oversizemonkey 13.11.09, 23:55 Zapraszam zainteresowanych. Blog będzie głównie 'szafiarski' ale w wydaniu XXL :) bigwomanandthecity.blogspot.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nostress.ka21 Re: Moja szafa 15.11.09, 23:08 No to ja w rozmiarze XW, gdzie W to wieloryb ;) będę zaglądać :) Gratuluję i życzę weny twórczej ;) Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: Moja szafa 15.11.09, 23:10 Ha! A jak tam komentarz można złożyć? bo ja niekumata :( Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: Moja szafa 15.11.09, 23:11 Wcięło mój jeden wpis tutaj :( Ale z komentarzami już wiem chyba o co chodzi ;) Poradzę sobie mam nadzieję, no i weny życzę ;) Odpowiedz Link
fallen86 Re: Moja szafa 16.11.09, 01:14 Pani Stresko, proszę: 1 - nie spamować. 2 - nie pisać postów jedne pod drugim - gdyż wygląda to jak mówienie do samej siebie co kwalifikuje się na inny inne forum :P Odpowiedz Link
nostress.ka21 Re: Moja szafa 16.11.09, 09:31 Pani? HOHO owszem kwalifikuje się na inne forum, nawet na kilka :P Jednakże nie moja wina, że to ustrojostwo mnie nie lubi i wariuje pod wpływem moich literek ;( Odpowiedz Link
oversizemonkey Re: Moja szafa 16.11.09, 09:30 Można, ale włączyłam moderację. Niestety widziałam co się działo pod np. artykułami o modelkach size plus. Krytyka, krytyką ale niektórym przy anonimowości puszczają hamulce, także językowe :) Również jestem XW, spokojnie :) Zdjęcie stare ale i na nim byłam XXLką, teraz trochę kg więcej, jednak muszę jakieś sensowne zdjęcia porobić. Na dniach na pewno coś się pojawi. Odpowiedz Link
fallen86 Re: Moja szafa 18.11.09, 06:52 nostress.ka21 napisała: > Czyżby na tym był koniec? Znaczy się że co? Skrzydełka opadły? Może zwyczajny brak czasu lub / i weny ;) Odpowiedz Link
oversizemonkey Re: Moja szafa 18.11.09, 20:33 Sezonowe choróbsko, jakoś chęci, sił i wyglądu na zdjęcia nie ma. Wpadła notka 'poglądowa' póki co... Jednak z całą pewnością aktualizacje będą się pojawiać co kilka dni, nie codziennie. Myślę, że oprócz moich zdjęć czasami wpadnie tekst taki jak dziś, gdy się o modzie najwyżej myśli a nie wygląda :) Odpowiedz Link
fallen86 Re: Moja szafa 04.12.09, 13:42 Że tak powiem: LOL Wena się skończyła? Chęci brak? a nie... już wiem! :D Słomiany zapał! :P Odpowiedz Link