ponponka1 20.08.05, 08:03 Naj.... piesswiata Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponponka1 Wiecej zdjec psiej gwiazdy 20.08.05, 08:05 www.heaven666.org/galleries/ugliest-dog.php Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
asica74 Re: Wiecej zdjec psiej gwiazdy 20.08.05, 12:36 zakochala, sie od pierwszego wejrzenia! Ponponka, nigdy ci tego nie zapomne! Odpowiedz Link
asia9111 Re: Wiecej zdjec psiej gwiazdy 20.08.05, 14:16 zawiodlam sie. Myslalam, ze pewnie jakies piekne pony bedziesz wystawiac-moja ukochana wystawa w Sopocie chyba wlasnie w ten weekend...Nigdy wiecej takich chorych mutantow...bo jestem jeszcze przed sniadaniem Odpowiedz Link
cuciolo Re: Wiecej zdjec psiej gwiazdy 20.08.05, 14:27 w mysl powiedzenia: rozne sa gusta jeden lubi piersi drugi woli usta moze toooooo sie podoba, mi przywiodlo na mysl ......aliens z sigourney weaver Odpowiedz Link
ponponka1 Re: Wiecej zdjec psiej gwiazdy 20.08.05, 21:47 cuciolo napisała: mi przywiodlo na mysl ......aliens z sigourney weaver Mi tez i dlatego go tu podlaczylam Pewnie jego psia mama ogladala "Alien" i sie zapatrzyla....;-P Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Psy sa piekne? 20.08.05, 17:02 faktycznie piekne ......zemdlilo mnie )))) Odpowiedz Link
bietka1 Re: Psy sa piekne? 20.08.05, 21:04 O co wlasciwie chodzi z tym psem? Informacja obiegla caly swiat... hmmm Czytalam, ze taki brzydki, a jego pani go uwielbia. I tyle? Odpowiedz Link
ponponka1 Re: Psy sa piekne? 20.08.05, 21:44 bietka1 napisała: > O co wlasciwie chodzi z tym psem? > Informacja obiegla caly swiat... hmmm > Czytalam, ze taki brzydki, a jego pani go uwielbia. I tyle? Trzeci rok z rzedu wygral w konkursie na najbrzydszego psa swiata....szkoda tylko, ze zdrowko u niego nie tegie i moze czwartego pucharu nie doczekac . Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
triskell Re: Psy sa piekne? 20.08.05, 22:44 Z tego co widzę na tej stronie po angielsku (nawiasem mówiąc, dlaczego na górze i dole strony napisane jest "meet hot girls in Olympia"? czy każdy z Was widzi tam swoje miasto? czy też to właśnie Olympia słynie z hot girls? to coś w rodzaju źródeł termalnych? do ogrzewania to służy?), część "urody" tego psa jest wynikiem problemów zdrowotnych. Ale część (chociażby te nie skracane od wieków pazury) ewidentnie została psu "zafundowana" przez właścicielkę. I to jest przykre, szkoda mi zwierzaka. Odpowiedz Link
ulkaa Re: Psy sa piekne? 20.08.05, 23:26 Triskell , chyba kazdemu ukazuje sie jego miasto . U mnie ukazala sie nazwa mojego miasta - a nie Olympia. lepiej na to nie klikac. Ja kliknelam, no , no ... Odpowiedz Link
ponponka1 Re: Psy sa piekne? 21.08.05, 08:32 Tez kliknelam i pokazalo mi sie Brodno i Tragowek Cmok (jaki smok?) Odpowiedz Link
alltid_ung Re: Psy sa piekne? 21.08.05, 10:55 i ja widze moje miasto.....ale nie klikalam Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Psy sa piekne? 21.08.05, 11:01 Moja dzielnica tez sie pokazala i ja niestety nie umialam sie pohamowac. Zadnej sasiadki nie rozpoznalam .... Odpowiedz Link
tamsin Re: Psy sa piekne? 20.08.05, 23:41 troche ten psiak przypominal mi Anakin ze Star Wars, zaraz jak go troche przypalilo po walce z Obi-Wan Kanobi, ten piesek powinien tez przywdziac taki czarny mundurek abysmy nie musialy go ogladac "au naturel" Odpowiedz Link
melba_piszczykowa Re: Psy sa piekne? 22.08.05, 13:40 moja pierwsza mysl to bylo ze biednemu pieskowi cos dolega... no widze ze sie bardzo nie mylilam. no dziwne to wszystko dziwne... chociaz i troche smutne Odpowiedz Link
majenkir Re: Psy sa piekne? 22.08.05, 14:11 O rany! bidulek faktycznie wyglada gorzej niz rok temu . I do tego ta zacma : (((. Odpowiedz Link