Gość: superdziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 19:51 Festiwal w Sopocie????? Buahaha Wolę pojechać na koncert METALOWY. Tam przynajmniej nie będzie kociej muzyki dla pokemonów..!! hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Roxxx Superdzidzi IP: *.putnamlovellnbf.com 19.08.04, 23:13 Nie smiej sie dziecko. Sopot byl kiedys czyms dajacym poczucie koloru w komunistycznej szarzyznie. A jesli to nie w twoim stylu to po co sie negatywnie wyrazasz - zeby obwiescic wszem i wobec wyzszosc swych muzycznych gustow? Pojdz do psychologa bo belkocisz poprzez wyrazny kopleks nizszosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 03:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Superdzidzi IP: 213.241.6.* 20.08.04, 09:19 A co to znaczy "belkocisz" i "kopleks"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INSTITUTE OF CULTU SOPOT TO OKNO NA SWIAT PIOSENKI POLSKIEJ IP: *.sympatico.ca 20.08.04, 19:51 SOPOT to jest dobra firma. Tyle radosci i wzruszen dostarczyla melomanom. Byc w Sopocie na estradzie to zaistniec w kulturze polskiej. Kazdy kraj powinien posiadac wiele centrow kulturowych. Im wiecej tym dobrze. Polska zbliza sie do magicznej liczby 12. Tam pracuja cale super zespoly wybitnych specjalistow najwyzszej klasy. To rosnie, kompetycja tez robi swoje. To jest ten bukiet polskich kwiatow. Moze w tym jest klucz do naszej polskiej liczby 44. Czuje, ze tyle powinno byc centrow w 40 - milionowym kraju. Dziekujemy artystom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ćma Re: Superdzidzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 10:56 Każdy ma inną opinię na różne tematy i trzeba to uszanować. Ja również pamiętam te czasy, gdy jako mała dziewczynka siadałam z całą rodzinką na szow w Sopocie. Tyle, że wówczas to było co innego. Wówczas był konkurs (każdy trzymał kciuki za swego faworyta), a teraz to jest prezentacja gustów organizatora, a nie publiki, albo tak jak to czasem bywa podczas tego koncertu obecnie zaprezentowanie jednej gwiazdy aby zebrać publikę, a reszta to ci co wyrażą chęć występu (częstokroć na bardzo niskim poziemie muzycznym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Dziś rusza Sopot IP: 213.241.6.* 20.08.04, 09:14 "I festiwal w Sopocie, jaki ochlaj i wyżerka Ile kasy dać dziadowi o zniszczonych nerkach" Zmieniłbym ochlaj na obciach i byłoby jeszcze bardziej trafnie. A jak sie za ten cyrk weźmie badziewny TVN, to już będzie fajans i kicha, na którą sie lud rzuci jak na wódkę z zakąską. I będziemy mieli następcę nieświętej pamięci diskopolo. O! Krzysiu król badziewia zaczyna. Zaiste smakowite. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Stary nikt nie każe Ci oglądać IP: 80.48.255.* 20.08.04, 14:28 > "I festiwal w Sopocie, jaki ochlaj i wyżerka > Ile kasy dać dziadowi o zniszczonych nerkach" > Zmieniłbym ochlaj na obciach i byłoby jeszcze bardziej trafnie. A jak sie za > ten cyrk weźmie badziewny TVN, to już będzie fajans i kicha, na którą sie lud > rzuci jak na wódkę z zakąską. I będziemy mieli następcę nieświętej pamięci > diskopolo. O! Krzysiu król badziewia zaczyna. Zaiste smakowite Stary nikt nie każe Ci oglądać, zawsze mozesz zmienic kanał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Stary nikt nie każe Ci oglądać IP: 195.136.247.* 21.08.04, 23:41 I co z tego, że nikt nie każe mi oglądać? Nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi. Co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Dziś rusza Sopot IP: *.21-218-195.adsl.internet.lu 20.08.04, 09:21 Przykro to stwierdzic,ale artykul pana Sankowskiego jest na bardzo niskim,aby nie rzec prymitywnym poziomie.Duzo w nim ideologii,za to bardzo malo tresci i opinii czlowieka rzeczywiscie czujacego i znajacego sie na muzyce.Mieszkam od lat w Paryzu i mowienie o tym,ze cos naprawde ciekawego i nowatorskiego dzieje sie we Francji w tej dziedzinie jest co namniej nieporozumieniem (za calym szacunkiem dla francuskiej piosenki). Poza tym deprecjonowanie tak wybitnych artystow jak Patricia Kaas i mowienie o popluczynach z Francji jest w najwyzszym stopniu nie na miejcu i po prostu niekulturalne. Autor daje upust swym ideologicznym przekonaniom i nie prezentuje nic poza ideologicznym zacietrzewieniem.Ja nie neguje problemow z image festiwalu,niskiego ogolnego poziomu imprezy,ale tego typu artukuly z gory deprecjonujace impreze sa nie na miejscu i,jak podejrzewam,pisane na zamowienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaratustra Re: Dziś rusza Sopot IP: *.chvlva.adelphia.net 21.08.04, 08:33 Nie bojmy sie pewnych rzeczy nazwac po imieniu: na zamowienie okreslonych kregow ktore placa w dolarach USA za deprecjonowanie muzyki z nad Sekwany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poke Sopot = dno IP: *.238.114.153.adsl.inetia.pl 20.08.04, 10:46 Juz od dawna niestety Sopot sie skonczyl... Trudno, bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas czy ten pan po lewej to wojciech mann? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Dziś rusza Sopot IP: 195.143.166.* 20.08.04, 13:07 Autor tego artykulu chyba nie slyszal Patici Kass i porownuje ja do popluczyn piosenki francuskiej. Nalezy ona do najwiekszych gwiaz piosenki francuskiej. Bilety na jej koncerty sa wysprzedane na kilka miesiecy przed koncertami. I tak sie dziwie ze w okresie jeszcze wykacyjnym udalo sie ja do Sopotu sciagnac . Jezeli Polonia jej wystep pokaze to bedzie wielkie swieto. Polonia - bo na zachodzie mozna tylko ten program ogladac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba KAZIK rulezz!! :-) IP: *.pmo.osk.pl / *.pmo.osk.pl 20.08.04, 15:52 "i festiwal w Sopocie - jeden ochlaj i wyzerka, ile forsy dac dziadowi o zniszczonych nerkach.." :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belgia Torzewski Marek ??? w Sopocie ??? IP: *.wol.be.prserv.net 21.08.04, 09:06 A co sie dzieje z Markiem Torzewskiem ??? Na jego oficjalna strone internetowa, to nic nie ma w programie spiewu w Sopocie !!! Tylko bzdury o eurowyborach, ktore myslal ze wygra !!! Puste, to wszystko !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polacy z Francji Patricia KAAS IP: *.wol.be.prserv.net 21.08.04, 09:09 Bylysmy pare razy na jej koncertach i naprawde SUPER spiewa !! Warto ja poznac i isc na koncert w Sopocie. Milej zabawy w Sopocie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Dziś rusza Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 09:15 Kolejne lato, sopocka plaża Sopocka plaża syfem zaraża A w sierpniu pogonią się znowu stada Święto muzyki to zdrada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorka Re: Dziś rusza Sopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 17:33 no przykro mi to mówić ale sopot wziął się i skrzaczył:P od Ireny Santor do Kate Ryan... niezły spadek ambicji:) Odpowiedz Link Zgłoś