asica74 10.08.04, 21:13 ... to co spotykamy sie? padla propozycja czwartku przyszlego? piszcie co wam pasuje? propozycje na miejsce rowniez mile widziane! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greentea2 Re: frakcja brytyjska... 10.08.04, 21:18 Szybko sie uwinelas. Juz napisalam, ze przyszly czwartek troche mniej mi pasuje, ale dalabym rade. Moze wtorek lub poniedzialek? Zreszta cokolwiek. Odpowiedz Link
asica74 Re: frakcja brytyjska... 10.08.04, 21:26 mi ten czwartek bardzo lezy, ale tez moge sie dostosowac, nie ma problemu. czy mozemy sie spotkac np w royal festival hall? w kafejce? Odpowiedz Link
asia.sthm Re: frakcja brytyjska... 10.08.04, 21:34 jak ja wam zazdroszcze!!!! chlapniemy sobie cos z wami jednoczesnie wirtualnie.. no ja przynajmniej chlapne ))) Odpowiedz Link
asica74 Re: frakcja brytyjska... 10.08.04, 21:53 jak przejdziesz mostem z embankment w strone waterloo to po lewej stronie jest taki ciag budynkow, gdzie odbywaja sie wystawy etc. I jednym z nich jest royal festival hall, jest tam tez kafejka, dosc duza. ja moge wieczorkiem, moze ok 5 lub 6? ale poczekajmy na inne glosy moze co? Odpowiedz Link
toetoe Re: frakcja brytyjska... 11.08.04, 10:32 No to brzmi swietnie. Ja jestem za 6.oo (bo pracuje do 5).... No to jak?? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: ToeToe i Jagienkaa, 10.08.04, 22:39 dzięki za zaproszenie, ja to za bardzo nie mogę, bo mieszkam 2 godzinki pociągiem z Londynu mnie to jedynie pasują weekendy ewentualnie... sorki za zamieszanie! będę z wami myślami PS Zapraszam do Derbyshire Odpowiedz Link
greentea2 Jagienkaa, 11.08.04, 23:44 Przeciez mozemy zorganizowac jakas niedziele, albo dojedziemy do ciebie. Mogloby byc ciekawie. Bedziesz na spotkaniu trzydziestek 11.09? Odpowiedz Link
izabelski Re: frakcja brytyjska... 11.08.04, 00:53 umowcie sie kiedy wam pasuje, to moze do was dolacze z moimi latoroslami, bo do Waterloo mam niecala godzine pociagiem a spacerek nad Tmiza w tamtej okolicy jest jednym z moich ulubionych Odpowiedz Link
toetoe Re: frakcja brytyjska... 11.08.04, 21:06 Przyszly czwartek brzmi ok. Ja tylko mlduje, ze mi odpowiada i wpadne. Tylko chcialabym wiedziec o ktorej ten zlot na Lysej Gorze ?? Odpowiedz Link
greentea2 Re: frakcja brytyjska... 11.08.04, 22:17 Mysle, ze ok 6. Ja troche sie spoznie. Odpowiedz Link
izabelski Re: frakcja brytyjska... 11.08.04, 23:33 czy chcialybyscie sie spotkac 19.08 ? Odpowiedz Link
greentea2 Re: frakcja brytyjska... 11.08.04, 23:41 Tak, to chyba 19.08. Mozesz przyjechac? Odpowiedz Link
izabelski Re: frakcja brytyjska... 12.08.04, 01:01 przyjade z dzieckami a to sie uciesza - chociazby padalo to RFH w cafe mozna cos do picia/jedzenia zakupic a jesli pogoda dopisze to blagam o spacer Odpowiedz Link
toetoe Re: frakcja brytyjska... 12.08.04, 10:31 No to super jestesmy umowione. Jak sie poznamy?? Odpowiedz Link
izabelski Re: frakcja brytyjska... 12.08.04, 10:35 wysle wam moja komorke - ja bede z 2 dzieci 7-dziewczynkaw okularach 5 rozbiegany chlopiec, niestety mojego zdjecia w formie cyfrowej nie mam ale poszukam dzieci musimy sie umowic w konkretnym miejscu, bo wejsc do RFH jest kilka Odpowiedz Link
toetoe Re: frakcja brytyjska... 12.08.04, 10:39 Dokladnie dobry pomysl, tez Wam moge podeslac moj tel. (na gazete). A tak w ogole jestem wysoka brunetka, mam etap chustek na glowie, wiec pewnie i tym razem bede w chustce.. A jak Wy wygladacie?? No i przy ktorym wejsciu... Odpowiedz Link
greentea2 Re: frakcja brytyjska... 12.08.04, 10:49 Super! Jak wczesniej mowilam na pewno sie spoznie, koncze o 6, ale zlapie caba. 15min z pewnoscia wystarczy. Jestem ciemna blondynka, wlosy jakby do ramion, sredniowysoka, szczupla. Zreszta wygladam slowiansko. Nie znam tego miejsca, musicie dokladnie wytlumaczyc. Wysylam wam moj numer. Odpowiedz Link
asica74 Re: frakcja brytyjska... 12.08.04, 14:01 a asice wygladaja tak: wlosy dosc krotkie, chyba jestem wysoka. Na pewno bede miec czerwona jakby tunike narzucona na spodnie. Wyglad tez mam slowiaski.! tez wysylam numer Odpowiedz Link
asica74 mapka rfh 12.08.04, 14:49 www.rfh.org.uk/main/information/general.asp?subpage=southbankmap Odpowiedz Link
toetoe Re: mapka rfh 12.08.04, 18:04 Ale chyba musimy sie jakos dokladniej zlokalizowac... Skoro Grentea pracuje do 6.oo, to umowmy sie moze na 6.30, zeby nie leciala z wywieszonym jezykiem.. ;D Odpowiedz Link
greentea2 Re: mapka rfh 12.08.04, 19:12 Dzieki za troske, ale jestem do tego przyzwyczajona. Jezyk mam wywieszony 24h/doba, inaczej juz nie potrafie. Wplyw Londynu. Odpowiedz Link
toetoe Re: mapka rfh 12.08.04, 19:42 Ja to sie lubie spozniac na spotkania facetem (-ami) . Odpowiedz Link