promocja 23.04.09, 13:27 Nie placisz za najtansza ksiazke. Czyli sumujesz cztery najdrozsze :) Odpowiedz Link
olawka merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 22.04.09, 08:59 merlin do -60% merlin.pl/browse/promotion/1/dzien_ksiazki_2.html Empik 3 za 2 w sklepach i necie http://www.empik.com/promocje/ksiazki/dzien_ksiazki?utm_source=empik_wlasne&utm_campaign=dzien_ksiazki&utm_medium=suwak&link=%2FclickThru%3Fsource%3Dbaner%26banerId%3D441629%26url%3Dhttp%3A%2F%2Fwww%2Eempik%2Ecom%2Fpromocje%2Fksiazki%2Fdzien%5Fksiazki%3Futm%5Fsource%3Dempik%5Fwlasne%26utm%5Fcampaign%3Ddzien%5Fksiazki%26utm%5Fmedium%3Dflash&newWindow=false Odpowiedz Link
deleine Re: merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 22.04.09, 09:17 w tym roku szaleństwa nie będzie :) Odpowiedz Link
abepe Re: merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 22.04.09, 12:19 W merlinie z przecenionych warto wziąć Mikiego Mola (każdy tom po 7 zł) a w ŚK "W krainie absurdii" (dla klubowiczów 9,90). Odpowiedz Link
sinceramente Re: merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 22.04.09, 15:36 Liczyłam na to szaleństwo w merlinie, a tu nic z tego... Odbiję sobie więc w EneDueRabe i w empiku. W empiku pewnie wezmę brakujące części Mamy Mu i zastanawiam się nad kontynuacją Elmera. Warto? Dziecię Elmera uwielbia, ale ja kolejne tomy znam tylko z sieci, a nie chciałabym się rozczarować. Odpowiedz Link
aniam123 Re: merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 22.04.09, 16:30 warto Elmera, u nas "Elmer i zaginiony miś" zaczytany ;-) Odpowiedz Link
agisek Re: merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 22.04.09, 17:12 My też mamy książkę: "Elmer i zaginiony miś" - jest super, podoba się bardziej niż pierwsza część. Pewnie ze względu na problematykę tak bliską moim dzieciom. Odpowiedz Link
sinceramente Re: merlin do -60% niektóre, Empik 3 za 2 23.04.09, 14:41 Dziękuję za rady. Tak więc Elmer z zaginionym misiem ląduje w koszyku, obok Mamy Mu i Nusi :) Wilbur zostanie zakupiony być może kiedyś, w bliżej nieokreślonej przyszłości. Odpowiedz Link
katrio_na Re: w GWP rabat 30% 25.04.09, 23:49 Hmmm, roznica z zeszlym rokiem ogromna... Dzieki Abepe za znalezienie Miki Mola - dokupilismy brakujaca czesc. Odpowiedz Link
abepe Re: 26.04.09, 16:51 Proszę bardzo, Katrio_no - ja przegapiłam koniec promocji. Ja w końcu za bardzo nie poszalałam - z empikowego promocyjnego kosza wyrzuciłam w końcu książki dziecięce, a kupiłam trzy książki w przencie dla męża. Dzięcięce pewnie będą w promocji 1.06. Niestety po naradzie rodzinnej zrezygnowałam z zamówienia dwóch bardzo ciekawych, ale też bardzo drogich książek w GWP:( Ale nie piszecie jak świętowaliście ten Dzień! U nas - starszy był przeziębiony, spędziliśmy więc trochę czasu z młodszym przy łóżku starszego czytając. Chłopcy zasnęli przy "Przygodach kota Murmurando":)) A wczoraj spędziliśmy bardzo miłą godzinę po obiedzie z "Tatusiem Muminka i morzem" - mąż czytał, reszta rodziny słuchała. Niestety, to niesamowite zainteresowanie dwulatka poważnym w końcu tekstem i spokojne siedzienie na tatusinych kolanach okazało się zapowiedzią nawrotu gorączki i ogólnego osłabienia:(( Odpowiedz Link
r0sie Dla Spóźnialskich !!! 28.04.09, 11:41 Jeśli ktoś nie zdążył to serdecznie zapraszam jeszcze do końca kwietnia na promocyjną sprzedaż książeczek dziecięcych w Galerii miniART www.miniart.pl Mam książeczki wydawnictwa Zakamarki, Czerwonego Konika, albumy dla najmłodszych, albumy foto i coś tam pewnie jeszcze dorzucę :) Wysyłka gratis! Odpowiedz Link