jol5.po 28.02.05, 09:29 około rok temu zaczęło działać od tego czasu przybywa postów przybywa piszących wszystkim uczestniczkom i jednemu uczestnikowi (jak sobie dobrze przypominam wszystkiego dobrego i wielu nowych pomysłów na nowe wątki ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_kasia Re: pierwsze urodziny forum 28.02.05, 09:38 Sto lat, sto lat, niech żyje, żyje nam... Chociaż pewnie po stu latach technologia zmieni się tak bardzo, że forum to będzie straszny przeżytek )) Odpowiedz Link
hongkonggabi Re: pierwsze urodziny forum 28.02.05, 14:30 Trafiłam na nie przez przypadek i od tego czasu odwiedzam prawie codziennie - wszystkiego najlepszego – moje ulubione forum! To co jest mi tu najbardziej bliskie – to ciepły dystans z jakim wielodzietni rodzice odnoszą się do swych codziennych problemów. Szczególnie lubię komiczne wątki typu pełen humoru tekst o kociej akuszerce ‘Nie miała Baba kłopotu’ autorstwa eleanorrigby. Pozdrawiam wszystkich, Gabi Odpowiedz Link
nata76 Re: pierwsze urodziny forum 28.02.05, 15:11 Sto lat, sto lat!!!Szczególne życzenia dla MAtki-Założycielki )) oraz szanownych Współadminek!!! Uwielbiam to forum, choc niem wielodzietna... Pozdrawiam,nata PS. Jolu,a jednak odkad jest forum "wiele dzieci...", zdecydowane wolicie przebywać tam...........NIE ODCHODZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
agax3 Re: pierwsze urodziny forum 28.02.05, 17:53 Kto by pomyślał??? Ale ten czas leci. STO LAT DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link
agnieszka35 Re: pierwsze urodziny forum 28.02.05, 21:57 Dużo zdrówka i stu lat życia.Niech się trzyma i rozwija,bo jest bardzo potrzebne.Urodzinowe życzonka dla wszystkich forumowiczek.Agnieszka Odpowiedz Link