Dodaj do ulubionych

Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 pow.

03.02.04, 17:22
Czy podzial Polski na 6 regionw i 50 mocnych powiatow jest mozliwy i dobry?
Zapraszam do dyskusji?
gregry.w.interia.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: voyto Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: 212.160.138.* 05.02.04, 09:35
      myslę że warto byłoby taką wersję przeforsować, bo jak widac rzeszów nie
      potrafi byc stolica województwa, za to rewelacyjnie sprawdzałby sie jako
      stolica powiatu. Myslę, że nikt nie zakwestionuje powyzszego, nawet bedac
      mieszkańcem Rzeszowa. miasto to postawiło na konkurencje z innymi stolicami
      województw, zapominając o własnym podwórku, które jest niedoinwestowane, źle
      zarządzane(to akurat często problem wewnetrzny miast, choc czesto wynikajacy z
      małej ilosci środków i wojewódzkich inwestycji). Np. kto o ydrowzch ymzsach ya
      publicyne pienidye wojewdytwa buduje poczcie polskiej jakąś przeładownie
      listów w Jasionce. Niby nic, ale zobaczycie że wkrótce tylko 10% z tej
      powierzchni wykorzystywać będzie poczta, a resztę biznesmeni rzeszowscy.
      Pozdrawiam
      • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 05.02.04, 20:28
        mnie to się tam podoba ;)

A pamiętacie plany , które mówiły , że podciągnięciu nas pod rzeszów , będziemy
        do stolnicy bez kierunku dzwonić ;)

Się znaczy, że tepsa miała się postrefować zgodnie z powojewództwowaniem ;)
        • Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:37
          W dupę z rzeszowem, myślą sami o sobie, o reszcie zapomnieli. Banda złodzieji,
          co to oni pępek swiata czy co?
          • rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 06.02.04, 13:38
            Można bylo nie rozwalać malych 49 województw tylko stworzyć kilka silnych
            regionów, które skutecznie walczylyby o kasę z Unii.
            Nawet nie trzeba byloby nowych szyldów, pieczątek itp.
            Taką reformę kilka lat temu przeprowadzily Węgry.
          • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 06.02.04, 16:15
            Nasz misiek z herbu jakieś takie radykalne poglądy ma , nie sądzicie ? ;)

Misiek .. a jakie masz nastawienie do kleru ? (spodoba mi się, czy nie ? Jak
            stawiacie ?)
            • Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:24
              No właśnie nawiązując do artykułu: www.gcnowiny.pl/
              to mi się nie podoba :/.
              • Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 17:25
                do tego artykułu: www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?
                AID=/20040129/PRZEMYSL/40128033
                • rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 09.02.04, 18:46
                  Podaj jeszcze raz.
                  • Gość: Misiek z herbu Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.04, 18:54
                    > Podaj jeszcze raz.

www.gcnowiny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20040129/PRZEMYSL/40128033
    • gregry Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 06.03.04, 13:39
      Trochę pozmieniałem:
      gregry.tlen4you.net/nowww3.gif
      • rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 08.03.04, 16:39
        Ty, jak minister Oleksy zmieniasz sobie granice...
        • Gość: abc Nowy podział z WieLkim Księstwem Przemyskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 17:02
          A ja słyszałem że w ramach nowego podziału ma powstać owo Księstwo z Rychem -
          Gubernatorem na czele - jestem za, przemyślaki z rychem na czele potrafią
          spieprzyć wszystko:)))))))
          • rychu_z_przemysla Re: Nowy podział z WieLkim Księstwem Przemyskim 09.03.04, 13:41
            Następny...
            Matka ziemia ma różnych lokatorów.
        • gregry Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 09.03.04, 18:54
          ale co masz na myśli :)
          bo nie wiem czy źle czy dobrze
          projekt osiągnął ostateczny kształt (już nic nie zmieniam [poza kosmetycznymi
          poprawkami])
          • rychu_z_przemysla Re: Nowy PODZIAL ADMINISTRACYJNY- 6 regionow+50 p 09.03.04, 19:31
            Ten projekt dajesz ministrowi leksemu do zatwierdzenia? :))
            • gregry odwrotnie :) 09.03.04, 21:03
              Leksy dał mi swój projekt a ja go odrzucam (wyrzucam - razem z całym LSD :) i
              Leksym włącznie)

;)
              • rychu_z_przemysla odwrotnie :) 10.03.04, 11:44
                Aaaa, to teraz rozumiem... :))))
                • Gość: Rzeszowskie pedały Oj rychu rychu IP: *.gw.intertele.pl 11.03.04, 15:06
                  Zbiera ci się ostry łomot odbtu!!!
                  • rychu_z_przemysla ? 11.03.04, 17:20
                    Gość portalu: Rzeszowskie pedały napisał(a):

> Zbiera ci się ostry łomot odbtu!!!

Spier...
                  • juchoo03 Re: Oj rychu rychu 11.03.04, 22:43
                    Gość portalu: Rzeszowskie pedały napisał(a):

> Zbiera ci się ostry łomot odbtu!!!

Sami sobie uważajcie na swój łomot"odbtu" :)))
                    • promilek_ver_bezwykrzyknikowa Re: Oj rychu rychu 12.03.04, 08:56
                      > Ćwok na portalu napisał(a):

> > Zbiera ci się ostry łomot o d b t u !!!

Ja nie wiem co to jest ... ale fajnie brzmi ... W takim razie dla mnie 2 na
                      miejscu ... i jeden zapakowac ... koledze wezmę ...
                      • Gość: voyto Re: Oj rychu rychu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:53
                        no to ja tez wchodze w to...są jeszcze wolne miejsca na łomot? a może chociaż
                        chapanie dżidy?
                      • Gość: CzytX Re: Oj rychu rychu IP: *.comnet.krakow.pl 12.03.04, 19:18
                        > Ja nie wiem co to jest ... ale fajnie brzmi ... W takim razie dla mnie 2 na
                        > miejscu ... i jeden zapakowac ... koledze wezmę ...
                        >

Uwazaj, bo im wlasnie chodzi o zapakowanie;)
                        C
                        • Gość: Rzeszowskie pedały Re: Oj rychu rychu IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 12.03.04, 21:01
                          Spoko spoko. Nie pchać się. Po kolei przelecimy wszystkich chętnych. Ale przede
                          wszystkim odbt Rysia. W taki sposób manifestujemy naszą przyjaźń.
                          • Gość: CzytX Re: Oj rychu rychu IP: *.comnet.krakow.pl 17.03.04, 14:54
                            Skoro jest Was tak duzo (162/2 tys) to proponuje koleczko wokol pomnika u
                            siebie zrobic i tam sie bawic. Jak bedziemy chcieli, to przyjedziemy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka