kociaszek 05.08.05, 09:56 ...zgodnie ze stopniowaniem: balagan-burdel-kobieca torebka ciekawa jestem co w swoich macie? moze byc plecaczek rownie dobrze... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia_t Re: torebka... 05.08.05, 10:15 Ja mam w tej chwili mnostwo dlugopisow, papierkow, roznne kosmetyki pokupowiane wlasnie w Polsce, 2 portfele, 2 komorki. Ale cale szczescie kupilam nowa torebke i bede mola zrobic porzadek w starej. Odpowiedz Link
ponponka1 Re: torebka... 05.08.05, 10:17 Obecnie....maly plecak a w nim: mozna guma ....heheheeeeeee (detka), zestaw kluczy do roweru, zapiecie, portmonetka, klucze do domu, komorka, sztyft do ust, krem z filtrem na twarz (60!). Wszystko w nieladzie i zawsze wymaga szukania..... Poza sezonem rowerowym totalny balagan a w nim: komorka, klucze, portmonetka, maly notatnik z kalendarzykiem, sztyft do ust, kwitki (wydruki z bankomatu, rachunki z kasy), dlugopis, chusteczki higieniczne, jakis cukierek w papierku lub dwa, czasami paczka gumy do zucia.... Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
triskell Re: torebka... 05.08.05, 10:23 Torebka płócienna na ramię, fioletowa (wolę nosić, ale nie nadaje się na rower). W środku w tej chwili: materiały artystyczne, które miałam 2 dni temu ze sobą (i jeszcze nie wyjęłam), dezodorant, guma do żucia, sztyft do ust (bardzo szybko pierzchną mi usta), chusteczki higieniczne, chusteczki do przecierania okularów (przeciwsłonecznych), pióro, 2 żelopisy, długopis, zegarek w specjalnej dla niego kieszonce (nie mogę nosić na ręku, bo wszystkie się na mnie psują, ten jest na łańcuszku i ma kształt sowy), ibuprofen, notes z adresami, instrukcja obsługi aparatu fotograficznego. Plecaczek czarny (noszony na rower, w tym dzisiaj, a więc używany bardziej niedawno, niż torebka): portmonetka, chusteczki higieniczne, sztyft do ust, baterie do discmana na zmianę, lakier do paznokci (??? - nie wiedziałam, ze tam jest), guma do żucia, pełno jakichś kwitów, biletów i rachunków, butelka po wodzie mineralnej... o, etui na okulary przeciwsłoneczne, a tak go szukałam Odpowiedz Link
kociaszek Re: torebka... 05.08.05, 10:59 dzisiaj...duza jeansowa w ksztalcie owalnego jaja...Miesci sie tam pol domu...tylko znalezc cokolwiek: klucze od domu i od lasu (czyli od laboratorium), osobno w zew kieszonce na suwak magnetyczny bilet miesieczny, potem w wielkim balaganie: klucz USB, okulary, etui do nich, kosmetyczka...a w niej: bezbrawny blyszczyk, bezbarwna pomadka bardzo tlusta, maly krem do rak, przeciwbolowe tabsy i aspiryna, glukardiamid, nici i igla, tampon i inne higieniczne niezbedne rzeczy od wszelkiego przypadku, chusteczki zwykle, chusteczki mokre (jednorazowki), hahaha sprasowana kostka czerwonego junanu (czyli puher) super zaraz sobie zaparze, plaster, korektor, karteluszka z dobowym wyliczeniem zapotrzebowania kalorycznego jak i ilosci bialka/tluszczy/weglowodanow jakie moge spozywac......smieszne, bo ta kosmetyczka jest malutka...poza tym walaja sie rachunki np wczorajszy z urodzinowej kolacji mojego M, cala masa kartek na ktorych zapisuje co kiedy zjadlam i ile btw w tym bylo i ksiazka dla uczacych sie jez fr, taki skrocony, uproszczony bryk "Les trois mousquetaires"...ale bajzel... Odpowiedz Link
anjes Re: torebka... 05.08.05, 13:25 pomaranczowa, zamszowa, ogromniasta, moja ukochana.. co w niej? jezu, nie wiem!! ide sprawdzic.. no to mam: perfumy, gumka do wlosow, portfel, zel do wlosow(?!), pilniczek do paznokci, lakier(tez do paznokci), dlugopisy, kartki, bilety i wszelkiego rodzaju smieci, blyszczyk do ust (moj kochany, tu sie ukryles!),mo, nastepny blyszczyk, slowka hiszpanskie do nauki, polamany wachlarzyk... a idzcie w cholere! sam syf ;P Odpowiedz Link
beetaa Re: torebka... 05.08.05, 13:39 hihi musze sprawdzic ostatnio maly czerwony plecaczek wypchany do niemozliwosci... a wiec: zovirax,rennie, jakies tiktaki, szminka 1, korektor leczniczy vichy, perfumy,malutki krem do rak, ooo pomadka ochronna (a wszedzie jej szukalam), krople do oczu, puder w kamieniu, olowek, dlugopis, chusteczki higieniczne 3 paczki (???), chusteczki wilgotne, pilniczek, papierki, kwitki, drobne, drewniany patyczek po lodzie, ooo znowu perfumy, szminka 2, szminka 3, dlugopis, etui z okularami przeciwslonecznymi, portfel, klucze, o jeszcze paczka chusteczek, tampon... hmmm niezly balagan a teraz wrzuce wszystko z powrotem w kolejnosci: zovirax,rennie, jakies tiktaki .... Odpowiedz Link
jan.kran Re: torebka... 05.08.05, 13:57 Jaki praktyczny wątek))) Ileż to różnych rzeczy odkryłyście w ramach wywalenia zawartości torebki - plecaka... Ja w porównaniu z Wami mam super mało w torebce. Portfel , komórka , kilka pisaków , ibubrofen , lista moich podopiecznych , papierosy , kilka zapalniczek , perfumy , książka , dwa bardzo ważne kalendarze , cienka bluzka , krem , woda malinowa , sporo rękawiczek jednorazowych , szczoteczka do zębów i pasta ,dezodorant , ładowarka do komórki ,kilka CD. I moja ukochana laleczka na zmartwienia czyli Troskanka jakJ ą Młodzież nazwała. To jest basic. Czasem bywa wiecej... Kran. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: torebka... 05.08.05, 15:00 moja aktualnie noszona czarna na dlugich uszach portfel, zapalniczka, okulary sloneczne plus etui, papierosy, apap 3 tabletki, dwie szminki, puderniczka z lusterkiem, chusteczki higieniczne, klucze do domu, klucze od samochodu, pelno papierkow, kwitkow itd, pedzelek do malowania *decoupage, 3 dlugopisy, komorka, 3 waciki kosmetyczne, perfumy, aparat fotograficzny Odpowiedz Link
tamsin Re: torebka... 05.08.05, 15:37 ja zmnielam swoja torebke z czarnej wielkiej torby na o polowe mniejsza, i na dodatek czerwona. Pasuje mi w tym lecie do wszystkiego ) a w niej mam wiecej kieszonek, wiec latwiej sie zorganizowac. Moja portmonetka to jest tragedia, bo wypachana roznymi swistkami, papierkami z banku, znaczkami pocztowymi, zdjeciami, no i to dziadostwo zajmuje mi najwiecej miejsca..oprocz tego mam ksiazeczke czekowo, telefon, tabletki, pudelko curkierkow mietowych, okulary przeciwsloneczne, pare kuponow do sklepow, skladana szczotke do wlosow, pare pomadek do ust, no i trzy rachunki do zaplacenia ) Odpowiedz Link
tiffany7 Re: torebka... 05.08.05, 16:34 No to teraz moja kolej. Dzis w mojej turkusowo-plociennej mam: komorke, paczka chusteczek, syrop na kaszel od znajomej dla znajomego, portfel (o matko, ale tam burdel), dalej, list z biblioteki - odp. na moja skarge, travelka, kartki z telefonami do potencjalnych przyszlych wspolokatorow, urywek z gazety z adresami gdzie mozna kupic produkty Vichy w LDN (nareszcie, hurra), tampon, korektor, dlugopis, mietowki, stare chusteczki (brrr..), drobniaki i... rozaniec w calym tym syfie Odpowiedz Link
kasiasmom Re: torebka... 05.08.05, 18:23 W mojej dyzurnej, czarnej skorzanej torebce jest dzis: portfel (forsa, znaczki pocztowe, karty, prawo jazdy, zeszloroczny kalendarzyk Ligi Samochodowej Najswietszego Serca (?!), kwitki; magnetyczny klucz do biura, dlugopis, notes z telefonami i adresami, grzebien, jogurt, dlugopis, male etui do manikiuru, ostatni kwitek z wyplaty, mokre chusteczki; a w zewnetrznej kieszonce kalkulatorek, klucze i paszport (niestety codzien dojezdzam do pracy przez granice). Aaaa, to jeszcze nie koniec - do tego jest jeszcze torba czarna, plocienna z lunchem, czasopismem, kosmetyczka, butami do biura na zmiane, butelka z woda... Ale przynajmniej raz an tydzien staram sie robic w obu porzadki Odpowiedz Link
mon101 Re: torebka... 05.08.05, 20:51 Oj, az musialam pojsc i pzyniesc, bo sama nie wiem. Choc zawartosc moze dosc nietypowa (czytaj zmniejszona) bo wczoraj wrocilam z Polski. No ale juz wyjelam rzeczy podrozne, typ paszporty. A wiec, co tu mamy? okulary, okulary sloneczne,komorka, klucze od domu,tabletki od bolu glowy, bilet miesieczny, kluczyki od samochodu,pojemnik metalowy na karty kredytowe i inne plastykowe, porfel z kupa kwitow i ogolnym balaganem, puder brazujacy Terracota i do niego duzy pedzel, 3 (nawet nie wiedzialam) blyszczki do ust, wypchany do granic mozliwosci roznymi papierami Filofax, parasolka. Zwykle mam jeszcze jakas ksiazke do czytania w metrze. Jak to sie wszzystko miesci???? Ciagle czegos szukam w tej przepastnej torebce i wpadam w panike, ze zgubilam. DLACZEGO WSZYSTKO ZAWSZE JEST NA DNIE????? Odpowiedz Link
neeki Re: torebka... 05.08.05, 21:40 ja mam duza torbe z gapa a w neij totalnie wszystko lacznie z jakims polamanym batonikiem muesli mam kosmetyczke, pedzel do pudru, portfel,klucze ( ktorych nigdy nie moge znalezc co mnie doprowadza do rozpaczy ), tone rachunkow ze sklepu, jakies payslipy,stare listy, grzebien . a do torby mam przyczepiony znaczek PDSA Odpowiedz Link
monhann2 Re: torebka... 05.08.05, 22:18 Ale super temat, moze przy okazji czas na porzadki w torebce??? Choc ja przekladam wlasciwie co pare dni, bo mam ich duzo, do roznych butow i kolorow. Ale wszystkie smiecie zwykle rano w pospiechu wedruja z jednej do drugiej, bo nie ma czasu na sortowanie, hi hi A wiec: kalendarzyk z telefonami, wielgasny porfel, gdzie jest wszystko, zdjecia rodzinne, karty kredytowe, bankowe, rachunki ze sklepow, karta biblioteczna, numer SIN, Air miles, prawko, karta wozu, malo gotowki, bo uzywam kart, poza portfelem - chusteczki higieniczne, szminka, male perfumki, dlugopis, blyszczyk, zapasowe klucze do samochodu, odswiezacz do buzi, komorka, ksiazeczka czekowa (?), zapasowa....podpaska to go. To wszystko. Odpowiedz Link
asia9111 Re: torebka... 05.08.05, 23:03 j atez zmieniam do koloru butow, i tez przekladam ten balagan z jednej w druga rano w pospiechu-i wg. stanu na TERAZ znalazlam tam: ksiazeczke czekowa, swistki z pralni chemicznej, kalendarzo-adresowy notes, okulary sloneczne w etui, etui z piorami, portfel, swistki z bankomatu, kosmetyczka, komorka, perfumy, husteczki higieniczne i mietuski. A potem sie wszyscy dziwia dlaczego ja nosze kilogramy... Odpowiedz Link
tamsin Re: torebka... 06.08.05, 01:02 tak czytam Asia co ty masz w swojej torebce i przypomnialo mi sie, ze ja pranie mialam pralni odebra 3 tygodnie temu!! cholera jasna ten swistek mi sie tak w kacik wcisnal i zapomnialam o tym calym majdanie co w pocie czola zaciagalam do chinczykow )) Odpowiedz Link
asia9111 Re: torebka... 06.08.05, 01:37 he, he ja sie nie przyznalam na kiedy to bylo to odebrania-na 29 czerwca Odpowiedz Link
monhann2 Re: torebka... 06.08.05, 01:53 przez te nasze wyliczanki co kto ma, rozne rzeczy przy okazji wychodza na jaw, co kto zapomnial, cos ktos przy okazji znalazl, skarby przecie tam nosimy, no nie? Odpowiedz Link
asia9111 Re: torebka... 06.08.05, 02:19 bardzo uzyteczne, zgadzam sie! no, i do wysprzatania tego balaganu mobilizuje, bo wirtualny wstyd po prostu! Odpowiedz Link
tamsin Re: torebka... 06.08.05, 05:25 ja zdecydowanie odbieram jutro moje ciuch z pralni! przynajmniej jednego kwitka w torebce sie pozbede Odpowiedz Link
myszka888 Re: torebka... 06.08.05, 04:59 U mnie czasem jest plecak, ale czesciej torebka. Zwykle zawartosc jest ta sama (przekladam wszystko za kazda zmiana). Zawsze mam ze soba: portfel, husteczki hig., komorke, pocket pc, liste kontaktowa z mojej pracy (pionki i bosy i jeszcze wyzsze bosy i wszelkie instytucje, ktore ew. trzeba powiadomic w razie W), dwa sztyfty do ust (jeden pozostawia lekki odcien czerwieni na ustach), okulary przeciwsloneczne, puder w kam., jakies mietuski, krem do rak, czesto- butelka wody, czesto- jakas ksiazka (obecnie "Blaszany Bebenek"). To by chyba bylo na tyle ) Odpowiedz Link
st0krotka Re: torebka... 06.08.05, 23:14 jako ze mieszkam w londynie, w torebce zawsze nosze parasolke. taka malutka, zeby mi nie ciazyla, bo staram sie nosic w torebce jak najmiej przedmiotow, zeby nie byla ciezka. Odpowiedz Link
marjanna1 Re: torebka... 07.08.05, 11:01 No to ja jakas nietypowa jestem. Ja nie lubie zbednych rzeczy w torebce. Wiec w mojej zawsze porfel, klucze, komorka, okulary przeciwsloneczne, gumy do zucia i cos do smarowania ust. A no i oczywiscie ze wzgledu na to, ze mieszkam w Amsterdamie, gdzie pogoda bardziej angielska niz w Anglii, to lekki maly parasol. Odpowiedz Link
rita78 Re: torebka... 08.08.05, 10:59 Ale super watek- ubawilam sieNo to teraz ja: moje torebki to raczej torby- wymiarow conajmniej segregatora A4. Obecna bezowa - sportowa z niezliczona iloscia kieszonek...sama jestem ciekawa wiec uwaga: kieszen główna- wielgachny portfel a w nim tysiace paragonów i wyciagów z banku, zdjecie corki, karty, drobniaki, dlugopis ( w portfelu?) dalej mamy notes ktory juz sie nie domyka bo mam w nim kupe kartek z jakimis notatkami, ksiazeczki zdrowia ( kiedy ja bylam u lekarza?), kilka listow i rachunkow, zdjecia, plyte cd z jakims programem, dyskietke, 5 tatuazy z danonków, 2 naklejki z napisam " dzielny pacjent", cytryna (?), podpaska, skarpetki ( czyste) zagladam dalej:etui na okulary sloneczne ( puste), ulotka z banku, 18 groszy, sreberko od papierosów... kieszen mniejsza :jeszcze jedno sreberko i folia, papierek po milky way, frotka w zielonym odblaskowym kolorze ( corki), ołówek( złamany), mała kieszonka 1: znowu folia od papierosów, 1 tic tac ( jedna sztuka, długopis, 4 zapalniczki, mała kieszonka 2: małe perfumy i szminka ( nawet nie wiedzialam ze je tu mam) mała kieszonka 3: 3 złote i 6 kostek do gitary akustycznej ( kupilam mezowi jakies pol roku temu) kieszen tylna: nic ...chwila chwila- mam tam dziure w podszewce a pod dziura znalazłam : o rany !!! cały baton KitKat (tego to sie tu w ogole nie spodziewałam) mniam zaraz sobie zjem, kolejne sreberko... kieszen mała 4: komorka i 2 zapalniczki, zgieta koperta z naklejkami( jakies 30 naklejek) kieszen mala 5: klucze od domu, od piwnicy, od auta i od mieszkania mojej mamy, papierosy i 2 zapalniczki, ... Jezu straszny bałagan mam, a ile zapalniczek znalazłam i batona zazwyczaj w torbie znajduje sie jeszcze segregator z dokumentacja moich pacjentow, ze dwie ksiazki, kilka dlugopisow i mase cd na zajecia, ale teraz mam wolne wiec nie nosze. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: torebka... 08.08.05, 12:26 Rita, batona znalazlas w nagrode za dobre sprawowanie, nalezal ci sie za te zbierane papierosowe folie a nie zasmiecanie otoczenia. Brawo !! Masz medal za ochrone srodowiska i drugi, honorowy za bajzel w torbie. ))) Odpowiedz Link
kociaszek Re: torebka... 08.08.05, 16:26 moj notes z numerami telefonow wygloda obrzydliwie...otluszczony, wymiety, liczba luznych karteluszek siega zenitu... raz na jakis czas przepisuje notesik, ale ostatnio nie moge znalezc odpowiednio malego... w portfelu znalazlam luski z karpia z wigilijnej wieczerzy, maja byc ponoc na pieniadz...w portfelu owym oprocz lusek, kart, bardzo drobnego bilonu, rachunkow, rozkladu jazdy, kopii paszportu, kart telefonicznej nie znajduje sie nic innego i jak widzicie najmniej pieniedzy... Odpowiedz Link
monhann2 Re: torebka... 08.08.05, 17:15 OMG, Rita a kto to wszystko tacha za Toba?? ))) Odpowiedz Link
rita78 Re: torebka... 08.08.05, 17:30 ja sama tacham czasem jeszcze do torby zakupy laduje, a w zimie to i klapeczki zmienno do pracy nosze nie potrafilabym z mała torebeczka....jedyne kryterium przy zakupie nowej to wymiar A4 coby ten segregator wszedł Odpowiedz Link
rita78 Re: torebka... 08.08.05, 18:30 dziewczyny pozwoliłam sobie temacik podkrasc na forum Mieszkam w Holandii...mam nadzieje ze sie nie gniewacie ale strasznie mnie interesuje co tez moje dziewczyny maja w torbach jesli temat zastrzezony to skasuje... Odpowiedz Link
kociaszek Re: torebka... 08.08.05, 19:57 podkradnij, nie zastrzegalam tematu...a wydaje sie byc fantastyczny!!! Odpowiedz Link
kotorybka Re: torebka... 08.08.05, 19:12 W porównaniu do Waszych torebek to ja chyba wór noszę Jest w nim mój laptop, portwel, kilka opakowań gum, zawsze coś do smarowania ust (typu lipbalm, mam poważne uzależnienie), dwa pęki kluczy (jeden domowy, drugi do pracy), butelka z wodą, paczka chusteczek, kilkanaście długopisów, a w małej kieszonce mój skarbek iPod Mini, od kilku dni w potrzebie doładowania baterii... Acha, muszę dodać wiele "ważnych" dokumentów które od miesięcy także tam się walają... Waży to sporo, a jednak codziennie wszystko taszczę pieszo do pracy... ******* Mam już 10 miesięcy! Odpowiedz Link
goonia Re: torebka... 11.08.05, 22:37 staram sie wywalac co nie potrzebne, a wogole to nosze 2: torebke raczej wieksza niz mniejsza i torbe. W torebce mam:plastry opatrunkowe, chusteczki, waciki nasaczone alkoholem, podpaske, o troche drobnych nawet znalazlam, 2 kpl. kluczy, 2 dlugopisy, kluczyki do samochodu, znaczki, troche wizytowek luzem, portfel wypchany do granic mozliwosci wyciagami z banku, okulary w etui, kalendarzyk, notes - ma 10 lat i 6 zapisanych kartek, za to z 50 karteluszkow wlozonych luzem z waznymi zapiskami, krem do rak, zapalniczka(?) - nie pale, odswiezacz do ust, spinacze do papieru luzem, miarka 1m, elektroniczny notatnik, szminka, kupony z toto lotka i troche roznych kartek i karteuszek. W wielkiej torbie poza zarciem nosze ksiazke lub dwie, 2 gazety, rachunki do zaplacenia i zaplacone, ksiazeczke czekowa, korespondencje w roznych ilosciach, lekarstwa rozmaite potrzebne lub tez nie, folder z papierami pt. sprawy do zalatwienia. Rozdzial nastapil ze wzgledu na ciezar, wielka zwykle jest ze mna w drodze do i z pracy. Pozostale wyjscia z torebka mniejsza. Odpowiedz Link
triskell Re: torebka... 11.08.05, 22:40 goonia napisała: > waciki nasaczone alkoholem, To tak na wypadek, gdyby pragnienie przycisnęło? Trinia-alkoholinia musiała zapytać Odpowiedz Link
asica74 Re: torebka... 12.08.05, 01:06 gooniu, witam na forum, i od razu pytam: gdzie sie podzial w twojej torebce spiwor??? Bo wszytsko inne juz masz! Odpowiedz Link
asica74 Re: torebka... 12.08.05, 01:30 > Waży to sporo, a jednak codziennie wszystko taszczę pieszo do pracy... rozumiem, uprawiasz zawodowe noszenie ciezarow? ja w mojej torebce mam niewiele, czesciej zreszta jest to moj chyba juz 13 letni plecak-dziadulek, z ktorego sie smieja moi znajomi, ze on niby taki brzydki i stary (ale co oni wiedza, skoro patrza oczami a nie sercem ). Najczesciej mam w nim tylko to co mi trzeba na dany dzien: komorka, notes, pare dlugopisow, portfel, plyn do soczewek, butelka wody mineralnej, klucze i kurta od deszczu. Odpowiedz Link
mon101 Re: torebka... 12.08.05, 15:41 Biedne te nasze kregoslupy! Wyglada na to, ze niedlugo wszystkie bedziemy musialy zmawiac wizyty u rehabilitantow. A moze wspolny wypad do Buska??? Odpowiedz Link
asica74 Re: torebka... 12.08.05, 15:48 hmmmm.... a co ma do torby Byly Premier Busek? zartuje... takie zarty, to z niewyspania... Odpowiedz Link
rita78 Re: torebka... 12.08.05, 17:28 no ja juz swoj kregoslup na wszelki wypadek zoperowalam w maju Odpowiedz Link
goonia Re: torebka... 12.08.05, 17:51 mam wymowke zeby na masaz pojsc a waciki to do kompletu z plastrami w razie wypadku, a czy to bedzie do wewnetrznego czy zewnetrznego uzytku to sie obaczy, wszak trzeba byc przygotowanym na kazda okolicznosc. Odpowiedz Link
mon101 Re: torebka... 20.08.05, 17:08 Hm, mialam na mysli raczej uzdrowisko Busko Zdroj. Busek moglby za nami nosic te torby.... Odpowiedz Link
yatzekalexander Re: torebka... 13.08.05, 17:38 teraz biala, nowa kupilam troche za pozno na lato, ale za to byla tania i nie moglam sie oprzec, podnioslam i nawet ciezka... Burdel gwarantowany kartka z lista pacjentow-bardzo wazna, bo mialam wiecej przyjec i pracodawca musi mi doplacic-oby nie zginela do poniedzialku Portfel-uff jest czarny-musze zmienic-jak to mozna taki miec z biala torebka- jaki kolor-poradzcie-za duzo drobnych-dlatego ta torba taka ciezka Rachunek z Ross-chyba planowalam cos zwrocic...ale nie pamietam... do kosza nastepny rachunek-z costco-do kosza papierek z ATM-do kosza swistek od loterii z 9/04-nawet jak bym wygrala to zapuzno-nie bede sprawdzac.., lista na zakupy $1, $10-do portfela szminka-kupiona w Marshall's bo fajnie wygladala-tony&tina-ktos zna to firme? karteczka z przepisem z gazety na ziemiaczany kociolek-moze jeszcze zatrzymam i poczekam zeby mnie natchnelo do gotowania klucze ID maly notes-probuje zrozumiec gdzie wywalam pieniadze oj moze teraz przejzyjmy swoje szafy, tam tez porzadek potrzebny pozdrawiam was lubie to forum odrazu mi sie humor poprawil i taka przyjemna energia bije od komputera zapraszam do VA Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: torebka... 16.08.05, 13:10 no to ja juz nie poraze zawartoscia swojej torebki, wobec przedmowczyn odpadam w przedbiegach za to torbe mam fajna... turkusowoniebieska, na ramie, ze Snoopy'm a co tam. w srodku komorka, klucze, portfel (wypchany w srodku kwitkami i kartami i biletem miesiecznym), kosmetyczka (z lusterkiem, pesetka, szmatka do okularow, miniaturkami sun-blockerow, bibulkami do matowienia buzi, i kroplami do oczu ktore uzywalam nie pamietam kiedy...), perfumy, husteczki, spinka do wlosow, gazeta dla dziadka (musze codziennie rano brac dla niego bo inaczej jest nieszczesliwy), ksiazka, gumy do zucia, balsam do ust, zeszyt do pisania afirmacji i futrzany organizer ktory lapie siersc na siebie nie wiadomo skad a w srodek organizera nie wnikam Odpowiedz Link