Dodaj do ulubionych

oszczednosci

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 07:27
p.Prezydencie , czy w ramach oszczednosci wokol Podzamcza na ul.Podwale o godz 7.30 musza sie palic lampy.
Obserwuj wątek
    • Gość: piszpantam Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.11, 09:09
      Panie piszpantu, a uważa Pan, że to forum jest odpowiednie do zgłaszania nieprawidłowości?
      Raczej sądzę, że uprawia Pan polityczny onanizm polegający na tym by:
      1. Sprawić sobie frajdę
      2. Obryzgać tych których chce się wyru....
      • Gość: :) Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 10:44
        do: piszpantam

zajebiście żeś pan to określił, tutaj większość takich co pluje na szełemeja, zreszta nie tylko na niego :) Pozdrawiam
    • Gość: piaskiemwoczy Re: oszczednosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 11:10
      986 dzwoń zgłaszaj. Ja tak robię.
      • Gość: ramol Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 18:21
        Gość portalu: piaskiemwoczy napisał(a):

> 986 dzwoń zgłaszaj. Ja tak robię.

Ja też tak zrobiłem. W sierpniu, osobiście - do dzisiaj ZERO odpowiedzi.
        • Gość: Dr.Rada Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 18:43
          Dlaczego w tak prozaicznej sprawie pojawia się agresja. Zarzucanie Prezydentowi ,że gdzieś świeci się lampa, gdzieś nie, a gdzieś pies sąsiada zrobił kupę - to paranoja. Zgodzę sie z piaskiemwoczy, że skargi czy uwagi należy kierować odpowiednim władzom/organom/osobom.
          Do RAMOLA- jeśli załatwili sprawę bez informowania Ciebie-OK, jeśli nie podjęli działań- ...to faktycznie jesteś ramol skoro nie wiesz jak dalej działać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka