Dodaj do ulubionych

oferta pracy

IP: *.olsztyn.dialup-tdc.ids.pl 17.10.11, 11:24
opiekun mieszkań? informatyk? kierowca kat b? 2- 3 tyś brutto i umowa na czas nieokreślony? firma BABCIA? co to jest k...?

www.urzadpracy.pl/portal/pl/13/9385/Opiekun_mieszkan__ofpr112079.html
Obserwuj wątek
    • Gość: gumiś Re: oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 11:31
      wałek,tak sprawdzają oferty które przyjmują w pup
    • Gość: wałek to jest Re: oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 11:32
      bankowo wałeczek nie wiem co to za idioci siedzą w UP że puszczają takie coś na swoje strony
      • Gość: zadzwoniłem Re: oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 12:12
        do urzedu pracy i wyśmiałem te baby już znikają te ogłoszenia hahaha ja pie... firma BABCIA ja zakładam zaraz firme DZIADEK hahahaha
    • Gość: on Re: oferta pracy IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 12:06
      A dzwonił ktoś z zainteresowanych na ten numer tel.podany w ofercie?Nikt nie odbiera,albo jest wyłączony telefon.Palanty robią z ludzi debili,a sami pewnie są nimi.Szmaciarze robią sobie kpiny,a PUP to tacy sami debile,jak ci z tej "BABCI",dając głupie oferty pracy.
      • Gość: GARGAMEL Re: oferta pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 12:42
        W pup-IE SIEDZI OSOBA NIE KOMPETENTNA I NALEŻY NIEZWŁOCZNIE POWIADOMIĆ PANA SZEŁEMEJA KTÓRY POKAŻE TEJ PANI ŻE POWINNA DRZWI OTWIERAĆ Z DRUGIEJ STRONY SKORO PRZYJMUJE TAKIE ZGŁOSZENIA,JA ZARAZ DZWONIĘ Z OFERTĄ FIRMY GARGAMEL-ZAPOTRZEBOWANIE-MŁODE DZIEWCZYNY W BIKINI DO BIEGANIA PO RYNKU
    • Gość: na zbity ryj Re: oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 12:59
      frajera bym z roboty wywalił za takie podejście do sprawy ;) piszcie do szegebełewa moze co uradzi i zdymisjonuje pare bab ;)
    • Gość: komedia Re: oferta pracy IP: *.walbrzych.vectranet.pl 17.10.11, 14:32
      pół dnia sie śmiejemy z tej BABCI a w szczególności z tych tępych bab co to puściły w "eter" ;)
      • Gość: acdc Re: oferta pracy IP: *.play-internet.pl 17.10.11, 22:31
        kij w babcie, patrzcie na to: www.urzadpracy.pl/portal/pl/13/9396/Pracownik_ochrony___ofpr112086.html

2 kloce za godzine w ofercie naszrajbali :P
        • Gość: on Re: oferta pracy IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 06:28
          Co za tłuki w tym urzędzie pracy siedzą.Ja pitole,przecież to szok.
          • Gość: ooo!!!! Re: oferta pracy IP: *.ip.netia.com.pl 18.10.11, 19:49
            ochrona ha ha ten pośredniak i te baby co tam pracują są równo pojebane... mail się nie zgadza nie można wysłać wiadomości błąd na błędzie i 2 koła za godzinę co za tłuki i nieuki tam pracują!!!!!!!!!! chyba smród alkoholu z korytarza im szkodzi na mózgi ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka