Dodaj do ulubionych

Żakowski non grata

IP: 213.17.183.* 11.03.05, 13:40
Całkowicie zgadzam się z negatywnymi opiniami na temat Żakowskiego! Dla mnie
ten "dziennikarz" jest całkowicie skończony. Cwaniaczek potrafi zmanipulować
każdą informację i tak przeprowadzić rozmowę, że wychodzi naturalna "jedynie
słuszna linia". Bardzo współczuję ludziom, którzy nie potrafią zauważyć
prawdziwych intencji tego drania. Jestem pewny, że dużo zła w naszym kraju,
to właśnie zasługa żakowskich, paradowskich i im podobnym. Pamiętam jak w
pierwszej połowie lat 90. (Żakowski pracował wówczas w "wybiórczej")
organ "prawdy i rozumu" opluwał wszystkich, którzy ostrzegali, że w Polsce
rodzi się mafia. Żakowski wraz z innymi "autorytetami" wylewał kubły pomyj na
głowy ludzi twierdzących, że korupcja sięgająca szczytów władzy rozrasta się
w zawrotnym tempie. W ten sposób uśpili naturalną czujność ludzką,
zdezorientowali polityków (nie chcieli oni zadzierać z wszechwładnym organem
prasowym i całym tym środowiskiem) i w ten sposób zorganizowali medialny
parasol ochronny nad pasożytami typu Rywin. Jak kazde zło, również korupcja i
przestępczość w białych kołnierzykach dociera coraz głębiej aż w końcu
dotyczy tych, którzy bujając z głową w chmurach zawzięcie
zwalczali "nieprawomyślne poglądy". Tak więc to "wybiórcza" wraz z Żakowskimi
et consortes spowodowali, że wyhodowali się Rywiny, Kwiatkowscy i Pęczaki.
Mądrale teraz ubolewają i oczywiście nie widzą związku między swoimi głupimi
tekstami sprzed lat, na siłę uspokajającymi, a dzisiejszą zgnilizną moralną...
Obserwuj wątek
    • lala.laleczna Ależ oczywiście, że masz rację! Do grona "zac- 11.03.05, 15:06
      nych" redaktorów, utrwalaczy jedynie słusznej władzy socjalistyczno-mafijnej,
      doliczyłabym jeszcze Urbana - który z wrodzoną bezczelnością ogłupia ludzi
      swoją antyklerykalną ideologią, skutecznie odwracając ich uwagę od istotnych
      afer. Doskonale mu, oczywiście, znanych!
      • Gość: ipn bu 432/279 Re: Ależ oczywiście, że masz rację! Do grona "zac IP: 62.111.139.* 11.03.05, 15:40
        No nie - Urbana to ja kocham,Żakowskiego ostatnio toleruję ,ale dzisiaj
        przegiął pałe,bo powiedział ,że druga wojna światowa zakonczyła się w 89r.To ja
        się go pytam-" na tagiego słodkiego pączusia to kto go wychował "i czy chociaż
        raz w życiu brakowało mu chleba-w przeciwienstwie do dzisiejszych dzieci.
      • Gość: Adam Re: Ależ oczywiście, że masz rację! Do grona "zac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 15:47
        Dodałbym do tego jeszcze Falandysza profesora. Pamiętam jak się wypowiadał, że
        korupcja to bzdura, że nikogo sądy nie skazały, że to wymysł politycznych
        graczy. Kilka tygodni po tym jego bełkocie wszystko się posypało, pojawiły się
        piersze aferki i afery. Teraz pewnie opowiada to samo w piekle.
        • Gość: Preslaw Re: Ależ oczywiście, że masz rację! Do grona "zac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 16:58
          Ejże, Adamie, o zmarłych tak się mówić nie powinno, wielu wygadywało głupoty,
          Falandysz wiele mądrych rzeczy oprócz tego powiedział.
          A co do Urbana, to podobno bywał w dzieciństwie głodny, ale potrafił także
          donosić na swoich rodziców. O czym tu mówić.
          • Gość: Gina Re: Ależ oczywiście, że masz rację! Do grona "zac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 18:02
            Falandysz (choć w mediach kreował się na przyjemniaczka) dużo złego zrobił, nie
            tylko głupio gadał, ale i stwarzał prawo broniące złodziei. Sam był oskarżany o
            przyjęcie łapówki od Słowika bodajże. To, że nie można skonfiskować złodziejowi
            mienia, to jego zasługa. A o zmarłych trzeba mówić prawdę, zwłaszcza o
            postaciach, które tworzą historię.
            Żakowskiego nie mogę znieść, więc nie słucham.
          • Gość: Adam Re: Ależ oczywiście, że masz rację! Do grona "zac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:56
            Był wygadany to fakt, ale żeby wiele mądrych rzeczy powiedział? Widocznie
            pamiętam tylko niemądre. Pamiętam jeszcze pomroczność jasną i ułaskawienie
            Słowika. Myślę, że śmierć nie ratuje go przed oceną. Jedyne co można
            pozytywnego o nim powiedzieć, to to, że już nie żyje. Narobił strasznie dużo
            złego, przede wszystkim promował nieuczciwość szydząc ze sprawiedliwości
            (twierdzenie, że to zasługa głównie jego inteligencji lub wykształcenia jest
            naciąganiem faktów - on wykorzystywał pozycję polityczną swojego szefunia i
            wrodzoną służalczość sądów czy innych instytucji). Pamiętam niedzielne jego
            wypowiedzi przy śniadaniu w radio. Nie dało się go słuchać. Pewnie to surowa
            ocena, ale sądzę, że zasłużona.
    • Gość: jurek Re: Żakowski non grata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 20:42
      100 % racji . zaprasza odpowiednich ludzi pod określony temat . zadaje pytania
      tylko te ktore mu odpowiadają do jego okreslonej teorii. innych nie . to jest
      ta rzetelność dziennikarska. dla mnie to jest s...........o . jak mysle o
      solidarności i o dziennikarzach ktorzy opisywali tamten czas to mam wątpliwości
      czy oni wtedy pisali prawde. wg mnie to sprwaw charakteru i to sie nie zmienia
      po latach. s......l jest s........m.
    • roma25 Re: Żakowski non grata 12.03.05, 19:30
      Wszyscy dzieci na tym wątku macie niewątpliwie rację w jednym - wzorem
      uczciwości, profesjonalizmu i braku manipulanctwa jest niejaki Pospieszalski.
      Idźcie dać na mszę za niego i nie oglądajcie Żakowskiego i nie czytajcie Urbana,
      bo wasz poziom umyslowy, to poziom sięgający zaledwie ich 1 szarej komórki.
      Długa droga więc przed wami.
      • Gość: Adam Re: Żakowski non grata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:46
        "Wszyscy dzieci na tym wątku" - zdaje się, że przed tobą jest dłuższa droga.
        • Gość: właśnie:) Re: Żakowski non grata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.05, 19:38

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka