magdulichaa 28.02.08, 19:59 a ja ty sobie dajesz radę? bo ja całkiem całkiem, starsza Magda fantastycznie zaakceptowała małą, Szymek tez nie najgorzej, bywają masakryczne dni ale tak ogolnie to całkiem dobrze sobie radze a ty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumatra1 Re: sumatra! 28.02.08, 23:31 Ja też różnie ale generalnie nie narzekam. U nas jest problem ze średniaczkiem, który się zakochał i chce się ciągle przytulać, a że ma naturę zapaśnika to obawiam sie czym te czułości mogą się skończyć A poza tym to chłopcy mało się siostrą zajmują, chodzą dumni, ze są teraz "braty", nie wiem czemu wcześniej tego nie doceniali... Cieszę się, ze radzisz sobie bo u Ciebie taka maleńka różnica wieku ze mogło być bardzo trudno... U nas jest duuuzo większa więc mam łatwiej. Odpowiedz Link
sumatra1 Re: sumatra! 04.03.08, 09:40 A gdzie Ty sie podziewasz? Cos rzadko można Cię tu spotkać. Odpowiedz Link
magdulichaa Re: sumatra! 04.03.08, 21:26 ostatnio w ogóle mało bywam na forach, bo.....no właśnie.... ciężkie dni były, Mała fiksowała tylko ręce i ręce, Szymek z Magda co chwile się trzaskali ehhh wierzcie mi działo się a poza tym co chwile do lakarza, bo albo szczepienie albo wizyta kontrolna a w piatek Szymek ma zabieg operacyjny usunięcia wodniaka jąderka a ja w strachu Odpowiedz Link