hanti 13.08.14, 18:26 muszę się pochwalić, bo dumna jestem z siebie. Zdałam dziś egzamin i za kilka chwil stanę się szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy. Wreszcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veevaa Re: dumna jestem z siebie :-) 13.08.14, 21:45 Witaj hanti Kiedyś namiętnie czytałam Twojego bloga, zatrzymałam się na czwórce dzieci, witamy Marka (hmm, czemu o nim nie było nic na blogu ) Zawitałam tu przypadkiem, bo sama (przypadkiem) stałam się rodziną wielodzietną, po awansie z dziecka sztuk 1, na dzieci sztuk 3. Ogarniam temat i szukam wskazówek, hehe. Nie wiem, czy mnie pamiętasz, ale ja zawsze ciepło wspominałam młodą mamę+4, która na dodatek PRACOWAŁA (w służbie zdrowia?). Odpowiedz Link
hanti Re: dumna jestem z siebie :-) 13.08.14, 22:15 pamiętam, pewnie dzieci Ci przybyło- super gratuluję Marek jest moim pasierbem (chyba tak to się nazywa), chociaż dla niego jestem mamą, bo jego biologiczna mama mam wrażenie że powoli zaciera się w małej główce. Blog jest nowy, jeszcze ciepły, postawiłam wrócić do skrobania, bo uciszeniu zawirowań życiowych Teraz, ze względu na przeprowadzkę na wieś pracuję tylko u boku męża asystuję mu przy zabiegach w prywatnym gabinecie (mąż nr 2 jest chirurgiem- jakoś tak z medycyny wygrzebać się nie mogę ) Odpowiedz Link
gepardzica_z_mlodymi Re: dumna jestem z siebie :-) 14.08.14, 07:14 Hanti, gratuluję nowych praw do poruszania się po drogach Ucieszył mnie Twój nowy blog Jakże dzieciaki urosły. Fajnie wypoczywaliście. Po pierwszym wpisie po Twoim powrocie tutaj domyśliłam się, że najmłodsza pociecha przyszła do Ciebie inną drogą. Te kilka zdań, w których zreferowałaś ostatni czas, mocno poruszyło mnie. Tylko spokojnych wód Ci teraz życzę. Będę na pewno czekać na nowe wpisy Odpowiedz Link
kajka271 Re: dumna jestem z siebie :-) 14.08.14, 09:04 O, ja też Ciebie pamiętam, z chustowego No to niezłe zawirowania miałaś, z 4ką dzieci zmiana męża. Super facet, że się na takie nagłe powiększenie rodziny porwał. Nie jeden by uciekł No i gratulacje z powodu Prawka Jazdy. Nie wyobrażam sobie bez niego życia Odpowiedz Link
hanti Re: dumna jestem z siebie :-) 14.08.14, 09:44 póki co ciężko mi jest sobie życie z prawkiem ułożyć do tej pory wszystko było poukładane i miało swój czas w ciągu dnia i w tygodniu, a teraz ... moja głowa musi pojąć że zdążę jechać do mamy na kawę w czasie kiedy dzieci będą w szkole i że wyprawa do Warszawy nie będzie zajmować połowy dnia Odpowiedz Link
hanti Re: dumna jestem z siebie :-) 15.08.14, 17:58 jest, a w zasadzie zaczął się skrobac Odpowiedz Link
hanti veevaa 16.08.14, 07:59 w sygnaturce mam "skro skrob skrob" bo tam się dopiero skrobie Odpowiedz Link
veevaa Re: veevaa 16.08.14, 08:34 Hmm, nie widzę sygnaturek, ale korzystam z telefonu, to pewno dlatego Odpowiedz Link
hanti Re: veevaa 16.08.14, 13:46 dzięki cała dumna pierwsza a tu blog: patchwork-hanti.blogspot.com/ Odpowiedz Link
magdak_1977 Re: dumna jestem z siebie :-) 18.08.14, 18:13 Hanti - piękny blog Gratuluję zmian i naprawdę, naprawdę podziwiam Odpowiedz Link
hanti popławie się jeszcze w dumie :D 27.08.14, 12:46 w poniedziałek odebrałam prawo jazdy, a dziś odwiozłam męża do pracy do Warszawy i wróciłam na wieś Odpowiedz Link