diastema 05.08.04, 10:38 zjadlam na sniadanie jeden wafelek i 3kostki czekolady chyba oszalalam co?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgw5 Re: sniadanie 05.08.04, 12:14 diastema to co zjadaąłs na snaidanie najczęściej jest spalane w ciągu dnia.... no cóz zestaw dziwny, przerzuć sie na kanapeczkę z pomiodorkiem Pycha mogłąbym jeść i jeść i jeść Odpowiedz Link
diastema Re: sniadanie 05.08.04, 12:46 e nie normalnie to jem wlasnie ta kanapeczke z pomidorem a dzis cos mnie naszlo na czekolade nie wiem o co chodzi....... oszalalam na bank ;)))))) Odpowiedz Link
biancaty Re: sniadanie 05.08.04, 16:58 diastema napisała: > e nie normalnie to jem wlasnie ta kanapeczke z pomidorem a dzis cos mnie naszlo > > na czekolade nie wiem o co chodzi....... oszalalam na bank ;)))))) No no, malowanie oczu, czekolada na śniadanie, dobre.... Odpowiedz Link
smok-kati Re: sniadanie 05.08.04, 20:40 kobieto a zajrzyj do kalendarza jak jest druga połowa cylku to najpradopodobniej winić możesz za to swoje hormony :) ja tak mam przed każdą miesiączką a poza tym jedz co chcesz tylko nie wyrzucaj sobie że to zjadłaś bo wtedy szkodzi, a jeśli jesz ze smakiem i nie czynisz sobie potem wyrzutów i nie zamartwiasz się to wyjdzie ci to tylko na zdrowie od czasu do czasu odrobin a czekolady jest wskazana organizm potrzebuje też i cukier :)) głowa do góry trzy rundy do sklepu po wodę mineralną i humor ci się poprawi :) Odpowiedz Link
diastema Re: sniadanie 05.08.04, 22:36 no no tez tak mysle ze o to/o niego chodzi....... Odpowiedz Link