wegielek 21.04.08, 15:02 chustujesz Helene? jak Wam idzie? moze sie spotkamy na wspolnym chustowaniu? moze do 100 pociech zajedziemy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegielek Re: sumatra-chustujesz? 24.04.08, 13:51 gdzie ty? wyjechalas? co z Toba? tesknimy... Odpowiedz Link
sumatra1 Re: sumatra-chustujesz? 29.04.08, 23:37 na codzień nie, bo muszę robic zakupy i wygodniej mi z wózkiem. Po domu czesto. Ale chusta juz parę razy mnie uratowała. Helena była w niej w sadzie, w Gusie i jeszcze w kilku urzedach Odpowiedz Link
sumatra1 Re: sumatra-chustujesz? 04.05.08, 08:08 Kupiłam kółkową. Teraz na nią czekam. Potrzebuje czegoś tak na szybko, bez wielkiego motania się - zeby np. wyskoczyc na chwilę z samochodu i kupic chleb czy costam. No i na sredniaka bo go nóżki czasem bolą jestem bardzo, bardzo ciekawa jak będzie. Kupiłamczerwoną, lnianą od oppamamy. Odpowiedz Link
sumatra1 Spotkanie. 04.05.08, 08:21 O stu pociechach nie doczytałam. Chetnie sie spotkam bo dawno Cie nie widziałam, a o tych pociechach to nie wiem za wiele. Co to? Gdzie to? To sa te spotkania chustowe w sw. Annie? Podaj termin, jak nie mamy jakichs szczepień to chetnie zajedziemy. Tyle, ze raczej nie w tym tygodniu. Chłopcy dopiero pomału wychodza z rota. Odpowiedz Link
wegielek Re: Spotkanie. 04.05.08, 14:33 ojej, mieli rota drugi raz??? biedaku... Sto Pociech jest zamiast sw. Anny. spotkania sie po prostu przeniosly do dominikanow i odbywaja sie w fundacji 100 pociech. kazdy czwartek procz swiat koscielnych. wejscie od 10 do 11. koszt 5 zl. jest herbata, kawa, kanapki z dzemem. fajnie tam jest, polecam aha, i jest ogrod, kt. pewnie uruchomimy wkrotce. Odpowiedz Link