Dodaj do ulubionych

BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co.

13.03.06, 10:17
Kubuś Janiszewski ( jaki przystojny ! ;-) ) jest jednym z trzech autorów
bloga o zaskakującym tytule blogfm . Pisują sobie chłopaki o różnych
rzeczach . Mydło i powidło . . . Jednak najbardziej zaskoczyło mnie wyznanie
naszego światłego redaktora, w którym czytamy całą prawdę. Wystarczy wejść na
bloga blogfm.blox.pl/html i w zakładkach kliknąć na Jakub Janiszewski.

Naprawdę Warto !
Obserwuj wątek
    • Gość: MichnicCaritasEst Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.chello.pl 13.03.06, 11:01
      Zawsze wiedziałem że ma kota, ale że w sensie dosłownym to nie. Pytanie tylko
      czy to zwiazek na kocią łapę czy Kubuś zmierza do jego legalizacji. Ale ciesze
      sie że przynajmniej w jednej sprawie zgadzam sie z janiszewskim, też lubie
      kocurki.
    • joanna0001000 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 14.03.06, 16:58
      Mnie nie zaskocyło,że jest gejem, nich sobie będzie gejem, lesbijką lub nawet
      świętym tureckim, zreszta wiedziałam o tym, ale to nie absorbowało mojej uwagi.

Nigdy jednak nie podejrzewałabym, że jest zdolny do tak prymitywnego i
      nieokiełznanego obrażania ludzi, zanim nie oglądnęłam radosnej twórczości
      intrrnetowej naszego Kubusia, który niedawno w radio tak kwilł, jak to czuł się
      nieszczęsliwy, zanim wyznał, to o czym wszystkie wróble na dachu ćwierkały.

Tak kwilił, tak kwilił o tym swoim odrzuceniu, że moje kobiece serce szczerze
      mu współczuło, ale tylko do momentu, kiedy naszemu Kubusiowi przypomniała się
      Środa Popielcowa, naklnął szpetnie, choć nikt go zapewne w tym dniu do
      nakazanego przez Kościół postu nie zmuszał, nawet nasz uczony dominikanin,
      proboszcz Wyborczej, ojciec Bartoś, który lubi też takie "imprezki" jak manifa.
      • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 14.03.06, 17:05
        Dziś nie mogłem „niestety” posłuchać starych wywodów jaśnie oświeconego
        towarzystwa w nowym programie. Mógłby ktoś streścić co tam się dziś działo.
        Będę wdzięczny :-)
        • Gość: MichnicCaritasEst Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.chello.pl 14.03.06, 17:49
          Koszmarna nuuuda. Stężenie wszystkich,tak dobrze znanych kompleksów i zespołów
          lękowych Kubusia i podniesienie do potęgi. Ten program miał w założeniu być
          jakimś nowum, a tu stara mantra klepana do znudzenia, nieświeże kotlety polit-
          popu odgrzewane w nieskończonośc nadwyrężyły moje mieśnie okrężne ust do tego
          stopnia że po kilku minutach tego monotonnego biadolenia wyłączyłem.
      • Gość: Loki Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 17:49
        Joanno - smętna Krowo! Zajmij się lepiej tym, na jakie koty idą twoje (m.in.)
        podatki.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3209401.html
        Premier prezentuje kota Prezesowi, a płacę za to ja, pan, pani, społeczeństwo.
        • Gość: toperz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:10
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • smerdis Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 14.03.06, 19:23
            Toperz napisał: "Ale ty pewnie uważasz tylko chłopców."

A rodzice mówili w domu tylko po rosyjsku?

"Należy się szacunek dla kobiet."

A to po jakiemu?

Zróbcie tam sobie w PiSie przyspieszony kurs polskiego, ZOMO-wcy i pijacy.
            • Gość: toperz Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:53
              smerdisie jak nie rozumiesz to nie komentuj.

tusk z tobą.
    • gilbertt czy to jest blog ? 14.03.06, 20:22
      Janiszewski wyłączył opcję komentowania swojego bloga. Czy w takim razie to
      nadal jest blog, czy może kolejna witryna poruszająca kwestie kochających
      inaczej ?
      • Gość: toperz Re: czy to jest blog ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 21:14
        Dlaczego TOK FM firmuje tą gadzinówkę (blog) w stylu "NIE" urbana.
    • Gość: T-800 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 15.03.06, 10:36
      Ciekawe, dlaczego nie da się komentować tego "bloga"?
      • Gość: MichnicCaritasEst Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.chello.pl 15.03.06, 11:36
        ależ opcja nie jest wcale wyłączona. Bloga komentować można tyle że komentarze
        nie są publikowane. Ja wysłałem dwa wczoraj i oczywiscie sie nie pojawiły.
        Dalej widnieje napis "nie ma żadnych komentarzy". Solennie zapewniam ze nie
        było w nich zadnych wulgaryzmów ani określeń uznanych powszechnie za obelzywe.
        jeśli jakieś, kiedyś sie pojawią to zapewne hagiograficzne laurki od rodziny i
        przyjaciół albo narzeczonego
        • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 15.03.06, 12:03
          Gość portalu: MichnicCaritasEst napisał(a):

> ależ opcja nie jest wcale wyłączona. Bloga komentować można tyle że
          komentarze
          > nie są publikowane. Ja wysłałem dwa wczoraj i oczywiscie sie nie pojawiły.
          > Dalej widnieje napis "nie ma żadnych komentarzy". Solennie zapewniam ze nie
          > było w nich zadnych wulgaryzmów ani określeń uznanych powszechnie za
          obelzywe.
          > jeśli jakieś, kiedyś sie pojawią to zapewne hagiograficzne laurki od rodziny
          i
          > przyjaciół albo narzeczonego
          ----

Masz na myśli wysyłanie maili lub telefonowanie pod podane tam namiary ?
          Ja mam na myśli „opcje” komentowanie bezpośrednio pod tekstem notatki
          zamieszczonej w blogu . Tak jak jest to w innych blogach, gdzie nie działa tak
          zwana cenzura prewencyjna
          • Gość: MichnicCaritasEst Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.chello.pl 15.03.06, 13:37
            Mam na myśli tą pseudo sonde którą nasz cyklista zamieścił i jest tam opcja
            zobacz wyniki, tam można teoretycznie zobaczyć komentarze których podobno nie
            było.
            • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 15.03.06, 15:34
              To jest możliwość komentowania sondy . . . szkoda, ze nie notatek.
              Wziąłem udział w sądzie i zagłosowałem na dość dwuznaczną ocenę, bo
              postanowiłem Kubusiowi pałę . . . :-)
              • brocik Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 15.03.06, 16:02
                Czyli znaczy gilbercie, ze podswiadomie chcialbys sie zajac tą pałą, ale Ci
                troche strasznie z ta chęcią i jedyne co w tym momencie mozesz to zrobic, to
                stawiać ją w sondzie....

Chyba mozesz sie obawiac promocji homoseksualizmu, bo jestes sklonny sie skusic
                w przeciwienstwie do ludzi spokojnych o swoją orientacje...

Udanego zycia ;-)
                • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 15.03.06, 17:34
                  Drogi Brociku !

Po głębszym zastanowieniu doszedłem do wniosku, że jest coś na rzeczy w twym
                  poście.
                  Chętnie bym się zajął ( nawet nie podświadomie, a świadomie) ową pałą. Tak!
                  Powiem więcej : Zajął bym się wszystkimi pałami, które są wsadzane tam gdzie
                  nie powinny być wsadzane ! Odciąłbym je tym wszystkim, którzy je marnują i
                  grzebią nimi tam gdzie nie jest to wskazane .

Pozdrawiam.
                  • brocik Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 15.03.06, 22:03
                    Tak, rozumiem, ze jak sie samemu wsadza co najwyzej w szarlotke lub w odkurzacz
                    (w jakichs komediach pojawialy sie takie watki o nabuzowanych, niezrealizowanych
                    szczylach ;-) ), to troche mierzi, ze niektorzy maja barwniejsze zycie
                    eroptyczne nawet.... Moze maly wysilem i ktoras sie zgodzi chociaz po ciemku i
                    bez dotykania. Od tylu nie polecam - to grzech, wszak pod krzyzem....

• Gość: khaki Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:44

www.polskiejutro.com/art/a.php?p=201zagr&m=w&id=9159#a9159
                    • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 16.03.06, 11:27
                      Rozumiem twą frustrację Brociku !
                      Zajrzyj na tą stronę. Tam ci pomogą

www.odwaga.oaza.org.pl/
                      Życzę szczęścia i szybkiego powrotu do Zdrowia ! ( są to szczere
                      życzenia . . . )

Pozdrawiam ! ! !
                      • brocik Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 16.03.06, 12:06
                        Znam Odwage. Jest posmiewiskiem kazdego troche bardziej wyedukowanego w
                        kwestiach biologii i psychologii (i oczywiscie niee spaczoneggo katolickim
                        swiatopogladem). Mysle, ze nawet Kaszpirowski mial lepsze wwyniki, chcociaz
                        Lublinianie "leczyl" co innego.

Jak widze zywo sie interesujesz sprawa wwychodzenia z probleemu? Odwaga Ci
                        pomogla?? Czy czynne zycie seksualne po ich interwencji sublimujesz w tropienie
                        gejow i zajmowanie sie ich palami w wersji pisemnej??
                        • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 16.03.06, 13:33
                          > Znam Odwage. Jest posmiewiskiem kazdego troche bardziej wyedukowanego w
                          > kwestiach biologii i psychologii (i oczywiscie niee spaczoneggo katolickim
                          > swiatopogladem). Mysle, ze nawet Kaszpirowski mial lepsze wwyniki, chcociaz
                          > Lublinianie "leczyl" co innego
                          ----

Podobnie reagują ludzie cierpiący na chorobę alkoholową . Za wszelką cenę
                          podważają osiągnięcia terapii odwykowej, terapeutów i wszystkiego co jest z tym
                          związane.

> Jak widze zywo sie interesujesz sprawa wwychodzenia z probleemu? Odwaga Ci
                          > pomogla??
                          ----

Na szczęście nie potrzebowałem i nie potrzebuje tego typu leczenia . Jednak ,
                          gdybym potrzebował terapii, na pewno bym spróbował. Rozumiem, że poddałeś się
                          terapii w „odwadze” skoro wysuwasz tego typu sondy?

>Czy czynne zycie seksualne po ich interwencji sublimujesz w tropienie
                          > gejow i zajmowanie sie ich palami w wersji pisemnej??
                          ---

Od zawsze preferowałem heteroseksualny model współżycia
                          • brocik Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 16.03.06, 14:27
                            > Podobnie reagują ludzie cierpiący na chorobę alkoholową . Za wszelką cenę
                            > podważają osiągnięcia terapii odwykowej, terapeutów i wszystkiego co jest z >
                            tym związane.

Tak, to sie nazywa zaprzeczenie. Szczesliwiepozostaja jeszcze twarde mierniki,
                            ktore odwaga sobie moze tylko ponaciagac :-) Polecam swieckie studia
                            seksuologiczne nad mozliwosciami trwalej zmiany orientacji...

> Na szczęście nie potrzebowałem i nie potrzebuje tego typu leczenia . Jednak ,
                            > gdybym potrzebował terapii, na pewno bym spróbował. Rozumiem, że poddałeś się
                            > terapii w „odwadze” skoro wysuwasz tego typu sondy?

Szczesliwie terapii nie potrzebuje, bom zadowolony z rzycia i nie ja mam problem
                            ze swoja pala, ale o dziwo, z zastosowaniem mojej paly zdajesz sie miec problem
                            ty... Kto zatem potrzebuje terapii? Wszelkiego rodzaje fobiee nadaja sie do
                            leczenie klinicznego: nie wazne czy to agarofobia, socjofobia czy homofobia ;-)

> Od zawsze preferowałem heteroseksualny model współżycia

No wiec skup sie na swoim modelu i przestan z luboscia komentowac model alternatywny
                            • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 26.03.06, 21:19
                              > > Od zawsze preferowałem heteroseksualny model współżycia
                              >
                              > No wiec skup sie na swoim modelu i przestan z luboscia komentowac model
                              alterna
                              > tywny

Czyżbyś już zapomniał, że mamy wolność słowa. Chyba że wolności w jaśnie
                              oświeconych towarzystwach nalezą się jeno zacnym mniejszością ?
    • Gość: toperz Janina Jankowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 15:16
      Nareszcie ktoś normalny w tym "programie".Janiszewski i ten gutek z krytyki
      politycznej przy tej pani to mniej niż cieniasy.Obawiam się że nie zaproszą jej
      już więcej do Tok Fm.Pewnie już Jej nadali tytuł "dziennikarz reżimowy".
      • kielbasiana Re: Janina Jankowska 16.03.06, 15:55
        słuchałam. aż dziwne, że ją zaprosił ;)
    • joanna0001000 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 16.03.06, 19:23
      Posłuchaj Janiszewski

Posłuchaj, Janiszewski Kubo....,raczej przeczytaj uważnie,chcę być precyzyjna.

Jeżeli jesteś ciekawy, twarzy Drakuli,oglądnij swoją w lustrze.

Zobaczysz również Jelenią Głowę.

Nie masz czasem z nią problemów?
      • Gość: MichnicCaritasEst Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: 87.206.212.* 16.03.06, 20:09
        biedak Janiszewski komletnie nie rozumiał co ta pani z dydaktyczną troską
        usiłowała wy wyklarować, kompletny beton. Równie dobrze mogłaby klarować to
        jakiemuś urzędnikowi Ministerstwa Propagandy Tysiacletniej Rzeszy. Nie odróżnia
        biedaczysko z Pacanowa takich pojęć jak agitator i dziennikarz
    • Gość: mis Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.136.rev.vline.pl 18.03.06, 02:08
      Najsmieszniejsze jest to,ze propaganda,ktora uprawial,chyba nikogo nie przekonal
      do jedynie slusznej michnikowszczyzny a sam padl jej ofiara,bo uwierzyl w to
      wszystko co bredzil.To chyba jeden z niewielu przypadkow,w ktorym agorowskie
      pieniadze przysporzyly jej przeciwnikow.Dzieki Kubie,ktory gloszac ciagle jak
      nalezy cos widziec, wzbudzil swoimi kazuistycznymi petlami niechec do GW i
      Agory.Dzieki,Kuba,dzieki!!!!
      • Gość: MichnicCaritasEst Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: 87.206.212.* 19.03.06, 00:40
        brednie wygłaszane przez janiszewską totalnie kompromitują idee i "wartości"
        które stara sie uparcie lansować. W tym sensie jest to postać wielce
        pożyteczna, zważcie na ten aspekt jego aktywności. Moze to 5 kolumna mająca
        rozsadzić od wewnatrz stajnie Agoragiasza. Doceńmy jego makiaweliczne knowania
    • joanna0001000 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 22.03.06, 15:18
      „We wsi Barania Głowa (TOK FM )…wójt gminy, niemłody już włościanin nazwiskiem
      Franciszek Burak, siedział przy stole… pisarz zaś ( blogFM ) młody i pełen
      nadziei pan Zołzikiewicz, stał pod oknem i dłubał w nosie lub opędzał się od
      much.
      Much było w kancelarii jak w oborze. Dawał się słyszeć plask dłoni o głowę, a
      pan Zołzikiewicz, schyliwszy czuprynę, wybierał palcami trupy z włosów i rzucał
      je na ziemię”(fragment)

• Gość: joanna0001000 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.devs.futuro.pl 22.03.06, 19:25
        "Satyra prawdę mówi"
    • Gość: T-800 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 26.03.06, 17:13
      Czemu z bloga zdjęli takie piękne logo SS? Ktoś tam ponoć podesłał (Leszek
      Bubel?). Dlaczego zdjęto? Czyżby kaczystowska cenzura i tłamszenie wolności
      słowa dotarło nawet do agorowskich dziennikarzy Toku FM?
      • Gość: Czerwiec 14 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.chello.pl 27.03.06, 21:07
        No właśnie! Dlaczego, skoro

"Lider środowisk homoseksualnych w Polsce Szymon Niemiec w wywiadzie dla
        brytyjskiego "The Observer" porównał Polskę do nazistowskiej III Rzeszy.
        Stwierdził, że nasz kraj rządzony jest przez faszystowską partię używającą
        języka i idei Adolfa Hitlera. Liderzy Prawa i Sprawiedliwości uważają, że w tej
        sprawie powinna zdecydowanie interweniować prokuratura.
        - Ten pan obraża państwo polskie i powinien być obiektem zainteresowania
        prokuratury. Naruszył moim zdaniem prawo - mówi Przemysław Gosiewski, szef klubu
        parlamentarnego PiS, który o haniebnym wywiadzie dowiedział się od "Naszego
        Dziennika".
        "(...) Dla gejów i lesbijek dzisiejsza Polska jest taka jak Niemcy lat 30. (...)
        Jesteśmy rządzeni przez partię faszystowską, która używa tego samego języka i
        ideologii co Hitler (...)" - to fragment wywiadu, jakiego udzielił Szymon
        Niemiec, aktywista ruchów homoseksualnych w Polsce ("The Observer", 12.03). Cała
        publikacja to oparte przede wszystkim na "rewelacjach" Niemca skandaliczne
        pomówienia pod adresem Polski i polskich polityków prawicy, głównie Jarosława
        Kaczyńskiego i premiera Kazimierza Marcinkiewicza.
        - Myślę, że tak histeryczna i absurdalna wypowiedź nie przysparza zwolenników
        kręgom homoseksualistów. Arogancka, prowokacyjna, po prostu idiotyczna. Powinny
        zareagować MSZ lub polska ambasada w Wielkiej Brytanii - powiedział nam Jacek
        Kurski (PiS).
        Szymon Niemiec to prominentny działacz skupiającej środowiska homoseksualne
        organizacji LGBT, który do końca ubiegłego roku był również prezesem zarządu
        Międzynarodowego Stowarzyszenia Gejów i Lesbijek na rzecz Kultury w Polsce. W
        ostatnich latach dał się poznać jako organizator promujących dewiację
        homoseksualną parad organizowanych pod nazwą Marsz Równości. Czynnie wspierany
        przez polityków lewicy, zaangażował się w działalność polityczną - związany jest
        z Unią Lewicy; w maju 2005 roku został wybrany na wiceprzewodniczącego tego
        ugrupowania.
        Wywiad bulwersuje polityków, którzy uważają go za skandaliczny i szkalujący
        państwo polskie. Ich zdaniem, prokuratura powinna z urzędu zająć się
        oskarżeniami rzucanymi przez Niemca w zachodniej gazecie. Samą treść wywiadu
        określają jako kuriozalną. - Polska była zawsze krajem tolerancyjnym. Wszyscy,
        których prześladowano, mogli znaleźć tu schronienie, i tak było od zawsze. A
        jeśli ktoś opowiada takie brednie jak Niemiec, to po prostu nie zna i nie
        rozumie historii - konkluduje Tomasz Markowski, wiceprzewodniczący klubu
        parlamentarnego PiS.
        Wojciech Wybranowskia"

Mój komentarz: To już nie "wolność słowa", o którą tak wszyscy "walczą" - to
        przestępstwo ZDRADY Ojczyzny, a za takie kiedyś należała się kulka w łeb, albo
        stryczek.
      • Gość: Czerwiec 14 Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. IP: *.chello.pl 27.03.06, 21:10
        W związku z poprzednim moim postem:

Czy ktoś z Państwa słyszał, czytał wcześniej o tym?
        • Gość: shocking truth Jeśli nie wiadomo o co chodzi, chodzi o... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 21:27
          admin.pl.indymedia.org/pl/2006/03/19119.shtml
          ;-)
          • laziorzymss Janiszewski gejem? 28.03.06, 21:28
            Czy Jakub Janiszewski jest gejem?
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Janiszewski gejem? 28.03.06, 22:08
              o jezuuuuu, o jezuuuuu...jest ?// och, ach ,..och...ahhhh., ahhhh... jest, czy
              nie jest?... a moze jest ..boszszsz...
              nie zasniesz, az sie dowiesz ???
              DOBRANOC !!!!!!!
              • Gość: joanna0001000 Re: Janiszewski gejem? IP: *.devs.futuro.pl 30.03.06, 10:51
                Niech ci Janiszewski kupi słownik ortograficzny z zasadami pisowni, będziecie
                razem mogli z niego korzystać:("ach" pisze się przez "ch"), macie bowiem
                problemy z ortografią, interpunkcją itp.
                "Półanalfabeci" i "ćwierćanalfabeci" wypowiadają się też na "forum"?

'
            • Gość: Jan N Re: Janiszewski gejem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 22:09
              To jeszcze nie słyszałeś że sam się tym chwali w tłokfm ? Kilka audycji o tym
              zrobił ;-)
              • laziorzymss Re: Janiszewski gejem? 30.03.06, 18:03
                Gość portalu: Jan N napisał(a):

> To jeszcze nie słyszałeś że sam się tym chwali w tłokfm ? Kilka audycji o tym
                > zrobił ;-)

Nie słucham tego radia od kiedy zmienili formule....kiedys bylo lepsze jak
                wystartowalo..a teraz? hmm...zasypiam jak slucham go....
    • gilbertt Re: BlogFM - Jakuba Janiszewskiego & Co. 31.03.06, 16:27
      Ten blog to nie jest najwyższych lotów trzeba przyznać i nie chodzi mi tu o
      kwestie w nim poruszane, a o jakość. Pisanie o wszystkim i o niczym . Nawet się
      czytać nie chce bo jest mało ciekawy – to też od dziś go nie czytam – szkoda
      męczyć gały. Czytelników ma dużo, ale sztucznie wykreowanych – wszędzie linki ,
      polecamy i inne formy zachęty by kliknąć i szybko uciec.

Co prawda różnie się od panów piszących obłożeniem ideologicznym, ale z czystej
      dobroci radzę im podciągnąć się – bo to wstyd nawet – redaktorzy, a piszą bez
      polotu .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka