gosia_t 28.07.05, 18:12 No i mam okulary nareszcie cos widze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asica74 Re: Mam okulary 28.07.05, 18:14 oj, to znaczy, ze kurz tez. A co z tym idzie, bedziesz czesciej sprzatac... Odpowiedz Link
ponponka1 przechlapane ;) 28.07.05, 19:08 Gosiu zrob fotke i dawaj do albumu! Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
morsa Re: Mam okulary 28.07.05, 22:34 A ja mam okulary i kiedys widzialam (dobrze). Bylo to jakies 4 miesiace temu. Pora zamowic czas u optyka. Widze, ale niewyraznie...... Odpowiedz Link
triskell Re: Mam okulary 29.07.05, 09:30 Gosiu, też jestem ciekawa zdjęć. Ja teoretycznie powinnam nosić (słabe), ale nie noszę . Odpowiedz Link
jan.kran Re: Mam okulary 29.07.05, 15:55 Ja mam dwie pary. Jedne ulubione a drugie po to żeby_znaleźć_te _ulubione. Mam ponad minus siedem ,więc może to troche tłumaczy sytuację)) Mam super szkła , bardzo drogie i bardzo cienkie oraz lekkie oprawki. Tak że nie jest najgorzej. Ale ciągle myślę o operacji laserowej. Szkła kontaktowe mi nie podchodzą. Jakieś doświadzczenia ? Kran Krótkowzroczny)) Odpowiedz Link
tiffany7 Re: Mam okulary 29.07.05, 17:34 Tez sie zastanawiam nad laserem. Cztery oczy nosze od ponad 15 lat i... sie troche juz znudzilam, tym bardziej, ze wada postepuje (mam +, ale noszze non stop, taka przypadlosc( Odpowiedz Link
triskell Re: Mam okulary 30.07.05, 00:03 jan.kran napisała: > Ale ciągle myślę o operacji laserowej. > Szkła kontaktowe mi nie podchodzą. > Jakieś doświadzczenia ? Kraniku, doświadczeń własnych nie mam, ale znam parę osób, które miały operacje laserową i wszystkie bardzo były zadowolone z efektów. A mnie już od wielu lat kuszą jakieś kolorowe szkła kontaktowe, ze szczególnym naciskiem na fiołkowe, ale jakoś zawsze potrzebne są pieniądze na coś pilniejszego . Odpowiedz Link