12.04.05, 12:50
pomózcie.moja 4,5 mies córcia od kilku dni co jakis czas, zwykle jak sie
przebudzi lub przestraszy, miewa dziwny objaw. Cała zamiera, otwiera szeroko
oczy i rzucają nią drgawki.Jak zawołam ją, złapię - wszystko udstaje.umieram
z niepokoju...czy to padaczka...?
Obserwuj wątek
    • mag333 Re: PADACZKA? 12.04.05, 13:48
      czzzześć , niewątpliwie jest problem ale bez paniki, uważam że powinnaś się
      zgłosić do neurologa dziecięcego, jak najszybciej, jeśli jestes z warszawy lub
      okolic tomyślę że mogłabym Ci pomóc

pozdrawiam

mama Wojtusia
      • olawy Re: PADACZKA? 12.04.05, 14:03
        tak, jestem z Wawy.
    • marcel25 Re: PADACZKA? 12.04.05, 23:21
      Koniecznie musisz udać się do neurologa. Polecam poradnię na ul. Działdowskiej
      tel. 452 32 57 (wizyta płatna, ale nie trzeba czekać). Tam pewnie każą ci zrobić
      EEG - w stanie czuwania i snu. Drugi kontakt do neurologa to na ul.Szlenkierów -
      Pani Malinowska (632 42 50)- tu bezpłatnie ale czekasz ok. 2 miesięcy. Moje
      dziecko od czasu gdy miała ok. pół roku wpadała w bezdech (połączony z
      omdleniem). Zdarzyło się to parę razy i dlatego znaleźlśmy się u neurologa z
      podejżeniem padaczki. Nawet przyjmowała leki przeciwpadaczkowe (bo EEG było nie
      prawidłowe) ale z czasem z tego wyrosła - ostatni atak miała w wieku ok. 2,5
      roku a teraz ma już 4 lata. Pozdrawiam,
      Marta
    • mag333 Re: PADACZKA? 13.04.05, 12:53
      witam , z tego co sie orientuje to szpital na działdowskiej niewiele Ci pomoże
      ponieważ ma byc zamknięty, w zwiazku z tym rozpoczęcie leczenia i przerwanie
      go , z powodu zamknięcia szpitala, nie ma sensu, polecam Ci szpital Zagórze to
      jest Wiązowna koło Warszawy, tam pytaj o doktor Żardecką ( ta kobieta uratowała
      nam dziecko) tel: 773 33 23

pozdrawiam mama Wojtusia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka