asica74 05.11.08, 00:17 Przejelam sie i juz rece sciskam i pytam: kto wygra? Obama czy Obama? Czy jak jutro obudze sie rano, to swiat stanie sie lepszy??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia.sthm Re: Amerykanki - glosowalyscie? 05.11.08, 00:40 Kibicujemy, chociazby i przez sen. Lece ogladac. Niech no Tamsin tylko potem liczenia glosow dopilnuje, bo cholera ,liczyc to oni tam nie potrafia bez kartki i olowka. Odpowiedz Link
tamsin Re: Amerykanki - glosowalyscie? 05.11.08, 03:38 dostalam na glosowaniu flamaster i zakreslilam kolko, najladniej jak tylko moglam pewnie bedziecie wiedziec na sto procent szybciej niz ja, chociaz chyba zludzen nie ma bo Obama wygrywa nawet te stany co uprzednio glosowaly na republikanow. Jutro w dalszym ciagu Bush bedzie prezydentem, ale to juz jego ostatnie podrygi!! Odpowiedz Link
sylwek07 Re: Amerykanki - glosowalyscie? 05.11.08, 07:41 zawsze czlowiek ma nadzieje na lepszy swiat ale czy bedzie On lepszy nie zalezy od politykow a od szarych osob i tych ktorych mijamy kolo siebie i mam nadzieje ze takich dobrych osob bedzie jak najwiecej na tym swiecie Odpowiedz Link
jan.kran Re: Amerykanki - glosowalyscie? 05.11.08, 08:55 YeeeeeeS!!!! Świat moze nie będzie lepszy ale będzie inny i to świetnie. Moja amerykańska przyjaciólka głosowała i to wbrew własnym interesom bo jet idealnym wyborcą republikańskim z powodu kasy jaką posiada. Ale machnęła ręka na ekonomię i poszła za glosem serca )))) Odpowiedz Link
asica74 Re: Amerykanki - glosowalyscie? 05.11.08, 15:09 Ha, zludzenia republikanow poszly sobie w las. Apropo: uk.youtube.com/watch?v=KxzCgBcv3iU&NR=1 Rozlozyl mnie. I ta rozyczka Odpowiedz Link
mulinka Re: Amerykanki - glosowalyscie? 05.11.08, 19:15 u nas w okolicy zastanawiaja sie, czy ten ciemnoskory, co go na prezydenta wybrali, oby na pewno ma jaja? wiec im powtarzam : oba ma! ) Odpowiedz Link
jan.kran Re: Amerykanki - glosowalyscie? 06.11.08, 02:19 Wrrrr !!! Muszę lecieć po ściereczkę i spray do mycia ekranu PPPPPPPPPP Odpowiedz Link
parasol-ka Re: Amerykanki - glosowalyscie? 07.11.08, 04:25 Tak, ja glosowalam na McCaina wiec jestem rozczarowana. No coz, zycie toczy sie dalej, nie pozostaje nic innego jak zyczyc nowemu prezydentowi powodzenia, w koncu zyjemy w tym kraju, mamy male dzieci wiec jego sukces bedzie naszym sukcesem. Odpowiedz Link
tamsin Re: Amerykanki - glosowalyscie? 07.11.08, 15:21 Parasolka, moi kandydaci odpadali jeden po drugim juz w przedwyborach, wiec jak doszlismy do tych finalowych to juz zupelnie zniechecona bylam. Nancy Pelosi juz szykuje nowy bailout dla automakers i demokratom bedzie latwo przepchnac swoje propozycje, chocby najbardziej idiotyczne. No ale mam nadzieje, ze pojdziemy w dobrym kierunku i zycze nowej administracji samych sukcesow. Odpowiedz Link
tamsin Re: Happy Thanksgiving :) 27.11.08, 17:35 Dziekuje Sylwku Moj indyk juz sie zaczal piec, bestia ledwie sie zmiescila mi do piekarnika. Powinno starczyc dla wszystkich! Pieke go w tym roku w/g przepisu Marthy Stewart z narzutka z gazy na piersi, nigdy tak nie robilam ale podobno wychodzi super juicy. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Happy Thanksgiving :) 27.11.08, 17:41 Widzialam te gaze Tamsin, widzialam! - tez bym tak piekla, ale w tym roku idziemy w gosci Ja gotuje tylko yams May your stuffing be tasty May your turkey plump, May your potatoes and gravy Have never a lump. May your yams be delicious And your pies take the prize, And may your Thanksgiving dinner Stay off your thighs! Happy Thanksgiving Everyone! Odpowiedz Link
monhann2 Re: Happy Thanksgiving :) 27.11.08, 18:24 To smacznych indykow Wam zycze!! A jutro Black Friday, bedziecie "shop till you drop" czy moze w tym roku nie bedzie szalenswa z wiadomych powodow? W zeszlym roku akurat wtedy bylam na Florydzie i mialam okazje ogladac te dzikie tlumy w sklepach, podobno juz od polnocy. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Happy Thanksgiving :) 27.11.08, 23:47 > To smacznych indykow Wam zycze!! Ja tez! Wszystkiego dobrego . Odpowiedz Link
tamsin Re: Happy Thanksgiving :) 28.11.08, 01:21 no i u mnie juz po, goscie poszli najedzeni do domu. Ten indyk naprawde ma cos usypiajacego w sobie bo chce mi sie walnac w piernaty a to dopiero wieczor. Midnight madness odpuszcze sobie, jak zwykle W zeszlym roku ludzie zakorkowali highway przed polnoca, chodzili przez autostrade, cud ze nikt nie zginal. W tym roku spodziewaja sie tego samego, no ale zobaczymy czy rzeczywiscie tak bedzie czy wszyscy poleca tylko do walmartow. Odpowiedz Link
ania_2000 Re: Happy Thanksgiving :) 28.11.08, 05:55 no ja juz tez po - ledwo sie ruszam. walnut pie mnie dobil) zadne shopping mnie jutro nie rusza, mimo tego, ze reklamuja jak szaleni 40 inch.plazmy po 500. ja pakuje krem przeciw opaleniowy, okulary slonczne, immodium id i fiuuuuu.. punta cana))) Odpowiedz Link
monhann2 Re: Happy Thanksgiving :) 28.11.08, 14:51 tamsin napisała: > no i u mnie juz po, goscie poszli najedzeni do domu. Ten indyk > naprawde ma cos usypiajacego w sobie bo chce mi sie walnac w > piernaty a to dopiero wieczor. To naukowo udowodniony fakt, Tamsin, jak nie mozesz spac najedz sie indyka))) www.howstuffworks.com/question519.htm Odpowiedz Link