Dodaj do ulubionych

Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u...

IP: 80.51.255.* 12.02.05, 13:05
Syn marszałka Sosnowskiego znalał pracę w podległym marszałkowi województwa
Wojewódzkim Ośrodku Ruchu Drogowego w Przemyśl... - taką informację podała
rzeszowska TVP3.

Jest też studentem z indywidualnym tokiem nauczania tyczyńskiej alma mater i
podczas gdy jego koleżanki i koledzy pocili się na egzaminach on miał już
wszystkie zdane.
Obserwuj wątek
    • Gość: bbb Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.3web.net 12.02.05, 16:58
      Moze zdolny jest...
      • Gość: mmm Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:35
        jest przystojny
    • Gość: jopex Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 19:49
      Możliwe...
      • Gość: kotka Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 12:42
        ile bym dala zeby mnie zechcial tez mam ojca na wysokim stanowisku wojtku och
        • Gość: kotko Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.wist.com.pl 16.02.05, 19:32
          ale on ma dziewczyne
          • Gość: hiena Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 20:51
            a co widziałas ją????
    • Gość: cien_arcy Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 09:15
      • Gość: cien_arcy Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 13.02.05, 09:16
        moze i zdolny tylko do czego.
        Strzeż mnie Boże przed przyjaciółmi z wrogami sobie poradze.
        Młody Świński ryju wynocha z Topolowej.
        • Gość: kot Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 10:13
          Problem polega na tym że oni nie widzą w tym nic złego
        • Gość: M.......... Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 14.02.05, 14:16
          Aby wypowiadać o kimś swoje zdanie to trzeba go znać! Ja znam Juniora i uważam,
          że nie potrzebuje poparcia taty, aby coś w życiu osiągnąć!!!
          • Gość: tini Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 08:51
            M......... ,masz racje, tez tak uwazam - Wojtku trzymaj sie bo fajny gościu z
            Ciebie. Pozdrawiam
    • upowiec polscy politycy doskonali w swoim fachu ! 13.02.05, 12:46
      Polscy politycy są doskonali w swoim fachu - gdyby nie powiodło im się w
      Polsce, mogą spokojnie znaleźć zatrudnienie w większości krajów afrykańskich,
      gdzie panują obyczaje polityczne podobne do polskich (nepotyzm, korupcja,
      prywata itp.)
      • Gość: asda Re: polscy politycy doskonali w swoim fachu ! IP: 84.12.85.* 14.02.05, 13:23
        jesli jest naprawde synem tadzia, "zeusa", sosnowskiego to nie moze byc ani
        madry anie przystojny ha ha ha...
        • Gość: voyto Re: polscy politycy doskonali w swoim fachu ! IP: 212.160.138.* 14.02.05, 13:39
          o tym także dzisiejsze niewiny:
          www.gcnowiny.pl/
          ...tylko radio lokalne jakby przeszło w stan wyczekiwania przed planowaną
          sprzedażą...ostatnie newsy z 3 lutego...czy oni jeszcze nadają?
          • Gość: Zbychu z Przemyśla Re: polscy politycy doskonali w swoim fachu ! IP: 80.51.255.* 15.02.05, 02:42
            A kto wybieral, Q....a Tadzia?????????????????
    • Gość: wojewodzki Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 11:56
      i bardzo dobrze, trzeba stawiac na mlodych i zdolnych, a taki bez watpienia
      jest Wojtek Sosnowski
      • Gość: asda Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: 84.12.85.* 15.02.05, 12:03
        ja nie wybieralem bo mnie nie bylo
        • Gość: oko redaktora TO TEN Z CINEMY ??? IP: *.przemysl.sdi.tpnet.pl 15.02.05, 13:36
          czy to ten sam sosnowski ? - jak tak to ide jutro na egzamin :)
          • Gość: piter Re: TO TEN Z CINEMY ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 14:25
            tak to ten sam. Wczoraj śpiewałem u niego w Cinemie a dzisiaj zapisywał mnie na
            egzamin :)))
    • Gość: Whity Re: Sosnowski junior - pracownikiem WORD'u... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:40
      Nic ,tylko dodac "takiemu to dobrze ...."-oczywiscie jesli to prawda co piszecie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka