Dodaj do ulubionych

straszny sen

06.06.04, 10:36
co za straszny sen dzisiaj mialam mialam 10letnie juz dziecko i zachorowalo
pojechalam z nim do szpitala i tam je mi zabrali zeby je ratowac i pol nocy
mi sie snilo ze stoje po tymi cholernymi drzwiami do gabinetu i placze
czekajac na jakies wiesci. jak ja sie tym strasznie zmeczylam czuje sie nie
wyspana i wszystko mnie boli :(
Obserwuj wątek
    • smok-kati Re: straszny sen 06.06.04, 10:48
      a nie oglądałaś jakiegoś filmu wczoraj? nie życzę nikomu by spotkała go taka sytuacja jak w twoim śnie :)
      • diastema Re: straszny sen 06.06.04, 10:50
        ogladalam romans i wszystko sie dobrze skonczylo nikt tam w szpitalu nie byl!!!
        ale jak ktos caly rok biega po klinikach to i potem szpitale mu sie snia!!!
        • smok-kati Re: straszny sen 06.06.04, 10:51
          diastema to jeśli możesz to przestań biegać po tych klinikach :)) i koszmary się skończą
          • diastema Re: straszny sen 06.06.04, 10:55
            nie moge bo musze studia skonczyc!!! a i jeszcze to bieden dziecko w moim snie
            ojca nie mialo znaczy sie wiecie mialo ale do nas sie nie przyznawal ;(
            • smok-kati Re: straszny sen 06.06.04, 11:01
              to ja już wiem skąd te zboczenia wirusowe sterylizacja narzędzi u ciebie hihii:)) a ten sen to zbieranina praktyk wątków myśli itp. nie przejmuj się dobra filiżanka kawy lub herbaty spacer nad morzem i będzie ok
              • diastema Re: straszny sen 06.06.04, 11:12
                no tak juz studenci medycyny maja to jest glowna sceneria naszych snow!!! tak
                kawe sobie zrobie bo ja zyje chyba tylko dzieki kawie ona plynie chyba w moich
                zylach!!!!
                • smok-kati Re: straszny sen 06.06.04, 11:16
                  diastema ty mieszkasz nad morzem jest gdzieś w pobliżu ciebie jakieś może pole namiotowe czy cosik takiego, może bym z dzieciakami i mężem pojechała na jakiś dzień lub dwa, jeszcze nie widziały morza jak możesz to porozglądaj się za ofertami turystycznymi co:)) ale takie dla najniższych pułapów finansowych hihi:)) bo na więcej nas nie stać.
                  • diastema Re: straszny sen 06.06.04, 11:21
                    powiem ci zenajelpiej to chyba pojechac na polwysep helski tam jest duzo pol
                    namiotowych ja bylm rok temu i naprawde jakos strasznie drogo nie bylo chyba
                    12zl za dobe i naprawde wypoczelam!!!!
                    • smok-kati Re: straszny sen 06.06.04, 11:31
                      dzięki dobry pomysł tam to i ja nawet nie byłam pomyślę z mężem hihi:))
                      • diastema Re: straszny sen 06.06.04, 11:34
                        no fajnie jest bo namiocik blisko plazy i nawet jak sie czlowiek nasmarujei nie
                        zamiarza opalic to tak naprawde wstaje wychodzi na plaze je sniadanie na plazy
                        imprezuje na plazy obiad na plazy kolacja na plazy i sie nie iwem kiedy
                        opalilam rodzina stwierdzila ze bylam najbardziej opalona z calego mojego zycia
                        boja sie nie opalam z zasady!!!!
                        • smok-kati Re: straszny sen 06.06.04, 11:38
                          ja się kiedyś opalałam ale przez swoją głupotę nabawiłąbym się udaru słonecznego (skończyło się na ciężkim bulu głowy i spalonym ciele na szczęście bez bąbli) teraz nie mogę za długo przebywać na słońcu, bo zaczyna mnie boleć głowa, ale ja powinnam się opalać ze względu na wysypkę na rękach z jaką się urodziłam tylko słońce to minimalizuje inaczej mam okropne ręce, a teraz po dzieciach to wogóle się tego narobiło :))
                          • diastema Re: straszny sen 06.06.04, 11:45
                            o ale jak sie porzadnie nasmarujesz bo ja sie samruje i pod jakims drzewem
                            siadziesz to mowie ci super jak cie wietrzyk od morza obwiewa!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka