Gość: piszpantu IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 07:27 p.Prezydencie , czy w ramach oszczednosci wokol Podzamcza na ul.Podwale o godz 7.30 musza sie palic lampy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piszpantam Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.11.11, 09:09 Panie piszpantu, a uważa Pan, że to forum jest odpowiednie do zgłaszania nieprawidłowości? Raczej sądzę, że uprawia Pan polityczny onanizm polegający na tym by: 1. Sprawić sobie frajdę 2. Obryzgać tych których chce się wyru.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 10:44 do: piszpantam zajebiście żeś pan to określił, tutaj większość takich co pluje na szełemeja, zreszta nie tylko na niego :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaskiemwoczy Re: oszczednosci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 11:10 986 dzwoń zgłaszaj. Ja tak robię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramol Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 18:21 Gość portalu: piaskiemwoczy napisał(a): > 986 dzwoń zgłaszaj. Ja tak robię. Ja też tak zrobiłem. W sierpniu, osobiście - do dzisiaj ZERO odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.Rada Re: oszczednosci IP: *.walbrzych.vectranet.pl 07.11.11, 18:43 Dlaczego w tak prozaicznej sprawie pojawia się agresja. Zarzucanie Prezydentowi ,że gdzieś świeci się lampa, gdzieś nie, a gdzieś pies sąsiada zrobił kupę - to paranoja. Zgodzę sie z piaskiemwoczy, że skargi czy uwagi należy kierować odpowiednim władzom/organom/osobom. Do RAMOLA- jeśli załatwili sprawę bez informowania Ciebie-OK, jeśli nie podjęli działań- ...to faktycznie jesteś ramol skoro nie wiesz jak dalej działać Odpowiedz Link Zgłoś