artuditu.szczecin Re: Pani Magdo 30.12.09, 21:46 10 miesięcy temu nie sądziłem, że to powiem. Ale ja też dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Pani Magdo 01.01.10, 11:33 artuditu.szczecin napisał: > 10 miesięcy temu nie sądziłem, że to powiem. > Ale ja też dziękuję To dokładnie tak jak ze mną. Też miałem wtedy obawy, ale Pani Magda bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Dziękuję Jura Odpowiedz Link Zgłoś
greg_f Re: Pani Magdo 30.12.09, 22:35 Dołączam się do podziękowań - co prawda nie wszystkie działania programowe pani Magdy uważam za trafne i przekonujące, ale na szczęście nie sprawdziły się obawy, w tym także moje, że po odwołaniu Skowrońskiego Trójka stanie się na powrót radiem towarzyszącym z nijaką ramówką dzienną, jak za Laskowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
and43 Re: Pani Magdo 30.12.09, 23:16 Również dołączam się do podziękowań dla p. Magdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pradziad3 Re: Pani Magdo 30.12.09, 23:30 Również dziękuję, Pani dyrekcja w Programie Trzecim była dla mnie okresem niezwykle pozytywnego zaskoczenia :) I wyrażam z całego serca nadzieję, że Trójka szczęśliwie przeżyje wszystkie egzotyczne koalicje medialne, próbujące rozdzielać stołki w tym biednym kraju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzukladu Re: Pani Magdo 31.12.09, 12:58 Gdy odwoływano Skowrońskiego czułem się mocno rozżalony i zaniepokojony. Dzięki Pani to drugie odczucie okazało się nieuzasadnione, nie zrobiła Pani naszej Trójce krzywdy. Zbalansowanie politycznej linii Trójki też okazało się potrzebne. Za to wszystko wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
sztudent1 Re: Pani Magdo 31.12.09, 19:38 Ja od poczatku wiedziałem, że da Pani radę, ale i tak dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Pani Magdo 01.01.10, 03:47 Podziękowania i ukłony! Dowiodła Pani, że trójkowa mentalnośc daje radę! I proszę nie odchodzić:ktośmusi zostać na - rychłe oczywiście -czasy po Sobali... Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: Pani Magdo 01.01.10, 12:38 I ja dziękuję, wciąż z nadzieją, że to jednak nie pożegnanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cortinka Re: Pani Magdo 01.01.10, 22:03 Ja również dziękuję. Przyznaję, że 10 m-cy miałam obawy jak to będzie. Ale było bardzo dobrze. Widocznie za dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
enter123 Re: Pani Magdo 01.01.10, 22:05 Dziękuję. Nie żegnam Pani, ale mówię "do zobaczenia", Pani Magdo. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemzukladu Re: Pani Magdo 02.01.10, 20:40 enter123 napisał: > Dziękuję. Nie żegnam Pani, ale mówię "do zobaczenia", Pani Magdo. magda.jethon@polskieradio.pl Nie trzeba dodawać co dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
zp3 Re: Pani Magdo 04.01.10, 20:31 Szczególnie podziekujcie za TVn-skiego dup.a w soboty po 15-tej Odpowiedz Link Zgłoś