kociaszek 09.05.06, 22:36 wlasnie u nas jej, sielski spokoj. Kaszanka. Prasowanie. Niby duza dziewczynka juz jestem, ale taka Mama to jest fajny wynalazek. Podaduszyc mozna, posmiac sie, gotowac razem. Jest inaczej... Taki spokoj... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamsin Re: Mama 09.05.06, 22:38 a co na to Nocny Lot? czasami wysluchanie dwoch stron medalu jest bardzo pomocne ) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Mama 09.05.06, 23:31 To ja sie pochwale,ze moja przyjezdza w sobaote!, na caly tydzien) A w Belgii dzien matki obchodzimy 14 maja, wiec w tym roku bedziemy swietowac razem) Odpowiedz Link
babiana Re: Mama 10.05.06, 13:59 Ja tez wam zazdroszcze z ta roznica, ze moja mama (wojujaca feministka)to niestety spokoju nie wnosi.Ktos z moich znajomych tak ja okreslil: wpadnie jak wicher, zakreci sie i kominem wyleci.Wszyscy jej wyjazd przyjmujemy z wielka ulga, a potem tesknimy.I tak od lat i oby jak njdluzej trwalo. Odpowiedz Link
kociaszek Re: Mama 10.05.06, 17:44 Nocny wsuwa kaszanke i inne przysmaki i promienieje - albo tak udaje swietnie!!! Poza tym Mama z tych, co swoimi sciezkami chadza. Jak sa sami w domu (Nocny i Mama) to nie wchodza sobie w droge!!! Odpowiedz Link
jan.kran Re: Mama 10.05.06, 17:50 Mama wybrała właściwą metodę. Przez żoładek do serca) Nocnemu jak każdemu facetowi na widok jedzonka robią sie maślane oczka:pppp Cmok Odpowiedz Link
babiana Re: Mama 10.05.06, 21:49 Moja z kolei wyrzucila Mojemu ponad kilogram parmigiano reggiano do smieci.Szukam i szukam w koncu zapytalam. Mama na to no przeciez wyrzucilam i nie rozumie jak mozna tak smierdzacy ser jesc. Przyjal to ze stoickim spokojem pomimo, ze przyjaciel mu przywiozl z samego Reggio Emilia. Odpowiedz Link
tamsin Re: Mama 11.05.06, 23:57 nie dosc, ze kaszanka juz byla to na dodatek racuchy drozdzowe!! ide zjesc jakiegos ochlapa z lodowki, bo kaszanki mi sie okropnie zachcialo. Odpowiedz Link
gherarddottir Re: Mama 13.05.06, 00:07 A moj mama przyjedzie do nas tego lata )) Beda pierogi, drozdzowe, kompocik z rabarbaru ech nie moge sie doczekac)) Odpowiedz Link
moni-bel Re: Mama 13.05.06, 21:58 A u mnie po niedzieli bedzie zrobiony taki prawdziwy bigos, z suszonymi prawdziwkami i sliwkami) mniam, mniam Odpowiedz Link
monivk dzien matki! 14.05.06, 11:24 wszystkiego najlepszego mamusie wszystkich swiatow!!! Odpowiedz Link
blaubeeree Re: dzien matki! 14.05.06, 11:35 Do zyczen dopisuje sie i ja Saaaaaamych slonecznych chwil) Odpowiedz Link
sylwek07 a dzis w USA jest Dzien Matki . 14.05.06, 14:51 stockholm.usembassy.gov/Holidays/celebrate/mothers.html a to troche historii Odpowiedz Link