Dodaj do ulubionych

remont w łazience

30.03.05, 17:35
w maju prawdopodobnie będziemy robić remont łazienki (zapewne nie starczy na kompleksowy - ale i tak chcemy go zrobić), mąż wyrówna ściany wstawi ściankę zamontuje prysznic i wszystke te techniczne sprawy, ja natomiast zastanawiam się nad kolorystyką i nie wiem na co się zdecydować, łazienkę mam malutką ale z dużym oknem i tak myślę o bordowych płytkach z różowymi fugami i srebrnymi dodatkami ale są ciemne i zacieki będą bardzo widoczne a nie mam czasu pucować ich co chwilę
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: remont w łazience 30.03.05, 19:04
      ja mam jasna zielen na scianach ( typ marmurek) a na podlodze ciemniejsza
      zielen z ciemnozielona fuga ( boskie - nie brudzi sie w ogole).
      Zadroszcze prysznica- zawsze marzylam ale mam lazienke spod igly po starym
      wlascicielu mieszkania z wanna i na razie remontu nie bede robic.
      A tak naprawde marze o tym co ma moja znajoma ale we wlasnym domku - wanna i
      kabina i jeszcze duzo miejsca w lazience;)
      • smok-kati Re: remont w łazience 30.03.05, 19:08
        nic nie mów, znajomi mają taką łazienkę jak hangar :)) kabina z hydromasażem, wanna kibelek pralka umywalka i dalej można się ganiać :))
        • dora1976 Re: remont w łazience 09.05.05, 13:44
          Jeśli masz małą łazienkę to odradzam ciemny kolor to jeszcze ją optycznie
          zmniejszy ja mam kolor zółty piaskowy z odrobiną ciemniejszego pomarańczu
          bardzo rozjaśnia łazienkę i jest bardziej słoneczna.
    • sevena74 Re: remont w łazience 09.05.05, 19:30
      oj...osobiście odradzam ciemne kafle...no chyba że masz panią do sprzątania:)
      miałam ciemnobrązowe i naprawde pomimo , że piekne to były dla mnie utrapieniam.
      Teraz mam morelowo pomarańczowe i jestem bardzo zadowolona jest jaśniutko i
      czyściutko :)
    • yenna_m Re: remont w łazience 10.05.05, 12:17
      mam jasne roże - mial byc w zamiarzę bez, ale po polozeniu morelowej ;) fugi
      okazalo się, że róż fugi wydobyl z kafelkow całą ich różowatość.

Kafle nie wymagają nieustannego czyszczenia.
      Prawdę mowiac - niewiele się nimi muszę przejmowac.

W ubikacji mam kafle delikatnie seledynowe - i efekt jak wyżej. Czyli kafle na
      ktorych nie widac za bardzo smug, zaciekow i te de.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka