Dodaj do ulubionych

teraz mam już sześć córek

24.11.05, 00:34
Pozdrawiam serdecznie, może mnie ktoś jeszcze pamięta. W lipcu urodziłam nową
dziewczynkę. Już trochę urosła. Nie jest łatwo, ale za to bardzo ciekawie.
Może będę mogła czasem zaglądać na forum, ale teraz idę spać, bo godzina
barbarzyńska. Jolu5po, doczytałam, że będziesz ... serdecznie gratuluję i
życzę dużo sił, zdrowia i spokoju.Magda
Obserwuj wątek
    • andaba Re: teraz mam już sześć córek 24.11.05, 11:27
      Gratuluję nowej córeczki. Strasznie dawno Cię tu nie było.
    • kasiask Re: teraz mam już sześć córek 24.11.05, 11:42
      Wielkie gratulacje!!
      6 córek! To dopiero wyzwanie!!!
    • nata76 Re: teraz mam już sześć córek 24.11.05, 12:47
      jejku,gratulacje!!!!!!!!!!!!!jak to jest miec sześć córek?????napisz trochęo
      Waszym życiu domowym!!!!!!!!!!!!!!!!!nata
    • gagaw Re: teraz mam już sześć córek 24.11.05, 18:43
      No gratulacje!!!!
      Mnie też coś przez skórę mówi, że gdybym była w ciąży NAPEWNO byłby znowu
      chłopaksmile))
    • kropka415 Re: teraz mam już sześć córek 24.11.05, 19:14
      gratulacje czyli z meza krawiec na dziewczynkiwink
      • dodadada Do kropka415 30.12.05, 16:01
        Kropeczko może się zdziwisz tak jak ja, dla żartów spytałam się pani ginekolog
        czy to możliwe że facet ma same X lub Y. Pani doktor odpowiedziała mi że nie co
        najwyżej to ja tłukę Y i nie pozwalam im dojśc do głosu, ale to oczywiści tylko
        teoria i należłoby się poddać badaniom - czego czynić nie mam zamiaru - co
        prawda moje 3 dziewczynki to za mało żeby powiedzieć że w naszym przypadku to
        prawda a nie przypadek. Rozmowę pani doktor zakończyła podsumowaniem że mój mąż
        napewno może mieć syna ale z inną kobietą - ale mnie zjadło. Pozdrowionka Dorota
    • akve Re: teraz mam już sześć córek 24.11.05, 22:53
      GRATULACJE !
      Ja chciałam mieć SAME córki...Więc Cię pamietam smile
      Napisz czasem coś o swojej gromadce.
      pozdrawiam
    • przeciwcialo Re: teraz mam już sześć córek 25.11.05, 09:47
      Mam 4 siostry i wydawało mi sie że pięc córek to max jaki może znieść facet (
      tj. mój ojciec). Gratuluje szóstej córeczki. Niech zdrowo rosnie.
      • jol5.po Re: teraz mam już sześć córek 25.11.05, 13:57
        Magda, ale fajnie, że się odezwałaś - myślałam sobie czasami, jak się u Ciebie rozwinęły sprawy
        no tak, my też rośniemy w siłę, plizz nie zostawiaj forum, jak dobrze pójdzie, to za kilka miesięcy będziemy tworzyć tutaj frakcję sześciodzieciatych, kto wie, może założymy sobie własny wątek, jak trójdzieciowe mamywink

no i ja także Ci serdecznie gratuluję i odwracam życzenia zdrowia, dużo sił i spokoju - tego składu nigdy za dużo, szczególnie w naszym wielodzietnym zawodziesmile
        bardzo Cię pozdrawiam łącznie z córkami i maluszkiem Jola
        • mama_trojki_28 Re: teraz mam już sześć córek 25.11.05, 16:51
          Witaj,
          serdecznie gratulujesmile)), ja mam 3 córy i marze o 4 syneczku ale jesli dobry
          Bóg zesle kiedys córeczke to tez bedzie wspanialesmile))))i juz nie przejmuje sie,
          gdy ktos na ulicy mówi mi, ze znów nam nie wyszło ( bo tylko córki), wiemy z
          mezem , ze nam BARDZO WYSZŁO, bo wszystkie trzy zdrowe, madre i sliczne i
          baaardzo dziewczece!!!
          Jeszcze raz GRATULUJEsmile))))))

mama_trojki_28 ( lula11).
          • dodadada Re: do mama_trójki_28 30.12.05, 16:03
            podpisuję się pod twoim postem obiema rękami, dokładnie mam te same odczucia -
            pozdrawiam cię serdecznie i twoje córeczki - Dorota mama 2 i niedługo trzeciej
            córeczki.
    • matna_b Re: teraz mam już sześć córek 28.11.05, 12:59
      Cześć Magda
      Gratuluję i podziwiam. U mnie teraz nocują bliźniaki Kasi (pewnie ją
      pamiętasz), bo ona wyjechała do męża do francji i muszę przyznać, że czwórka to
      duże wyzwanie...
      może uda nam się kiedyś spotkać
      pozdrawiam
      Martyna
      • dominikapoziomka Re: teraz mam już sześć córek 29.11.05, 13:55
        Dziękuje, Jola na pewnodobrze pójdzie, jak się czujesz? Co dzieci na to, że
        będzie następne? Bo moje dziewczyny, szczególnie najstarsza(10)lat) nie były
        zachwycone perspektywą dzidziusia w domu. Natomiast jak mała Ewa już się
        urodziła, miłością zapałały ogromną. Bliżniaczki trzeba było pilnować, bo
        ukręciłyby małej głowę z tej miłości (mamo, Ewa na mnie chce patrzeć!)
        Martyna, to naprawde wyzwanie, oni już chodzą do szkoły?
        pozdrawiam Magda
        • jol5.po Re: teraz mam już sześć córek 09.12.05, 12:37
          Magda, u mnie było tak - postanowiłam powidzieć dzieciakomk wcześniej, bo ostatnio miałam starsznie nieprzyjemną sytuację, powiedziałam koleżance - tak po babsku w zaufaniu, a ona ma gadatliwego syna, kolege Oli z klasy, który to zaraz pobiegł do OLi i ją poinformował. Strasznie głópia sytuacja, no strasznie.
          Więc teraz było tak - Ola (12): - ooo to będzie nas dużo, teraz to może być, ale już więcej to nie chcę (no i super, że jeszcze teraz zaakceptowaławink, janek (10) specjalnie sie nie zainteresował całą sprawą, on woli gadac o wojnie na Pacyfiku 1941-1945, taki to już ten Janek. małgosia (8) była wyraźnie zadowolona (bo Agnieszka(4) jest maluchem dla Oli, mały(2) maluchem dla janka, a ona nie ma jeszcze nikogo), Agnieszka(4) i tak mi nie uwierzyła, zresztą sama Małgosia tez ma jeszcze do dzisiaj watpliwości bo ten brzuch jakiś taki mały.
          No własnie, jakoś te moje dzieci strasznie nie celebrowały wiadomości - maja inne sprawy na głowiewink a małe tak sobie po cichu zaczyna się chyba ruszaćsmile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka