syswia 06.12.04, 02:32 od netu. Dziewczynki, nie gadajcie za duzo beze mnie!!! Zartuje, zartuje)) I musze sie pochwalic: Swiety Mikolaj przyniosl mi nowy/stary samochod w prezencie Bardzo sie z samochodem polubilismy Piekny granatowy jest ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mulinka Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 02:34 i mam nadzieje, ze z automatyczna skrzynia ))) gratuluje!!!! mysmy tez dzis swietowali Mikolaja dostalam czapeczke, wspanialy spacer nad morzem i ulubione "robaki" buziak Odpowiedz Link
syswia Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 03:27 z automatyczna))) sunie jak po masle)) Odpowiedz Link
frankie36 Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 03:37 Bo automatyczne to maja do siebie ,ze suna jak po masle.W zyciu ni ezamienilabym na standart,po cholere sie meczyc,jak mozna tak przyjemnie.Gratulacje! Odpowiedz Link
tamsin Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 03:16 Gratulacje z takiego swietnego Swietego Mikolaja, dobrego Mikolaja macie w Kanadzie ) ale cos cie czesto odcina od tego netu, pewnie cie ominie 16K bo licznik sie przesuwa wolno w strone nastepnego tysiaczka ) -- Tamsin Odpowiedz Link
kinky5 Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 04:02 a ja jeszcze nie wiem co dostane na Mikolaja- no oprocz tego ze tesciowa znowu mnie wkurzyla na maxa- w skrocie- nie moge w czasie swiat isc do polskiego kosciola na pasterke bo...rodzina musi byc razem...czuwanie nocne? czekanie na Mikolaja? tej kobiecie chyba juz calkiem odwalilo..... Odpowiedz Link
mulinka Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 04:04 robaki - sa w albumie (w przyrodzie - toz to tez przyroda Odpowiedz Link
mulinka Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 04:07 Kinky, skor uznalas, ze ona nie pozwala, no...to jesli teraz pojdziesz, to bedzie konflikt nastepnym razem proponuje Ci, zebys jej nie pytala, tylko ewentualnie (acz naprawde juz nie musisz) poinformowala (!), ze gdzies sie wybierasz jesli bedzie cos mowic, to powiedz z usmiechem (!) - ze Ty nie pytasz, tylko ja informujesz a najlepiej te sprawy omawiac z mezem i niech on to po prostu zaltwi i koniec ale teraz sie juz nie denerwuj nie warto psuc sobie nastroju jeszcze nie jedna pasterka przed Toba buziak Odpowiedz Link
mulinka Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 04:11 a w ogole, to piekne zdjecia robisz ) Odpowiedz Link
myszka888 Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 04:09 Syswia, no- to gratuluje prezenta widac zes grzeczna byla caly rok i zasluzylas na to granatowe cudko Odpowiedz Link
kendo Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 11:18 hmmmmmmmmmmmmm....syswia.... piekny mikolajek.... choc ja bym wolala ze skrzynia biegu, "lubie za cos potrzymac czasami".....))))))))))))))) Odpowiedz Link
syswia Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 17:12 Ja mam za co potrzymac;P a samochod niech po prostu jezdzi)))) Odpowiedz Link
szpulkaa Re: bede odcieta pare dni 06.12.04, 15:52 gratuluje nowego granatowego przyjaciela! niech wam sie darzy!))) Odpowiedz Link
asia.sthm Re: bede odcieta pare dni = horror 06.12.04, 15:56 Syswia jakos wezmiemy na wstrzymanie )) Gratuluje takiego Mikolaja i nie sluchaj Kento. Ona cierpi na "niedotrzymanie". Automaty niech zyja ! Odpowiedz Link
tamsin Re: bede odcieta pare dni = horror 06.12.04, 18:33 Kendo! przez ciebie to bede myslala w samochodzie o "potrzymaniu sobie"!! jak mozna mi takie skojarzenia dawac z rana!! ) Odpowiedz Link