Dodaj do ulubionych

Dachnowicz Małgosia

IP: *.play-internet.pl 07.10.14, 21:05
Notoryczna kandydatka na kandydata we wszelkich wyborach. Bez sukcesu. Spadłem z krzesła czytając iż startuje z listy- teraz- PIS do samorządu województwa. żenada?brak przyzwoitości? czy po prostu ciąg do KORYTA. I znowu porażka. Jakie to przykre pani nie doszła radna, poseł,senator,europoseł etc.etc.etc....itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Antypisowiec Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.14, 15:46
      Wiarygodność równa mniej niz zero, do europarlamentu z Gowinem i pluła na PIS, teraz abarot i z PiSem, idzie do powiatu... Pani Dachnowicz, co krzyczał Kaczyński na majdanie? Zapomniała Pani?
      Widzisz Panie i nie grzmisz....
    • Gość: dark Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.dynamic.chello.pl 08.10.14, 16:23
      > czy po prostu ciąg do KORYTA.

Do koryta Sanu.
    • 2seth Re: Dachnowicz Małgosia 08.10.14, 17:58
      Polityka wymaga ofiar. Ale po tym wszystkim co poczytałem w wypowiedziach tej "pani polityk" i gdy zobaczyłem ją na listach PiSu to zwątpiłem. Czyż nie ma już jakiejś odrobiny przyzwoitości i sumienia??????????? Czas 21. wieku to czasu upadku moralnego.
      • Gość: gość Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.10.14, 18:45
        Kto nie ma przyzwoitości? PiS czy ta pani/
        • 2seth Re: Dachnowicz Małgosia 08.10.14, 19:40
          Proponuję przeczytać wypowiedzi owej Pani pod adresem Pisu. Jak się wylewa swoje złości i frustracje przedmiesiączkowe na partię a potem kandyduje się z jej listy to jest fair??
          • Gość: gość Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.przemysl.hypnet.pl 08.10.14, 19:45
            Zapytam inaczej, winna ta pani czy PiS który ją wystawia?
            • 2seth Re: Dachnowicz Małgosia 08.10.14, 20:31
              Racja. Bez komentarza.
              • Gość: leon Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.play-internet.pl 08.10.14, 20:57
                I jak tu mieć zaufanie i wiarę do "kameleonów". Lukrowany katolicyzm i wiara służy jej i innym do zdobywania władzy, kasiory i wpływów.A NAS mają za debili i dupków czyli wyborców. Dlatego dziwię się Pisowi w Przemyślu, że wystawia takie osoby. Widocznie nie mają kogo i dają byle kogo. Zauważyłem też na listach do rady w naszym Przemyślu kandydatów rodzinnych jak Kamińscy czy Pietrusza. Ten ostatni najpierw pluł na Chomę, później zapisał się do Regii aby dostać pracę w MPECu i radzie nadzorczej PARR, a teraz startuje z PISu na którym też wieszał psy że mu pracy i godnej posady nie załatwił. Ku..wa co tu się dzieje.
                • Gość: kari Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.centertel.pl 08.10.14, 22:46
                  Jaka partia , tacy kandydaci .Wskażcie kogoś normalnego w tej sekcie.
                  • Gość: a Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.14, 23:02
                    a gdzie jest publikowana lista kandydatów na radnych Przemysla?
                    • Gość: trzeźwo myślący Re: Dachnowicz Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 07:56
                      Taka radna to byłby wstyd dla wyborców, ale myślę, że będzie to śladowa ilość z rodziny, mam nadzieję, że nielicznej.
                      • Gość: z nowin taaaa a co powiecie na taka woltę IP: *.toya.net.pl 09.10.14, 08:45
                        przynajmniej są w koalicji i w jakiejś mierze dzielą z PIS prawicowe poglądy lub niecheć do PO :)

Nie jest to aż tak nienaturalne jak wolta pana Borcza z PO do PIS tuz przed wyborami ))

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140929/RZESZOW/140929616
                        • Gość: takie czasy Re: taaaa a co powiecie na taka woltę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.14, 09:31
                          Nienaturalne? To jest naturalne i nagminne na wszystkich szczeblach władzy. A o co w tym wszystkim chodzi wiedzą ci, którzy maja więcej niż jedną szarą komórkę.
                          • Gość: CK-Marynarz Re: taaaa a co powiecie na taka woltę IP: *.play-internet.pl 10.10.14, 19:59
                            Ta pani ma szczególny pociąg do stanowisk darowanych politycznie. Bo chyba nie wynika to z jej przygotowania merytorycznego i samodzielnego dochodzenia do celu. Tak posmakowała władza i jej profity, że -bez skutku- dąży do bycia parla....,europarla..... senat....i coś tam,coś tam.....
                            • 2seth Re: taaaa a co powiecie na taka woltę 10.10.14, 21:03
                              Aśka Mucha to była chociaż ładna:(
    • nadsanski14 Re: Dachnowicz Małgosia 17.10.14, 12:43
      Pani Małgosia coś nie może zdecydować, gdzie jej bardziej po drodze - patrz zdjęcia ;)
      www.zycie.pl/informacje/Przemysl/3632,Komitety-prezentuja-kandydatow.html
      • Gość: leon Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.play-internet.pl 09.11.14, 14:43
        Kolejna porażka notorycznej kandydatki zbliża się wielkimi krokami. dotychczasowe fuchy zawdzięcza partyjkom i układom kolesiowskim. Kobieta omnibus po "znamienitych" tajnych kompletach i fakultetach. Taki Oleszek w spódnicy, lub wiejski odłam Lucy z nazaretu.
        • Gość: stan Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.play-internet.pl 09.11.14, 19:06
          "Taki Oleszek w spódnicy, lub wiejski odłam Lucy z nazaretu." - pięknie napisane!!!!!!!!!
          • 2seth Re: Dachnowicz Małgosia 09.11.14, 20:02
            Dajcie spokój. Stara się kobieta jak może. Myślę, że kombinuje dobrze. Podłączyła się to tu ,to tam. Tylko po co? Może lepiej zamiast polityki WZIĄĆ SIĘ za ROBOTĘ? Taką normalną, domową? Jak się do mnie przpinkoliła , że niby jest moją znajomą na FB i napisałem, że jej sobie nie przypominam , to napisała , że nie szkodzi bo zawsze możemy być.Takie coś co płynie za.. i się przykleja. Może Jej brak ..... pewnie tak. Ciumki w myszkę niedopieszczoną:)
            • Gość: leon Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.play-internet.pl 09.09.15, 21:27
              notoryczna kandydatka na kandydata we wszelkich możliwych wyborach dostała kosza od PIS i jej przystawki Prawicy Razem. Biedactwo żali się w oświadczeniu i grozi, że nie odpuści i w następnych wyborach wystratuje z innej (którejś z kolei) partii, a może nawet z lewicy.
              • Gość: armagedon Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.net.voice-net.pl 24.09.15, 19:20
                to dobitnie świadczy o "wyjątkowości" tej persony. "Wybitnie" wykształcona na tzw. "tajnych kompletach" - jak zwyczajowo mówi się o "lokalnych Sorbonach"- i nawiedzona religijnie. Niestety, nikt nie dostrzega jej "talentów" i wiedzy, a szkoda gdyż parlament nasz potrzebuje takich "specjalistów".
              • Gość: Rico Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.toya.net.pl 24.09.15, 20:16
                Dzis widziałem jej plakat z PSL , cyrk
                • Gość: leon Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.net.voice-net.pl 28.09.15, 20:22
                  ŻENADA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYLKO TA PANI NIE WIE CO TO JEST.
                  • Gość: kibic kameleon IP: *.toya.net.pl 01.10.15, 11:37
                    Jak piszecie to mi wygląda na kolejnę ścieżkę kariery na tzw"kameleona" . wpierw opcja narodowa czyli dolina sanu -potem PIS - potem Polska Razem Gowina a wypowiedzi ostre oraz liczne kampanie wyborcze. Teraz PSL z jego bezideowym ciągiem do władzy . Trochę reklamy Nr 15 na liście nadziei nie daje, czyli co w rezerwie zostaje tylko lewica u Palikota :)))
                    • Gość: dziadzio Re: kameleon IP: *.net.voice-net.pl 03.10.15, 22:04
                      zdjęcie-fotoshop- na plakacie wyborczym PSL jakby startowała do wyborów lekko nadżartych zębem czasu miss dożynek.
                      • Gość: stańczyk Re:żenujący kameleon IP: *.net.voice-net.pl 23.10.15, 22:17
                        Żałosny i Żenujący wywiad M.Dachnowicz dla wyborczej gazetki-Głos Przemyśla. Ta pani faktycznie ma Nas wszystkich za idiotów. Skarży się jak to jest prześladowana przez PIS-lamistów i że jest krystalicznie APOLITYCZNA. Zapomina jednak o swoim głównym celu- wciąż nie osiągalnym- korycie politycznym i finansowym w postaci "funkcji" senatora lub posła. Niestety zbliża się kolejna porażka(która to z rzędu?) W kolejnych wyborach- nieważne do czego- wystąpi zapewne z komitetu "Szczęść Boże"lub KORWIN a może i Zjednoczona Lewica.
    • Gość: jarek k. Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.play-internet.pl 28.10.15, 22:58
      I znowu porażka. jednak pociąg do koryta jest silniejszy dlatego wystartuje w kolejnych i kolejnych etc. wyborach.
      • Gość: wróżka Re: Dachnowicz Małgosia IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.15, 23:08
        Pewnie z kolejnej partii wystartuje. W tych wyborach miss dożynek dostała 449 głosów (co za idioci), w następnych pewnie połowę mniej i tak do skutku, czyli głosów li tylko najbliższej rodziny he, he, he.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka