Dodaj do ulubionych

Testy samochodów rodzinnych

21.02.12, 14:49
Wklejam link, choc widze, ze nie ma tu mojego Citroena c4 grand picasso, z ktorego jestem baaaardzo zadowolona. Ale moze komus pomoze.

motoryzacja.interia.pl/news/szukamy-najlepszego-samochodu-rodzinnego,1651497,2
Obserwuj wątek
    • alki_80 Re: Testy samochodów rodzinnych 21.02.12, 17:20
      ja tez jestem BARDZO zadowolona z mojego grand picasso. dla mojej piecioosobowej rodziny jest idealny wink jesli ktos sie zastanawia nad kupnem, bardzo polecam!
      • natalia433 Re: Testy samochodów rodzinnych 21.02.12, 18:29
        też jesteśmy posiadaczami Grand Picasso i również uważam że to bardzo fajne i wygodne autko dla większej rodzinki, także polecam!
    • undoo Re: Testy samochodów rodzinnych 21.02.12, 18:48
      Ale to malenstwa wszystko, 6-osobowa rodzina do Octavii nie wejdzie sad
      • login_znany_moderatorowi_forum Re: Testy samochodów rodzinnych 21.02.12, 22:16
        Z sześciopaków polecam fiata multiplę smile Niestety obecnie tylko z drugiej ręki, ale za to tanio i superfunkcjonalnie.
        A samochody z tego "testu" są prawie wyłacznie dla rodzin co najwyżej 2+ 2 !!!. Tylko w dwóch (słownie dwóch!) zmieściły się w drugim rzędzie 3 foteliki !!! (Doblo i Sharan). Tylko jeden z nich może być realnie 7-o osobowy (Doblo). Werdykt, że Meriva jest lepszym autem rodzinny niż Sharan jest po prostu śmieszny, tak jak cały ten "test".
        • undoo Re: Testy samochodów rodzinnych 21.02.12, 22:37
          No wlasnie zgadzam sie co do tych fotelikow.
          Dzieki za polecenie, ale z fiata nie skorzystam, bo fiatow nie lubie. A juz multipli to wcale, no i musze miec auto 7-osobowe, zeby miec jakies miejsce w zapasie.

Marze o odysejce. Honda pilot tez jest fajna, tylko nie ma przesuwanych drzwi. Ford expedition jest swietny.
          • pa-trynka Re: Testy samochodów rodzinnych 08.10.12, 08:22
            echh! mnie też się marzy odysejasmile, ale nie jest w zasięgu naszych możliwości finansowych, i znajomym ostatnio ukradli, wiec jest to jednak auto atrakcyjne dla złodziei. mężowi, z kolei marzy się ford expedition i chrysler aspen. achh! rozmarzyłam się...
    • dotta78 Re: Testy samochodów rodzinnych 07.10.12, 22:18
      ja polecam HYUNDAI TRAJET 7 osobowy, duży bagażnik, funkcjonalny i dobrze pomyślany, jeśli idzie o duże rodziny. Ja użytkowałam go 2 lata i jestem zadowolona, teraz muszę zamienić na 8 osobowe..jak ktoś zainteresowany to odsyłam do linku:
      allegro.pl/hyundai-trajet-2004-diesel-skora-rodzinny-7-osob-i2698817927.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka