yenna_m 02.06.05, 23:45 Co Wy na to? Proponuję lipiec (egoistycznie, bo w czerwcu mnie nie ma :) ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sevena74 Re: Wrocław, może jakiś real? 03.06.05, 09:03 ja też jestem za...jak najbardziej :) Odpowiedz Link
wiercistopka Re: Wrocław, może jakiś real? 03.06.05, 12:57 Za za... ale w lipcu to ja mam egzaminy....... Hmm... dobra... no odprężyć też się trzeba ;))))) Odpowiedz Link
yenna_m Re: Wrocław, może jakiś real? 03.06.05, 13:19 akiedy konczysz sesję? dla mnie moze byc i koniec lipca :) Odpowiedz Link
sevena74 Re: Wrocław, może jakiś real? 03.06.05, 17:30 może być i konec.....tylko nie 31 bo w tym dniu wyruszam nad nasze piękne polskie morze....i już sie nie moge doczekać !!!!! Odpowiedz Link
ula.z.ula Re: Wrocław, może jakiś real? 27.06.05, 10:31 ja raczej nie mam żadnych planów więc teoretycznie pasuje mi wszystko (ale tylko teoretycznie bo nigdy nie wiem kiedy mi nagleiniespodziewania coś wypadnie tak że nie da rady przyjść) najchętniej to by był Spiż i raczej wieczorem bo ja fatalnie znoszę upały Odpowiedz Link
wiercistopka Re: Wrocław, może jakiś real? 27.06.05, 11:21 Ja też raczej wieczorem:D Ale teraz to w ogóle nie mam czasu...... siedze i się uczę, tzn właśnie idę siedzieć i się uczyć:> A we Wr jestem tylko "przelotami" na egzaminach, zajęciach i jestem zakręcona wtedy, zestresowana i nie do życia:/ Odpowiedz Link
jojo031 Re: Wrocław, może jakiś real? 09.07.05, 03:30 Spotkajmy sie koniecznie, to super pomysł:-) Pozdrawiam Jojo Odpowiedz Link
ula.z.ula Re: Wrocław, może jakiś real? 11.07.05, 09:14 o jojo też jesteś z Wrocławia? jak miło :-) chętnie Cię zobaczę na ewentualnym spotkaniu podejrzewam że oglądanie i słuchanie na żywo życiowych frustratów może być nawet bardziej interesujące niż śledzenie ich świadczących o niebywałej inteligencji (zbyt wysokiej by "głupi statystycznie" gruby forumowicz mógł ją dostrzec) wywodów na forum Odpowiedz Link
oluncia Re: Wrocław, może jakiś real? 25.07.05, 11:15 Jak tam kobitki? pomysl umarl smiercia naturalna szkoda buuu Odpowiedz Link
ula.z.ula Re: Wrocław, może jakiś real? 25.07.05, 18:35 może dziewczęta sie przestraszyły ze przyjdzie jojo i je przyćmi swoją urodą&elokwencją? Odpowiedz Link
oluncia Re: Wrocław, może jakiś real? 12.07.05, 09:49 Koniecznie, koniecznie to kiedy? gdzie i jak? A tak wogole to witam - poczytuje ale odezwalam sie pierwszy raz:) Ola Odpowiedz Link
asiak30 Re: Wrocław, może jakiś real? 07.09.05, 16:52 To jak tam spotkaliście się czy nie? bo ja też Wrocławianka :-) Odpowiedz Link
sevena74 Re: Wrocław, może jakiś real? 07.09.05, 19:32 spotkanie będzie pod koniec tego tygodnia :0...jeśli jesteś puszysta.....to czemu nie.... Odpowiedz Link
asiak30 Re: Wrocław, może jakiś real? 08.09.05, 08:31 puszysta to mało powiedziane :-( dzięki za zaproszenie :-) na spotkanie z moim udziałem to chyba jeszcze trochę za wcześnie-dopiero czoraj weszłam na wasze forum ale chętnie poczytam wrażenia z niego :-) Odpowiedz Link
sevena74 Re: Wrocław, może jakiś real? 08.09.05, 13:32 zapukaj na forum poufni puszyści.....pogadaj z Anulą....i spotkajmy się !!!!....w sobote na przykład...na piffffku! Odpowiedz Link