Dodaj do ulubionych

Mocarski w esce!!!!!

IP: *.chello.pl 31.05.04, 22:49
no proszę czołowy prezenter radia wawa prowadzi imprezkę w esce;)
Obserwuj wątek
    • szperacz333 Re: Mocarski w esce!!!!! 31.05.04, 23:10
      To jakaś prowokacja? Nie wiem według kogo był czołowym prezenterem radia wawa -
      bo gdyby nim rzeczywiście był to by tam grał dalej :)
    • messer4 Re: Mocarski w esce!!!!! 02.06.04, 22:19
      Dali mu tylko jedną godzinę (22-23) więc nie jest to wcale dużo.
      Musimy pamiętać że Impreska jest teraz codziennie więc nic dziwnego, że musieli
      jakoś Adamczaka odciążyć, zwłaszcza że nagrywa on jeszcze wypowiedzi dla
      mniejszych Esek na wieczorny program.
      Zazwyczaj jest tak, że w tym samym momencie jest Adamczak na żywo w Warszawie i
      z puszki w innych miastach (w moim przypadku Radom).
      Co do Mocarskiego, to nie słuchałem go zbyt często, ale jego nowy zastępca w
      Wawie czyli M.Migdalski bardzo dobrze prowadzi BIG STAR PARTY.
      Może i pasuje bardziej do ESKI, ale poza nazwiskiem to niewiele ma on
      Warszawskiej Esce do zaproponowania. Może powinien prowadzić Impreskę w sieci
      Eski, bo przecież Płotek prowadzi i Gorącą Dwudziestkę i Impreskę i Club Dance
      Night co w przypadku piątu i soboty wygląda 17-2. Fakt faktem że wejścia w Club
      Dance Night są nagrane ale słuchacz może trochę się znudzić jednym głosem przez
      9 godzin (o kurcze! ja też tak pracuję :P )
      • Gość: kacha Re: Mocarski w esce!!!!! IP: 195.117.149.* 03.06.04, 12:25
        nie puszki tylko live po satelicie
        • messer4 Re: Mocarski w esce!!!!! 03.06.04, 13:23
          Live po satelicie retransmisja odbywa się w trakcie Gorącej 20, Club Dance
          Night i Hip-hop nocy.
          W trakcie dnia i wieczorem (również w paśmie R.Adamczaka) nagrany DJ jest
          wpleciony w playlistę, która jest taka sama w mniejszych Eskach.
          A na satelicie owszem sygnał jest 24h/dobę.
      • tygryseq1984 Re: Mocarski w esce!!!!! 03.06.04, 22:10
        W Radomiu fszystko jest z puszek. Nawet lokalni DJ-e nagrywają fszystko do
        puszek:)))))
        Chyba dlatego rosną tam w siłę centra handlowe:)))
        • Gość: dominik Re: Mocarski w esce!!!!! IP: 195.116.92.* 04.06.04, 12:57
          Widzę,że wypowiadają się tu tylko ludzie z branży. Dowód? Zdumiewająca
          znajomość systemu panującego w esce!!!:)Może niech w końcu słuchacze wypowiedzą
          się na temat eski i dj-ów tam pracujących, a nie ludzie, którzy w radiu pracują
          i czasami próbują konkurentom kłody pod nogi podrzucać. Smutne, ale pewnie
          prawdziwe.
          • Gość: MariuszMaxKolonko Re: Mocarski w esce!!!!! IP: *.chello.pl 05.06.04, 04:53
            Widze, że potwierdzają się moje tezy na temat tej stacji...... totlna
            żenada..... w tym momencie można tylko współczuć. Mocarski w radiu WAWa raczej
            nie był czołowym prezenterem no ale jeśli ktos tu go chce wylansować to
            przepraszam bardzo ale raczej nie w taki sposób.
            • Gość: MariuszMaxKolonko Re: Mocarski w esce!!!!! IP: *.chello.pl 07.06.04, 22:16
              A jednak się myliłem... Dobrze sobie radzi. W radiu WAWa chyba się marnował.
              Pasuje do eski.... szkoda, ze jest w esce no ale cóż... No lepiej go posłuchac
              w esce niż w radiu WAWa w esce wyluzowany i pełen energii jest ;)
              • messer4 Re: Mocarski w esce!!!!! 07.06.04, 22:42
                Zgadzam się z powyższym postem - widocznie pierwszy raz ogarnął go stres, teraz
                jest już bardzo dobrze. Strzał w dziesiątkę panie personalny.
                Nie będę komentował zaś nowego prowadzącego w niedzielę (google wykazały że to
                technik z eski Olsztyn) w Warszawie.

BTW. Fakt że ktoś gra coś z satelity nie oznacza że ktoś "pod nim dołki kopie".
                • Gość: MariuszMaxKolonko Re: Mocarski w esce!!!!! IP: *.chello.pl 12.06.04, 17:43
                  aradiowcy czasami przeglądają to forum?
                  Jak tak to pozdrówka dla Ciebie Bartek!
                  Oby tak dalej !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • tygryseq1984 Re: messer4 chciałby być w esce... 12.06.04, 19:02
                    no właśnie jakiś średniozakompleksiony ten messer4, pracownik katolickiego
                    radia ciechanów bartek@krc.w.pl, czyli pan bartosz dembowski. wszedzie go
                    pełno, ma na wszystko gotową receptę i uzdrawia świat mając w ręku leki na całe
                    zło radia:))). chciałabym go posłuchać live....
                    • messer4 Re: messer4 chciałby być w esce... 12.06.04, 23:22
                      Co to znaczy średniozakompleksiony?
                      I co z tego że katolickiego?
                      Pełno mnie owszem, nie posiadam recepty na wszystko, a poza tym nie istnieje
                      dla mnie coś takiego jak zło radia. Jestem zwolennikiem komercyjnych rozgłośni.
                      Jak chcesz posłuchać live to KRC sobota 13-22 i niedziela 20-21.
                      Wydaje mi się że tygryseq1984 wzburzył się pozytywną wypowiedzią na temat
                      Bartka Mocarskiego. Koleś jest ok i fajnie prowadzi ImprESKĘ. Twierdzisz
                      również, że chciałbym pracować w ESCE... hmm... Może to i prawda, ale pewnie
                      złożyłbym CV a jakoś tego nie zrobiłem. Wiele osób zarzuca mi że "śpiewam" i
                      rzeczywiście tak robię.
                      Krytyka jak najbardziej wskazana.
                      Aha mój numer komórki którego zabrakło w twoim poście to 0503-14-14-39.
                      Mam również e-mail prywatny bart-plus@wp.pl
                      Mam również gadugadu numer 3322952.
                      Mój numer buta 45. Waga 75 kg, wzrost 186 cm.

BTW. Dzięki MariuszMaxKolonko za pozdro i również pozdrawiam :-)
                      • Gość: MariuszMaxKolonko Re: messer4 chciałby być w esce... IP: *.chello.pl 15.06.04, 08:46
                        messer4 napisał:

> Aha mój numer komórki którego zabrakło w twoim poście to 0503-14-14-39.
                        > Mam również e-mail prywatny bart-plus@wp.pl
                        > Mam również gadugadu numer 3322952.
                        > Mój numer buta 45. Waga 75 kg, wzrost 186 cm.
                        -----------------------------------------------------------------------------

Panowie na spokojnie i bez spięć!!!!!
                        "Więcej Swobody"
                        BTW... messer podaj adres to na piwo pójdziemy i jakieś panienki się wyrwie.....
                        Śpiewasz na antenie? hmmmmmm chcesz nagrać płyte? mam
                        znajomości..................
                        ----------------------------------------------------------------------------
                        Wracając do tematu
                        Mocarek oby tak DALEJ!!!!!!
                        U are ze beściak!!!!
                        -----------------------------------------------------------------------------
                        Przy okazji pozdrawiam siebie bo to forum dużo ludzi czyta ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka