Gość: xxx IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 00:18 Witam. Mam pytanie odnosnie wynagrodzenia niani w naszym miescie ?? ile za godzine?dniowke lub miesiac? codziennie 8 godzin tylko opiekowanie sie dzieckiem bez sprzatania gotowania itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Asia Re: Niania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.12, 08:36 Stawki niań w Przemyślu to minimum 800 zł i tylko zajmowanie się dzieckiem. Taniej to nawet nie mają motywacji zająć się Twoim maluchem... ... nie oszczędzaj na dziecku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Niania IP: *.play-internet.pl 29.02.12, 11:09 Dziekuje za odpowiedz.Nie chodzi mi o oszczedzanie na dziecku bo na dziecku nie oszczedzam , pytalam tylko jakie sa stawki bo nie mam znajomych "w temacie" wiec nie wiem , z tego co slyszę i czytam na innych forach z innych miast to stawki sa rozne i nianie oprocz bawienia dzieci roba 100 innych rzeczy gotuja piora sprzataja /tylko nie wiem kiedy zajmuja sie dzieckiem jak mama zostawia sterte rzeczy do prasowania/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Niania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 13:16 u mnie 5zł za godzine, tylko opieka nad dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiks Re: Niania IP: *.toya.net.pl 02.03.12, 15:46 też wiem o stawkach 5-6 zł godz. o wyższych nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś